Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


11.5.2019 |

Safarilook

Safarilook

Keväisin safari teemat nostavat päätään. Näitte mekkoviikolla ”Viidakkomekon” ja helmifarkkujen kanssa ”viidakkopaidan”. Samaan teemaan kuuluu päälläni oleva safarimekkokin, mutta väritys on hyvin erilainen kuin muut tuotteet.

Pidätkö sinä safarilookista? Minä pidän ja erityisesti beigen sävyisistä safariasuista

 

Safarilook

Safarilook

Krokokorkkarit

Jalassani olevat krokokorkkarit ovat kauniit. Väri on upea, se on punaruskea ja sandaalien malli on jalalle hyvä. Korko on sandaalin takana, joten se tuntuu hyvältä jalalle. Sandaalien etuaukko on suht kapea, joten aukosta pilkistää vain muutama varvas. Tämä tekee sandaaleista käytännöllisemmät, kuin kokonaan varpaat auki olevat sandaalit. Tällaiset sandaalit soveltuvat kesäisin myös työkäyttöön. Sandaaleissa on nahka pohjat.

Jos mietit, minkä kanssa krokosandaalit voi yhdistää niin voit pukea ne minkä asun kanssa tahansa. Niihin sopii kaiken väriset asut. Krokokorkkari saa olla omanaan alhaalla jaloissa ja yläosassa oleva asu saa olla omanaan.

 

Safarilook

Safarimekko

Safarimekossa on tämä ”kaikille sopiva” yläosa eli valekietaisu. Helma on kellomainen ja vyötäröllä on sidottava vyö. Mekon takana on vetoketju. Minulla on päälläni mekosta koko 36 ja se on loistava koko. Tästä voimme päätellä, että mekko vastaa kokoaan.

Safarimekon materiaali on 98% puuvilla ja 2% elastani. Kangas tuntuu ihanan ohkaiselta eikä ole yhtään jäykkä.

 

Safarilook

Safarimekon mitat:

Koko 34 rinta 86 cm vyötärö 74 cm
Koko 36 rinta 90 cm vyötärö 78
Koko 38 rinta 96 vyötärö 82
Koko 40 rinta 100 vyötärö 88
Koko 42 rinta 104 vyötärö 92
Koko 44 rinta 108 vyötärö 96

 

Safarilook

Olen esitellyt meidän ihania hapsukorvakoruja useissa postauksissa. Saimme lisää rosan värisiä korvakoruja ja näitä konjakinvärisiä tilasimme myös. Konjakin väriset korvakorut sopivat moneen asuun ja alku syksyyn tuleekin ruskean eri sävyjä, joten silloin nämä konjakit hapsukorvakorut ovat loistavat.

 

Safarilook

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä ja Doppshop verkkokaupastamme.


4 kommenttia

 1. Maarit🤓 sanoo:

  Me like! ❤️👍 Ja beige on ihana väri, kun sävy on vain oikea. Pidän myös vihreästä safarityylistä.

  • Kata sanoo:

   Hei Maarit ja kiitos viestistäsi:) Me like too 🙂 Ihanaa alkavaa viikkoa, kata

 2. Jaana sanoo:

  Kaunis Kata ja upea safarimekko.
  Pakko päästä kokeilemaan mekkoa.
  Millaisia matalia kenkiä siihen voi yhdistää mielestäsi? Otan vinkkejä vastaan.
  Korvakorut ovat ihanat. En yleensä pidä roikkuvista, mutta nuo ovat ihanat. Itselläni jo beiget.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi:) Matalat kengät sopivat mekkoon hyvin, klassiset balleriinat ovat loistavat. Samoin tennarit! Kiitos, itsekin pidän näistä hapsukorviksista ja tämä konjakki on ihana 🙂 Mukavaa viikonloppua, kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *