Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


18.8.2019 |

Lisää doppwoman mekkoja!

doppwoman mekkoja!

Uusi erä doppwoman mekkoja saapui viime viikon lopulla. Malleja tuli kaksi lisää. Sellaisia malleja, mitä ei näissä pituuksissa mallistossamme vielä ole ollut. Haluamme mallistomme ottaessa ensiaskelia, kuulostella mitkä mallit miellyttävät teitä.

Vielä ehtii kertoa, millaisen mekon haluaisit pukea päällesi talvella arkeen työmekokosi tai vaikkapa tuleviin pikkujouluihin?

 

 doppwoman mekkoja!

Bea short

Beassa on pussihihat ja leveä ranneke. Mekossa on v-kaula-aukko. Kaula-aukko on suunniteltu niin, ettei se ole kenellekään liian syvä. Mekko on sisäänotettu vyötärölle saakka ja lantionkaari on hieman pyöristetty.

Bea short mekko on X- ja A-vartaloisen naisen mekko. Mekko on liian pyöristetty lantion kohdalta H-vartaloiselle naiselle. Lantion kohdalle jää tyhjää kangasta.

Bea short mekko on saman mallinen, mutta polvimittainen kuin Bea long tässä postauksessa.

 

 doppwoman mekkoja!

Tällä asukokonaisuudella voi osallistua vaikkapa syksyisiin häihin

 

Selässä on sisäänotot, joten mekko istuu kauniisti myös selästä

 

 doppwoman mekkoja!

Tämä kuosi ja väri on minun lempparini

 

 doppwoman mekkoja!

Tässä on sama mekkomalli päälläni kuin edellisissä kuvissa eli Bea short. Kuviona on paisley tummansinisellä pohjalla. Tummansininen väri on tumma, joka näkyy parhaiten ulkoilmassa.

 

 doppwoman mekkoja!

Bea short toimii myös arkimekkona. Jalkaan voi pukea paksuhkot sukkahousut, nilkkurit ja mekon päälle liivin kun säät viilenevät.

 

 doppwoman mekkoja!

Meillä on loistava asia se, mikä monella ei ole eli me saamme suoran palautteen liikkeessämme mallistoista suoraan teiltä asiakkailta. Näin voimme ottaa toiveenne huomioon. Yleensä se menee niin, että suunnittelijat eivät koskaan saa palautetta suoraan kuluttajilta, koska siinä on eri yritykset välissä jotka myyvät tuotteet. Näin suunnittelijoiden on vaikea toteuttaa kuluttajan toiveita.

 

 doppwoman mekkoja!

Merinovilla liivi

Myös tämä 100% merinovilla liivi on doppwoman mallistoa. Liivi ylettyy juuri polven alle ja siinä on vyö vyötäröllä. Olemme suunnitelleet liivin kapeiden mekkojen ja housujen kanssa käytettäväksi. Liivi ei ole yhtä lämmin tuote, kuin hihallinen neuletakki. Se on helppo heittää päälle ja tuo asuihin pukevuutta ja särmää.

Liivin koot ovat S/M ja L/XL. Liivi S/M sopii 34-40 kokoiselle naiselle. Liivi L/XL sopii 40-44 kokoiselle naiselle. Liivin voi sitoa kiinni vyötärölle, mutta ideana on, että se vain ”roikkuisi” avonaisena kantajansa päällä.

Liiviä löytyy beigenä ja mustana, joka Gabilla on päällään alemmissa kuvissa.

 

 doppwoman mekkoja!

Eden long

Gabilla on päällään klassinen kietaisumekko. Mekon hihat ovat pidemmät kuin 3/4 osa mittaiset, mutta eivät kuitenkaan täyspitkät. Jätämme mielellämme ranteet esille, varsinkin midimittaisessa mekossa. Näin asukokonaisuudesta tulee kevyemmän näköinen. Olemme suunnitelleet kietaisumekon niin, että se menee rinnan kohdalta tarpeeksi kiinni eikä tarvitse toppia alleen.

Eden long ei ole valekietaisumekko vaan se aukeaa kokonaan eli on klassinen kietaisumekko. Gabilla on mekosta päällään koko M ja mekko on 128 cm pitkä. Mokkasaappaat näyttävät superihanilta Eden mekon kanssa.

 

 doppwoman mekkoja!

Mekon sisäosan kangas on viety niin pitkälle oikean reiden päälle, että mekko ei aukeaisi liikaa kun kävelee. Tämä mitta toki riippuu myös käyttäjän lantion leveydestä, mihin kohtaan alaosa ylettyy.

 

 doppwoman mekkoja!

Mekon pohjaväri on musta. Sama kuosi ja väritys löytyy myös Amanda paisleystä.

 

 doppwoman mekkoja!

Mekoissa on sama materiaali kuin edellisessä mallistossa eli 78 % polyesteriä ja 12 % elastania. Tämä materiaali tuntuu pehmoiselta päällä. Olemme tarkkoja siitä, että kangas ei ole liian ohutta ja paljastavaa eli kankaan läpi ei näy mahdolliset vartalon epätasaisuudet ja muhkurat.

Gabilla on mekoista päällään koko M ja liivistä koko S/M. Minulla on mekosta koko S ja liivistä myös koko S/M.

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.


18 kommenttia

 1. -Sini- sanoo:

  Aivan ihania kuoseja teidän mallistossa 😍 itse kaipaan edelleen lyhyillä hihoilla olevia mekkoja, ei nyt talveksi mutta ensi kevättä ja kesää ajatellen jos mallistoja suunnittelette.

  • Kata sanoo:

   Hei Sini ja kiitos kun kommentoit 🙂 Ihanaa kun tykkäät! Kyllä, teemme ensi kesäksi lyhythihaisia mekkoja myös 🙂
   Mukavaa sunnuntaita, Kata

 2. Mankka sanoo:

  Ihana tuo ruusukuvioinen kangas ja neuleliivi ihan huipputuote.

 3. Sanna B sanoo:

  Hei, voisiko jostakin mallista, vaikkapa Bea shortista, tulla myös ns. Petit kokoja. Eli mittasuhteet alle 160 senttiselle. Suomessa vähän tarjolla petit mallistoja vaikka maailmalla niitä usein on. Kun joskus löytää esim. Petit mitoitetun takin on se ihanaa! Selkä ja hihat ovat kerrankin oikeissa kohdissa.

  • Kata sanoo:

   Hei Sanna ja kiitos kommentistasi 🙂 Uskon, että Suomesta on niitä vaikea saada. joskus oli liike, joka oli nimenomaan petit naisille, mutta uskon että sitä ei ole ollut enään vuosiin. En muista sen nimeä…Tällä haavaa valitettavasti tämä ei tule kuulumaan meidän repertuaariin, mutta koskaan ei tiedä. Ihanaa syksyä sinulle:) Kata

 4. Liisa Hakala sanoo:

  Vastaako Honey nilkkurien koko 5,5 kokoa 38,5 ?

 5. Maaeir sanoo:

  Hei Kata, onko punaruusuisessa kuosissa (kesänjälkeinen aikaisempi postaus) tulossa Bea short-, Alissa- tai Kelly-mallissa ? Kuosi ja väri ovat aivan ihania, mutta Amanda-malli ei ole minulle paras mahdollinen.

  • Kata sanoo:

   Hei Maarit ja kiitos kommentistasi 🙂 Voi ei ole tulossa, mutta palaan sinulle tähän aiheeseen 🙂 Mukavaa viikkoa sinulle, Kata

 6. Riika sanoo:

  Nämä kaikki kolme mekkoa on täydellisiä. Minulla on kolme Bea mekkoa edellisistä kausista ja olen kyllä pitkä mekon nainen. Haluaisin mekon syksyn arkeen, joten viimeinen pitkä vei taas voiton.

  En malta olla kirjoittamatta pikkujoulun toive mekkoani.
  Kata ja Gabi: olen haaveillut pitkästä mustasta Bea mekosta kultaisilla/beigellä kukalla. Voisiko siinä olla takana halkio helmassa, en tiedä? Tai kokonaan musta, mutta kukat hohtaisivat kankaasta valon osuessa eli siinä olisi mustalla pohjalla mustat kukat🤩🤩🤩
  Mitä sanotte? Ihana?💛🙏🏻

 7. Maarit🤓 sanoo:

  Ihania, smak!😘 Kuosit 😘 Bea short jäisi itselleni hieman lyhyeksi, kun tykkään, että polvet peittyisivät. Mutta minulla on Amandat! 😍 Pituus on aina hieman ongelmallinen, kun meitä naisia on niin eri pituisia ja muotoisia, mutta uskon että valikoimastanne löytyy jokaiselle sopiva pituus👌🏻 Tykkään tosi paljon Doppin omasta mallistosta❤️

  • Kata sanoo:

   Hei Maarit ja kiitos kun kommentoit 🙂 Jep, Amandat ovat pidempiä 🙂 Kiitso, ihana kuulla että tykkäät doppwoman mekoista! Hyvää ja aurinkoista viikkoa, Kata

 8. Jaana sanoo:

  Täydellisiä mekkoja. Bea Short on upea. Mekon eri kuosin sekä värin valitsemalla saa erilaisen tunnelman.
  Merinovilla liivi on ihana lisä mallistoon. Liivi lämmittää, tuo särmää ja asustaa mekon ihan eri kokonaisuudeksi. Olen jo kauan kaivannut liivejä valikoimiin. Minulle vilukissana ne ovat lämmittäviä, mutta eivät liian lämpöisiä toimistoon. Huonoina aamuina häivytän niillä pömppömassun ja iltaan mennessä sekin mielipaha on unohdettu.
  Eden long on ihana kietaisumalli. Mekon sekä hihojen pituus täydelliset. Taatusti kokeilen, vaikka vilautusvaara voi olla tuulisilla ilmoilla.
  Ihaninta on, että Doppin mekot käyvät eri jalkineiden kanssa. Lenkkarit, balleriinat, korkkarit ja nilkkurit sopivat niiden kanssa ja muovaavat ne ihan erilaiseksi.
  Kata ja Gabi olette suunnittelun mestarit. Kuuntelette asiakkaita ja tiedätte itsekin naisina mitä korostaa sekä mikä häivytettävä.
  Kiitän mallistosta ja olen onnellinen muutaman mekon omistaja. Kietaisuhamettanne jäin ilman, kun mietin liian kauan. En voi muuta kuin kiittää, en ohjeistaa,opastaa enkä asettaa lisätoiveita vaan annan teidän kahden supernaisen jatkaa suunnittelua jääden itse vaan odottamaan uusia upeita mekkoja.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Kiitos kun tykkäät doppwoman mekoista! Liivi on myös todella ihana ja itse tykkään kun sen voi pukea minkä kanssa tahansa. Jatkamme mekkojen suunnittelua ja toivottavasti saamme aikaiseksi kivoja malleja ja värejä ja kuoseja mitkä miellyttävät teitä naisia. Mukavaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *