Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


24.8.2019 |

Juttu Yrittäjälehden verkkosivuilla


10 kommenttia

 1. Marianne sanoo:

  Hyvin kirjoitettu juttu! Siitä välittyy juuri se sama asiantunteva, energinen ja ystävällinen Kata, jonka me asiakkaat niin hyvin tiedämme. Blogia lukiessani en edes ajattele sitä markkinointivälineenä, vaikka sitä se tietysti onkin. Koen sen niin, että muun jutustelun lomassa saan siltä ”trend setter”-ystävättäreltäni vinkkejä myös omaan pukeutumiseeni :).

  • Kata sanoo:

   Hei Marianne ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihana kuulla, että ajattelet juuri noin! Minulle on tärkeää, että saan antaa blogin välityksellä niitä vinkkejä miten tuotteita voi yhdistellä keskenään ja hankkia jotain kivaa täydentääkseen asukokonaisuuksia. Mukavaa sunnuntaita, Kata

 2. Jaana sanoo:

  Onnea ja menestystä sinulle jatkossakin Kata. Ennen kaikkea voimia ja energiaa valitsemallesi yrittäjän tielle, mikä ei todellakaan ole helppoa nykymaailmassa.

  Ikionnellinen blogista, Doppista, Katasta, liikkeen ammattitaitoisista myyjistä sekä omasta mallistosta.

  Dopp on monet vaatekriisini pelastanut sekä piristänyt päiviäni. Harmaan aamun keskellä lukiessa blogia hymy nousee huulille, liikeessä vierailessa mieli kohentuu, silmä lepää sekä aina saa ammattitaitoista, iloista ja ystävällistä palvelua. Voimia ja intoa jatkaa tulevaisuudessakin.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Kiitos, se on haastava tie mutta mielenkiintoinen kaikkine osa-alueineen. Kiitos kun jaksat kommentoida ja pidät liikkeestämme! Aurinkoista sunnuntaita, Kata

 3. Nina sanoo:

  Todella onnistunut henkilöjuttu! Nykyaikana lienee melkein uhkarohkeaa perustaa uusi kivijalkamyymälä. On upeaa, että olet onnistunut. On selvää, että kaikki vaatii kovaa työtä ja pitkiä päiviä – ja ehkä myös joskus unettomia aamuöitä. Asiakkaan suuntaan kuitenkin näkyvät hyväntuulinen ja asiantunteva palvelu, markkinointina mainiosti toimiva blogi ja sen kuvat ja pukeutumisvinkit, jotka tuovat mukavaa maustetta arkeen. Arvostan linjaasi ja otettasi, toivottavasti menestys jatkuu.

  • Kata sanoo:

   Hei Nina ja kiitos kommentistasi 🙂 Kiitos! Ihanan kannustava kommentti 🙂 Mukavaa sunnuntaita sinulle, Kata

 4. Elina sanoo:

  Upea ja energinen Kata ♥️

 5. Maarit🤓 sanoo:

  Voi juku Kata! Respect! ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *