Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Who is this woman in black?

Who is this woman in black?

Kun näin tämän Gabin ottaman kuvan itsestäni, niin ihan pelästyin, koska senhän piti olla meikäläinen, mutta se näytti joltain ihan eri naiselta. Katsoin, että naisella on minun korut käsissä, mutta muuten daami näyttää vieraalta.

Hiuksilla ja meikillä on suuri vaikutus ulkonäköön, samoin silmälaseilla ja vaatteilla myös.

 

Who is this woman in black?

Meillä oli tiistaina ihan huippupäivä! Saimme Gabin kanssa olla ”huippumalleina” kuvausstudiossa, jossa meillä oli mukana oma meikki- ja hiusstailaaja. Se oli niin ihanaa ja me nautimme ihan täysillä.

Kuvasimme doppwoman mekkomalliston mekot, jonka kasvoina toimimme me itse, eli äiti ja tytär. Kuvaus tapahtui Kalasatamassa ja kuvaajana toimi Nelli. Nelli on ammattivalokuvaaja, jonka löysin naisyrittäjistä. Nelli on nauravainen ja iloinen ja ennen kaikkea rento. Nellin kameran edessä ei tarvitse jännittää, vaan saa jammailla musiikin tahtiin samalla kun hän nappaa kuvia. Kuvauksesta ja tilanteesta jäi ihana fiilis meille kaikille ja täytyy todeta, että kuvista tuli upeita! Palamme halusta julkaista ne jo täällä verkossa, mutta vielä pitää odottaa hetki.

 

Who is this woman in black?

Asu

Rabea mekko:
– Super ihana malli, korostaa vyötäröä kauniisti
– Midimitta ja halkio edessä
– Lyhyet hihat ja ympyrä kaula-aukko
– Joustava materiaali

Zerro trenssi:
– Lyhyt malli, pitkät hihat, toimii takkina ja jakkuna
– Beige ja musta

Lierihattu:
– Pellava/puuvilla
– Ihanan iso lieri ja yksi koko

Gaia tennarit:
– Ihanat jalkaan, sisäpohjan korkeus n. 4 cm
– Supertyylikkäät

 

Who is this woman in black?

Minulla on uudet silmälasit ja pidän niistä ihan hirveästi. Silmälaseissa on pieni nude/beige tummennus. Tummennus ei ole vahva, mutta kyllä sen tarkkasilmäinen huomaa. Sangat ovat kultaiset ja ne ovat japanilaiset Frency&Mercuryn. Hankin lasit Walter Optiikasta, joka sijaitsee meitä vastapäätä Kalevankadulla.

 

Who is this woman in black?

Meidän eri lookit eli hiukset ja meikit meille teki Serafiina. Me emme Gabin kanssa ole aiemmin olleet Serafiinan käsittelyssä. Serafiina tekee meille Kuukauden nainen-kauneusstailaukset eli laittaa stailattavien hiukset ja meikit. Oli ihana antautua ammattilaisen käsiin ja voin sanoa, että kun meikki ja hiukset ovat kunnossa, niin kuvista tulee ihan erinäköisiä, kuin että itse laittaisi ne kuntoon. Kyllä ammattilainen on aina ammattilainen.

Serafiina kiharsi hiukseni, vaikka aluksi hieman vastustelin. Te naiset, jotka olette kulkeneet matkassani jo pidempään, niin tiedätte, että en ole kiharan tukan nainen. No, minähän tykkäsin kiharoista ihan hurjasti ja sain kuulla, että nuorruin 10 vuotta! Siis, nyt kyllä kiharapuikot esille ja tämä nainen rupeaa vääntämään kikkuroita hiuksiin! Saas nähdä kauanko innostus kestää, koska olen onneton kiharoiden tekemisessä. Mikä ihme siinä on niin vaikeata?

Tuntui, että hiukset tuplaantuivat kiharoiden ansiosta. Liukas liuhuletti oli historiaa.

 

Who is this woman in black?

 • Rabea mekko € 89,95 koot XS-XXL Mekko vastaa kokoaan, minulla on koko S
 • Zerro jakku € 149,95 koot 34-42 musta, 36-40 beige
 • Lierihattu € 79,00 musta
 • Gaia tennarit € 140,00 koot 4-7 myös puolikokoja

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.
Tuotteita voi tilata myös Doppshop verkkokaupasta.

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

16 kommenttia

 1. Hei!Nyt on pakko kommentoida.Aivan ihana kokonaisuus.Lasit ,meikki,asu.. aivan superia.Sen vain näkee kun kaikki on kohdallaan.

  • Hei Anne ja kiitos kun kommentoit! Ihanaa kun pidät asukokonaisuudesta! Mukavaa viikkoa, kata

 2. Harvoin näkee näin kasvoihin sopivia laseja, ihan huiput! Kokonaisuus täysi kymppi! Musta väri sopii sinulle hyvin vaikka oletkin vaalea, usein musta syö omat värit pois ja lopputulos on liian kova.

  • Hei Anne ja kiitos viestistäsi:) Voi kiitos!!! Pidän itsekin laseista ihan todella paljon:) Pidän mustasta, varsinkin kesällä kun iho on aavistuksen päivettynyt niin se näyttää hyvältä ja styleltä. Mukavaa viikonloppua, kata

 3. Hei! Wau, mikä uusi look ja upea asu! Näytät todella hyvältä!

  Terkuin Merja Espoosta

  • Hei Marja ja kiitos ihanasta kommentistasi! Mukavaa viikonloppua ja toivotaan edes hieman aurinkoa tänne meille, Kata

 4. Kiharat sopivat sinulle upeasti! Samoin meikki, lasit ja ihan kaikki. Upeat kuvat!

  • Hei Maria ja kiitos kommentistasi:) Kiitos, kiharat olivat kyllä naiselliset ja ihanaa, kun hiukset ”paksuuntuivat” niiden myötä. Koitan, jos osaisin itse laittaa. Ihanaa viikonloppua sinulle, Kata

 5. Vau, ihanat lasit. Itse olen vannoutunut piilareitten käyttäjä, pitäisiköhän uskaltautua rillipääksi. Koko kokonaisuus??

  • Hei Mimmi ja kiitos viestistäsi:) Oi, itse en uskaltaisi laittaa taas piilareita silmiini. Olen kerran yrittänyt ja kun sormi lähestyi silmää, niin eihän siitä mitään tullut. Luovutin ja käytän mielummin rillejä. Koita ihmeessä, saahan niillä kasvoihin erilaista särmää. Mukavaa viikonloppua, Kata

 6. Vau Kata?
  Olet kyllä upean näköinen????
  Silmälasit ovat tosi kauniit ja ihastuin niihin heti!! Mitä kokoa ne ovat? Minäkin haluaisin juuri tuollaiset??

  • Hei Riikka ja kiitos viestistäsi:) Kiitos sinulle! Voi autch, koosta ei mitään hajuakaan. Sovitin muutamia sankoja ja otin nämä. Olen nopea silmälasien ostaja, en kauaa mieti:) Sinne jäi toisetkin ihan huippuihanat, jotka hankin syksyllä jos ne siellä vielä ovat. ne olivat saman merkin, mutta niissä oli aavistus myös mustaa mukana. Kun tulet Helsinkiin, niin käy Walter optiikassa samalla. He lähettävät valmiit silmälasit kotiisi, tällaisen infon sain:) Viikonloppuja, Kata

 7. Sarah Jessica Parker 🙂 Upea, ja kiharat sopivat todella hyvin. Musta mekko on tyylikäs.

  • Hei Heleen ja kiitos kommentistasi:) Kiitos:))) Ihana mekko on, viikonloppuja, Kata

 8. Mikä asu, mikä lady ja kokonaisuus :). Mekko näyttäisi olevan ”arjesta juhlaan” mekko. Tuo laatikkojakku näyttää mukavan erilaiselta ja sopii tähän asukokonaisuuteen. Ihanat kiharat, meikki ja rillit :). Teidän oma mekkomallisto ilmestynee blogiin muotibrunssin jälkeen? Sitä odotellessa mukavaa loppuviikkoa :).

  • Hei Marianne ja kiitos kommentistasi:) Totta, mekko soveltuu moneen menoon ja tyylillä ”pese ja pidä” mennään taas. Mekkomallisto tulee verkkosivuillemme lauantaina 30.3. Jännää! Mukavaa vkl, Kata