Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Sekalaiset höpinät paitamekossa

Sekalaiset höpinät paitamekossa

Nyt kyllä täytyy todeta, että olipa Floridassa kostean kuuma. Hiki virtasi pitkin pintaa vaikka ei tehnyt mitään. Ei olisi tullut hetkeksi mieleenkään että olisin viihtynyt auringossa. Meidän terassilaudat olivat niin kuumia, että ilman läpyköitä ei voinut sillä kävellä. Ensimmäisen kerran ikinä, emme istuneet ravintolassa päivävarjon alla syömässä vaan istuimme mielummin sisällä ilmastoidussa ravintolassa.

 

Sekalaiset höpinät paitamekossa

Kaulukseton paita ei ole itselleni pukevin, siksi tapaan kääntää paidan sivut sisään päin, jotta saan kauluksesta v-aukkoisen

 

Sekalaiset höpinät paitamekossa

Usein mieheni kanssa liikkuessamme, syömme ravintoloissa baaritiskillä. Tämä tapa on hyvin yleistä Jenkeissä.  Jos baaritiskillä on vapaata, saa siihen mennä eli ei tarvitse jonotella ruuhka-aikoina pöytää. Tämä on myös sosiaalinen tapa eli yleensä vieruskaveri rupeaa juttelemaan niitä näitä. Siis amerikkalainen rupeaa juttelemaan suomalaiselle, ei yleensäkään toisin päin:) Itse pidän baaritiskillä syömisestä, koska tykkään katsoa baarimikkojen touhuilua ja eritoten minun on helpompi maistella mieheni lautaselta hänen ruokaansa. Itselleni kun annoskateus on hyvin tyypillistä.

Baaritiskin alla oleva laukkukoukku on loistava. Muistathan vanhan kansan sanonnan, että laukkua ei saa laittaa maahan, jotta rahat eivät katoa!

 

Sekalaiset höpinät paitamekossa

Tämä on varmasti blogihistoriani toinen selfie peilin kautta. Minusta peilien kautta on hurjan vaikeata ottaa kuvia, jotta asun saisi kauniisti esille. Iso kännykkä on aina asun edessä…

 

Sekalaiset höpinät paitamekossa

BB-voide, punainen huulipuna ja isot aurinkolasit ovat parhaita kesäkavereitani!

 

Sekalaiset höpinät paitamekossa

Kysymys sinulle paksu- ja pitkähiuksinen nainen: Ihailen usein, että kuumuudesta huolimatta hiuksesi ovat laitetut ja ne ovat kauniisti auki. Miten se onnistuu? Omat hiukseni liimautuvat niskaan, kihartuvat ja tuntuvat epäsiistiltä. Minun on pakko laittaa ne kiinni.

Olen ennenkin kirjoittanut amerikkalaisnaisten hiuksista. Ne ovat järjestään upeita. Ne ovat paksuja, hyvin hoidettuja ja laitettuja. Hiuslaatu on erilainen kuin meidän suomalaisten hius. Jos miestäni kohtaan poden annoskateutta niin amerikkalaisnaista kohtaan poden hiuskateutta.

 

Sekalaiset höpinät paitamekossa

Ravine paitamekko

Yritin selättää kuumuutta paitamekolla. Juoksin ennen syömään lähtöämme noin sata kertaa pelin edessä. Syynä oli se, että paitamekko on varsin ohutta kangasta. Mietin, voinko näin ohkaisella asulla lähteä ihmisten ilmoille. Pelastukseni oli kuitenkin se, että paitamekko on väljä eli kun vedin sen vyöllä kiinni, niin ympärilleni keräytyi isohko määrä kangasta. Kangasmäärä pelasti liiallisen läpinäkyvyyden. Valkoinen Santi kassini on jo loppu, mutta tummansinistä kassia löytyy.

Suomessa puen paitamekon alle valkoiset nilkkahousut, mutta tässä kosteassa kuumuudessa se oli Floridassa mahdotonta.

 

Sekalaiset höpinät paitamekossa

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä ja Doppshop verkkokaupastamme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Oi Kata miten upealta näytit paitamekossa. Olit kuin filmitähti.

  Hiuksesi oli tyylikkäästi kiinni, ihosi hehkui ja puna huulilla säihkyi. Aurinkolasisi tekivät sinusta vielä enemmän salaperäisemmän.

  Turhaa pähkäilet tukkaasi helteessä. Sinä olet aito kaunis suomalainen lady kun taas jenkit näyttävät nukeilta. Hiuksissa lisäkkeitä yms.
  Toki on heidän perimänsäkin erilainen. He ovat monen rodun sekoituksia yleensä ja skksi hiuksetkin ovat paksumpia ja hiuslaatu karheampaa.
  Kata saat kulkea rinta rottingilla missä ikinä liikutkin. Sinä olet upea juuri sellaisena kuin olet.

  Voi jospa me suomalaiset naiset ymmärtäisimme, että olemme upeita omana itsenämme. Hyvä vaatetus ja se miten itsemme kannamme saavat meidät näyttämään vielä kauniimmilta.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi:) Totta puhut ja uskon erittäin vahvasti, että ilmastolla on suuri merkitys hiuksiin ja kynsiin. Aina kun olemme olleet Floridassa pidemmän aikaa, hiukset ovat paljon elinvoimaisemmat ja kynnet kasvavat kohisten. Samaa sanoo mieheni. Mukavaa viikkoa, kata