Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Nahka culottes arkeen ja juhlaan

Nahka culottes arkeen ja juhlaan

Kahden seuraavan postauksen pääosassa on nahka. Ensimmäisessä postauksessa esittelemme culotteshousut. Nämä super pehmeät ja trendikkäät culotteshousut on stailattu Gabin päällä arkeen ja juhlaan.

 

Nahka culottes arkeen ja juhlaan

Nahka culottes arkeen ja juhlaan

Nahka culottes housut

Culottes housuiksi kutsutaan housuja, joissa on leveät lahkeet ja ne loppuvat noin pohkeen kohdalle. Äkkiä katsottuna culottes housut voivat näyttää myös hameelta.

Näissä nahka culottes housuissa on korkea vyötärö. Vyötärönauha on leveä ja edessä on vetoketju ja kaksi hakasta. Sivussa on taskut ja edessä on kaksi laskosta, jotka on neulottu vyötärökaistaleen alta noin 5 cm kiinni. Tämä temppu tukee massukkaa eivätkä vekit pääse aukeamaan. Nahkahousuissa on vuori lahkeen suuhun saakka.

 

Nahka culottes arkeen ja juhlaan

Hamilton poolo

Hamilton poolo on ohuehkoa merinovillaa. Se on malliltaan hieman vartalonmyötäinen. Se ei toisin sanoen ole iso ja leveä malliltaan. Kooltaan se vastaa normaalia kokoa. Gabi puki korkeavyötäröisten nahkahousujen kanssa poolon niiden sisälle. Poolo on myös kaunis kun sen jättää kapeiden housujen päälle. Se ylettyy haarasauman kohdalle ja sen sivuissa on noin 10 cm halkiot kummallakin puolelle.

Pooloa löytyy myös mustana, löydät sen täältä.

 

Nahka culottes arkeen ja juhlaan

Muistathan, että kun ostat nahkavaatteita, ostat ne napakkoina. Nahka venyy aina käytössä, vaikkakin tuotteessa on vuori.

 

Nahka culottes arkeen ja juhlaan

Stretch nilkkurit

Nämä ovat kuin sukat jalassa, paitsi että näissä on 6 cm korko. Stretch nilkkurit istuvat napakasti jalkaan ja ne voi itseasiassa pukea minkä asun kanssa tahansa! Korko on tukeva tolppamainen korko. Korkoa koristaa tumma metalli. Hyvä ettei korossa ole hopeaa eikä kultaa, koska se jakaa taas naisten mielipiteet vahvasti kahtia. Tumma metalli on neutraali väri.

Nämä ovat minun ehdottomat suosikit tulevalle syksylle ja talvelle. Näitä tulen käyttämään aina kun minulla on menoa eli menen teatteriin tai viikonloppuisin syömään. Näiden kanssa ei tarvitse raahata pikkukenkiä mukana, mistä minä pidän.

 

Nahka culottes arkeen ja juhlaan

Adal Kim laukku

Laukussa on kaksi sisätaskua. Laukussa on musta leveähkö nahkaolkain, joka ylettyy myös olan yli. Laukkuun kuuluu myös söpö pieni kantokahva, jonka voi kiinnittää samaan koukkuun kuin pitkän olkahihnan. Meidän kuvassa sitä ei näy, mutta sen näkee Doppshop verkkokaupasta.

 

Nahka culottes arkeen ja juhlaan

 

Nahka culottes arkeen ja juhlaan

Nahka culottes arkeen ja juhlaan

Silkkipaita

Upeassa silkki stretch paidassa on naisellinen vesiputous kaulus. Malliltaan paita on suora ja se ylettyy lantiolle. Helma on hieman pyöristetty. Paita on pehmeää ja joustavaa materiaalia, joka on miellyttävää iholle. Paita sopii niin arkeen kuin juhlaan.

Silkkipaitaa löytyy myös mustana, löydät sen täältä.

 

Nahka culottes arkeen ja juhlaan

Syksyn tullessa puetaan nilkkurin ja housujen väliin mustat paksut sukkahousut tai paksuhkot polvisukat, jotka ovat esim. 66 den tai 100 den. Juhlaan voi pukea kuvio sukkahousut, ihonväriset sukkahousut tai ohuet mustat sukkahousut.

 

Nahka culottes arkeen ja juhlaan

Slitz Maika laukku

Laukku on kuin karamelli! Laukku on koottu kultaisista, eri sinisen sävyisistä ja mustista paljeteista. Laukun hiha on kultaista ketjua ja laukun lukko on kultainen. Laukun sisältä löytyy yksi tasku ja laukun vuorikangas on musta. Laukkuun mahtuu tarvittavat iltatavarat.

Laukkua löytyy myös musta/hopeana ”hopea naiselle” eli löydät sen täältä.

 

Nahka culottes arkeen ja juhlaan
Juhlaan asuun puetaan korkkarit jalkaan

 

Nahka culottes arkeen ja juhlaan

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Menin aivan sanattomaksi, kun avasin tämän päivän postauksen. Wau, Gabi näyttää aivan filmitähdeltä tai huippumallilta.
  Kuvissa hänen päällään olevat asut olivat tyrmäävän kauniita. Aivan kuin Vogue lehdestä!
  Housut istuivat täydellisesti Gabille. Poolopuseron väri oli ihanan syksyinen. Ruudullinen laukku tyylikäs, mutta Slitz Maika laukku oli todellakin kuin karamelli.
  Silkkipaidan väri upean kuulas ja kaulus naisellinen.
  Päivän postauksen housut taipuivat yläosaa, kenkiä ja laukkua vaihtamalla vaikka mihin.
  Upea, upea postaus, tyylikkäiden kuvien ja nokkelien vinkkejen kera.
  Olen sanaton. Kata osoitti taas jälleen kerran olevansa muodin super stailaaja, Gabi kuvissa kuin huippumalli ja Dopp Suomen paras naisten vaatekauppa, missä jokaiselle naiselle löytyy jotain ja palvelua on alansa huippua puhumattakkaa tästä ihanasta blogista, mikä yllättää joka postauksella.

  • Hei Jaana ja kiitos kun kommentoit! No ihan samaa mieltä olen, todella upeita kuvia Gabista 🙂 Asut ovat ihanan selkeitä ja konstailemattomia. Ne ovat kaikki sellaisia, mihin ei koskaan kyllästy ja joista saa monta erilaista asukokonaisuutta. Voi kiitos, miksä sitä on stailata kauniita naisia 🙂 Mukavaa loppu viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *