Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


23.8.2019 |

Midimekko kahdella nahkajakulla

Midimekko kahdella nahkajakulla

Olen itse kaivannut kauan klassista mustaa tai ruskeaa pientä nahkajakkua, joka toimii nimenomaan talvisin mekkojen ja paitojen päällä. Se ei saa olla liian paksu eikä jäykkä. Itselläni on ollut reilut 10 vuotta sitten tämän tyyppinen nahkajakku, mutta se jäi kaappiin juuri sen kankeuden ja jäykkyyden takia.

Tämä nahkajakku ei ole kankea ja jäykkä, vaan pehmoinen ja istuu hartioista sekä käsivarsista hyvin.

 

Midimekko kahdella nahkajakulla

Midimekko kahdella nahkajakulla

Kalista mekko

Kalista mekko on midi/maximittainen mekko. Se on kevyt kuin tuulen henkäys. Siinä on yön sininen vuorimekko alla. Mekossa on v-kaula-aukko ja pitkät hihat. Vyötäröllä olevan nauhan voi sitoa tiukasti kiinni vartalon kapeimpaan kohtaan ja nostaa sitä hieman pussille. Mekon helmassa on leveä fyrrykantti. Mekon sivuissa on taskut, jotka saavat aikaiseksi rennon vaikutelman.

Minulla on päälläni mekosta koko 36. Mekko vastaa normaalia kokoa, mutta se on käsivarsista hieman kapeampi kuin normaalisti. Koossa 38 käsivarren ympärysmitta on 32 cm.

 

Midimekko kahdella nahkajakulla

Ihanaa kid mohairkaulusta löytyy useita värejä. Huivi on pieni ja sievä ja se on helppo pukea kaulaan, koska siinä on valmiina reikä, mistä pujotetaan kaluksen toinen pää. Pyrimme saamaan huivit pikaisesti Doppshoppiin, niin huivien värit löytyvät sieltä.

 • Mohairkaulaus € 79,00 useita värejä

Mohairkaulus on siitä loistava, kun se on pieni eikä se tuki liikaa kaulaa. Sitä voi pitää talvella sisällä mekkojen ja neuleiden kaverina. Iso mohairhuivi kaulassa tulee kuuma ja tuntuu, että kasvot ja kaula ovat pelkkää huivia…

 

Midimekko kahdella nahkajakulla

Tarkkasilmäinen huomaa, että mekon pohjaväri on yönsininen

Minun mittaisen naisen tulee kuroa nauha vyötärölle, mutta taasen pidempi noin 170 cm nainen, voi jättää mekon roikkumaan päällensä niin, ettei kiristä nauhakujaa ollenkaan. Esim. Gabi pukee tällaiset mekot niin, että antaa niiden vain roikkua päällään kiristämättä nauhaa

 

Midimekko kahdella nahkajakulla

Nahkajakku

Kuten jo alussa kerroin, on tämä nahkajakku pehmoinen ja kevyt. Nahkajakussa on vuori ja siinä ei ole mitään muuta ylimääräistä kuin vetoketju edessä. Jakun sivuissa on huomaamattomat pystytaskut.

Minulla on nahkajakusta päälläni koko 34. Se on minulle sopiva, koska jakku ei saa olla liian iso. Toki se ei saa puristaa käsivarsista, koska sitten sen alle ei mahdu mitään. Laitoimme jakun kokotaulukon Doppshoppiin, löydät sen täältä.

 

Midimekko kahdella nahkajakulla

Midimekko kahdella nahkajakulla

Mekossa on pieni pystykaulus ja pääntie on v-aukkoinen

 

Midimekko kahdella nahkajakulla

Kanelin värinen nahkajakku on tämän mekon päälle ihan kymppi! Kun kanelin ja sinisen yhdistää keskenään, ei lopputulos voi olla muuta kuin täydellinen

Hyvälaatuiset nahkavaatteet ovat ikuisia. Jos miettii nahkajakkua, niin voi mennä aikoja kun sitä ei pue päällensä. Sitten on taas aikoja, kun se on lempivaate ja vaatekaapin kulmakivi. Nahkajakku antaa asuun särmää ja aavistuksen rock henkeä. Itse en pidä nahkajakuista, joissa on liikaa rekvisiittaa mukana. Selkeä ja tyylikäs nahkajakku on oma suosikkini. Tällöin se on helpoin yhdistää mihin asuun vaan, sen enempää miettimättä.

Nyt jää ainoastaan päätettäväksi, onko se tuleva nahkajakku musta vai kaneli?

 

Midimekko kahdella nahkajakulla

 

Midimekko kahdella nahkajakulla

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

 


3 kommenttia

 1. Päivi sanoo:

  Hei, mitä mieltä olet täytyykö jakun ylettyä edestä kiinni? Isompirintaisena on ongelma, että jakku kinnaa rintojen kohdalta (jos sen laittaa siis kiinni) vaikka koko tuntuu muuten sopivalta.

 2. Laura sanoo:

  Voi kun itsekin saisin tuon asun, ihana 👍 tuo mekko ja ruskea nahkatakki, sopisi punapään väreihin. Mukavaa viikonloppua 😁

 3. Jaana sanoo:

  Mahtava mekko ihanien nahkajakkujen kanssa. Molemmat nahkajakut ihania, joten kahden värin välillä on vaikea valita.

  Osa tämän syksyn mekoista on aivan ihanan erilaisia kuin yleensä. Boheemin tyylikkäitä. Maxeja ja midejä, helmat hulmuuvia, kuoseja yksivärisistä moniväriisiin ja ihania yksityiskohtia sekä taskuja. Rentoja, mutta asustamalla ne taipuvat moneen menoon.

  Tuo mohairkaulus menee taatusti hankintalistalle. Ei liian paksu ja pieni jippo(reikä) helpottaa ainakin minua tumpeloa sen pukemisessa.

  Piristävä postaus kauniitten kuvien ja letkeän tekstin kanssa sai ainakin minut paremmalle tuulelle kuin ulkona raivoava myrsky.
  Huoh, tervetuloa ihana/kamala syksy väruloistoineen, sateineen ja myrskyineen. Vielä kun joku valmistaja keksisi ihania sadevaatteita yms.
  Onneksi on perjantai.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *