Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


14.5.2019 |

doppwoman Bea mekko uudessa värissä!

doppwoman Bea mekko uudessa värissä!

Saimme eilen maanantaina uuden malliston doppwoman mekkoja. Sieltä tuli monta eri kuosia ja väriä ja kolme jo teille tuttua mallia ja kaksi ihan uutta mallia. Kuvaamme mekot nyt aamutuimaan ja pyrimme saamaan ne Doppshop verkkokauppaamme noin puoleen päivään mennessä. Tänne blogiin jaamme kuvat keskiviikkona.

 

doppwoman Bea mekko uudessa värissä!

Bea on loistava juhlamekko! Minulla on viikonloppuna hääjuhla ja uskon, että tämä Bea pääsee päälleni häihin näillä rosan värisillä sling backeillä. Kampaukseni on vielä auki, mutta luultavasti haluan löysän niskanutturan.

 

doppwoman Bea mekko uudessa värissä!

Bea mekko

Bea mekkoa tuli rosalla pohjalla, jossa on mm. oranssia, pinkkiä, valkoista, mustaa ja sinililaa. Mekon rosa pohjaväri on kylmähkön sävyinen.

Beassa on v-kaula-aukko. Sen kanssa ei kenelläkään tule tunnetta että se olisi liian syvä. Beassa on minun suosikkihihat eli pussihihat leveällä rannekkeella. Rannekkeen voi nostaa hieman ylemmäs ranteessa eli silloin mekosta tulee kevyemmän näköinen. Levensimme ranneketta pari senttiä, joten nostaminen ei tuota ongelmia.

Bea mekon helmaa on aavistuksen kavennettu, jotta saimme mekosta hieman juhlavamman. Pituus on sama kuin ensimmäisen erän Bea mekoissa.

 

doppwoman Bea mekko uudessa värissä!

Bea mekon kaula-aukko on täydellinen! Juhlien jälkeen otan Bean arkikäyttöön valkoisilla tennareilla. 

 

doppwoman Bea mekko uudessa värissä!

doppwomanin kaikki mekot ovat kauniita selästä, koska ne ovat muotoonommeltuja. Yhteenkään mekkomalliin ei jää ylimääräistä pussia selkäosaan.

 

doppwoman Bea mekko uudessa värissä!

doppwoman mekkomalliston löydät DOPP Helsingistä ja Doppshop verkkokaupastamme.

Doppshopista löytyy myös mekon kokotaulukko.


2 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Wau miten upea mekko!
  Tulet loistamaan hääjuhlissa.
  Mekon kaula-aukko, leikkaus,pituus ja hihojen pituus ovat todella sopivat.
  Monesti juhlamekkojen hihojen pituus paljastaa ikävästi ainakin meikäläiseltä löytyvät allit, jotka heiluvat löysästi käsissä ja saavat minut tuntemaan itseni epävarmaksi.
  Sama juttu jos kaula-aukko on liian antelias, niin en tunne oloani varmaksi. Joissakin juhlamekoissa taas pituus osoittautuu liian lyhyeksi, koska kyllä se ikä alkaa näkymään myös jaloissakin.
  Ihanaa, että suunnittelette mekkoja meille suomalaisille naisille ja huomaa, että olette miettineet monia asioita niitä tehdessänne. Mekkojen toteutus on täydellinen ja ne ovat kaikki upeita. Jokaiselle löytyy niistä sopiva. Toivottavasti jatkatte niiden tekemustä ympäri vuoden. Olisi mukava nähdä millaisia mekkoja saatte aikaan pikkujouluihin…
  Blogia lukiessa saa myös ihania vinkkejä siitä miten vaatteista saa tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivan asun. Tämänkin mekon kanssa vaan valkoiset tennarit jalkaan, niin se on valmis arkeen eikä jää odottamaan vaatekaappiin niitä juhlia. Maltan tuskin odottaa muiden uusien kuvia iltaan, vaan piristän itseäni kurkkaamalla kuvat kesken työpäivää. Olkoon se silmilleni taukojumppaa…

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos viestistäsi:) Kiitos! Kyllä, monien vuosien kokemuksella haluamme tehdä nimenomaan mekkoja, joista naiset pitävät. Haluamme ottaa kaula-aukon, hihat ja helman mitan huomioon, samoin eri vartalo mallit. Ja kyllä, arkeen tennarit ja juhlaan korkkarit ja mekko käyttöön mahdollisimman monta kertaa 🙂 Ihanaa viikkoa sinulle, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *