Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Joka tytön raitamekko yllättävässä maisemassa

Joka tytön raitamekko yllättävässä maisemassa

”When you got to go, you got to go” sanonta päti nyt minuun. Vain pari päivää ja sillä siisti. Tiedätte, että olen ”kätevä emäntä” siten, että pyrin käyttämään kaiken ajan aina hyödyksi ja saada tehtyä mahdollisimman monta asiaa yhdellä iskulla. Joten käytin matkan muuksikin hyödyksi kuin oli tarkoitus ja kuvasin teille pari oikein muikeaa kesäasua.

Tässä tulee ensimmäinen.

 

Joka tytön raitamekko yllättävässä maisemassa

Nopealla lähdöllä unohdin mm. aurinkolasini toiseen kassiin. Ostin lentokentältä nämä pyöreät ”järkyttävän isot” aurinkolasit, kuten mieheni niitä kuvaili. Ihanat aurinkolasit, tykkään todella, kunhan niihin vain saisi vahvuudet. Täytyypä käydä kysymässä naapurin naisilta onnistuuko se. Jos ei, niin nämä ovat sitten Gabin tuliaiset.

 

Joka tytön raitamekko yllättävässä maisemassa

Joka tytön raitamekko yllättävässä maisemassa

Joka tytön raitamekko

Aivan sama, mikä on vartalosi malli tai koko, tämä mekko käy jokaiselle. Mekko on hieman leveämpi ylhäältä kuin helmasta. Muistatko viime syksyisen Y-mekon? Siinäkin oli mekko, joka käy joka tytölle. Tässä mekossa on samaa henkeä, tämä vain ylettyy polveen ja on toki kesäistä materiaalia eli viskoosi elastania. V-kaula-aukko on sopivan kokoinen, hihat on pudotettu olkapäiden alle ja jatkuvat tiukempina kyynervarren alapuolelle. Mekon sivussa on halkiot ja mekko on edestä muutaman sentin lyhkäisempi kuin takaa.

Minulla on mekosta päälläni koko XS ja se on ihan riittävä. Suosittelen ottamaan mekosta yhden koon pienemmän kuin normaalisti käytät.

 

Joka tytön raitamekko yllättävässä maisemassa

Mekko on tummansiniraitainen ja materiaaliltaan kuin ohuehko t-paita.

 

Joka tytön raitamekko yllättävässä maisemassa

Kassini on tehty kierrätetystä muovista. Se on punottu hauskasti kokoon. Kassia löytyy tämä vaalea pohjainen ja tummansinipohjainen. Sandaaleista ei sen enempää, kuin että niitä löytyy liikkeestämme vielä yhdet kokoa 4.5, hinta € 105,00 muut koot ovat loppu.

I like your shoes they look very comfortable, sanoi pankkivirkailija, kun asioimme pankissa

 

Joka tytön raitamekko yllättävässä maisemassa

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä sekä Doppshop verkkokaupastamme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Tänään posti toi tämän. Aivan ihana ja heppoinen ja koko oli sopiva, kiva kun kerroit että kannattaa ottaa numeroa pienempi mitä yleensä ?

  • Hei Päivi ja kiitos viestistäsi 🙂 Kiva kuulla, että raitamekko oli hyvä! Se on tosi kiva päällä ja helppo käyttää 🙂 Kata

 2. Ihanan rento mekko ja upeat kengät.
  Onnistut aina kuvissa.
  Kuvista välittyi ihana kesäinen tunnelma. Ihana lomafiilis.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi:) Kiitos, mekko on huippu ja sandaalit hyvät jalkaan. Mukavaa sunnuntai-iltaa, Kata

  • Kiitos Sanna! Niin on ja vielä enemmän pidän Fort Lauderdalesta. Hieman rauhallisempaa menoa ja vähemmän ihmisiä, joka sopii minulle 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 3. Hei! Ihana mekko! Mietin vain,että jos on leveäharteinen, leventääkö tämä hihojen pudotus olkapäiltä vielä enemmän?

  • Hei Tuula ja kiitos kommentistasi:) Jos on leveä harteinen, niin laskettu olkalinja ei ole paras vaihtoehto. Paras on ns. tavallinen hiha. Mukavaa viikkoa, Kata