Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tärkeimmät asiat naisen elämässä ja arvonnan voittaja

Tärkeimmät asiat naisen elämässä ja arvonnan voittaja

Kiitos kun osallistuitte naistenpäiväarvontaan! Kommentteja tuli lähes 600 kpl kysymykseeni  ”Mitkä asiat ovat tärkeintä elämässänne?” Arvonta on suoritettu ja myös yllätyspalkinto on jaettu!

 

Tärkeimmät asiat naisen elämässä ja arvonnan voittaja

1. Perhe

Ylivoimaisesti eniten ääniä vastauksissanne sai perhe. Minunkin vastaukseni olisi ollut tämä. Perheestä saa voimaa ja se on tukipilarina mitä sitten tekeekään. Perheelle ei tarvitse esittää mitään, kaikki perheenjäsenet tietävät millainen olet. Kun perheessä asiat ovat kunnossa niin mikään ei häiritse, mutta jos ne eivät ole kunnossa, niin mikään ei onnistu. Perhe vaikuttaa kaikkeen tekemiseen ja olemiseen.

Minulta kysytään aina välillä, että miten jaksan olla niin energinen ja miten saan niin paljon aikaiseksi. Tapaan vastata, että elämäni perusasiat ovat sellaisella tolalla, että minun ei tarvitse käyttää energiaani niiden hoitamiseen. Ainakaan negatiivisten asioiden hoitamiseen. Tiedän sen, että jos perheasiani eivät olisi hyvällä mallilla, murehtisin ihan hirmuisesti, lamaantuisin enkä varmasti olisi yhtä aikaansaava kuin normaalisti olen.

 

Tärkeimmät asiat naisen elämässä ja arvonnan voittaja

2. Terveys

”Terveyttä ei osaa arvostaa, ennen kuin sen menettää” kommentoi eräs lukija. Uskon, että sitä kyllä osaa, mutta ei missään nimessä samassa mittakaavassa, kuin jos sen menettäisi. Niin paljon olen kuullut ja saanut sivustakin seurata kun ihmiset sairastuvat, juuri tässä keski-iän kynnyksellä. Itse myötäelän kertomuksissa mukana, mutta tietenkään se ei ole sama kuin se osuisi omalle kohdalle tai jollekin läheiselleni.

Itse pelkään ajatusta, että sairastuisin vakavasti. Mutta kaikista eniten pelkään ajatusta, että oman perheen jäsenet sairastuisivat, varsinkin nuoret aikuiset lapset. Toivon, että minun ei koskaan tarvitse kuulla, että oma lapseni olisi vakavasti sairas. En tiedä, miten sen kestäisin.

 

Tärkeimmät asiat naisen elämässä ja arvonnan voittaja

3. Ystävät

Kolmas eniten oleva asia mitä mainittiin oli ystävät. Joillekin ystävät ovat tärkeämpiä kuin toisille. Itselläni on muutamia naisystäviä, jonka kanssa käymme välillä lounaalla, tähän kuuluvat myös äitini ja siskoni. Muuten ystäväni koostuvat pariskunnista, joita tapaamme yhdessä mieheni kanssa. Minusta on kiva tavata ystäviä aina silloin tällöin, mutta rehellisesti täytyy myöntää että välillä olen huono pitämään kehenkään yhteyttä. Työni vie kaiken likenevan ajan ja vapaa-aikamme vietämme yleensä mieheni ja Valoran kanssa tai perheen kanssa. Minä en kuulu erilaisiin yhdistyksiin eikä minulla ole ”naisporukkaa” jonka kanssa teemme matkoja tai käymme syömässä. Olen muuten hyvin sosiaalinen, mutta en tämän asian suhteen.

 

Tärkeimmät asiat naisen elämässä ja arvonnan voittaja

4. Muut

Muita esiin nousseita tärkeitä asioita vastauksissanne oli mm. rakkaus, onnellisuus, mielenrauha, oma aika, positiivisuus, elämänilo, työ, harrastukset ja turvallisuus.

Itse nostaisin listasta esille työn ja turvallisuuden. On tärkeää, että työ on sellainen, että aamulla tekee mieli nousta sängystä ja lähteä töihin. Töissä ollaan päivästä suurin osa, joten tuntuu hirveältä, jos se ei olisi mielekästä tai työpaikalla olisi paha olla. Silloin kannattaa yrittää tehdä muutos, koska työllä on suuri merkitys hyvinvointiin. Itse rakastan työtäni ja olen onnellinen, että olen saanut itse rakentaa itselleni työpaikan.

Turvallisuus kuuluu mielestäni Suomessa jokaisen perusoikeuksiin. Valitettavasti Suomi ei ole maana enään ”lintukoto”, joksi sitä on totuttu kutsumaan. Ihmisten kauheat teot, mistä olemme saaneet lukea, pelottavat minua. Vaikka pidän itseäni vahvana naisena, niin olen arkajalka. Olen erityisen herkkä naisiin sekä lapsiin kohdistuvassa väkivallassa. Olen huolestunut jo lastenlastemme turvallisuudesta, vaikka meillä ei sellaisia vielä olekaan.

 

Tärkeimmät asiat naisen elämässä ja arvonnan voittaja

Jakku ja housut

Rakastan jakun isoja kultaisia nappeja. Sen verran olen ”harakka”, että juuri tällaiset säihkyvät yksityiskohdat iskevät minuun. Jakussa on edessä tuplanapitus ja se näyttää upealta kiinni napitettuna, mutta hullumpi se ei ole aukikaan. Jakku ylettyy pepun alle ja asu näyttää upealta näin kokopukuna, mutta jakku ja housut toimivat myös erikseen.

Housuissa on jo monen tuntema ”Beck” malli. Nämä orvokinsiniset Beck housut ovat materiaaliltaan erilaiset kuin meidän klassiset Beckit. Klassiset Beckit ovat kiiltävät ja liukkaat, nämä ovat enemmän matat. Muuten malli on täysin sama kuin klassisissa Beck housuissa eli hyvä malli!

Minulla on päälläni kummastakin tuotteesta koko 34. Housut ovat koon isommat kuin normaalisti.

 

Tärkeimmät asiat naisen elämässä ja arvonnan voittaja

Paisley holkkihihatoppi

Suosikkikuviossani on ihanat värit. Tässä topissa on meidän helppo holkkihihatoppi, joka on omiaan jakkujen ja neuletakkien alle. Topin etupuoli on paisleytä ja takaosa on yksivärinen rosa viskoosielastani.

Tästä kuosista löytyy myös pitkähihainen paita, jonka löydät Doppshopista eli täältä.

Siivoilin buduaariani ja löysin vanhat Diorin lasit. Ne olivat minun lempilasini silloin vuosia sitten, joten ne oli pakko laittaa päähän:)

 

Tärkeimmät asiat naisen elämässä ja arvonnan voittaja

Arvonnan voittaja on Maritta! Onnea! laitan sinulle viestiä.

”Puoliso ja lapset perheineen ja heidän hyvinvointi on tärkeintä. Unohtamatta kyllä meidän perheemme nelijalkaisia jäseniämme jotka ovat tosi tärkeitä. Värivalintani on tummansininen.”

 

Kun luin kaikki kommentit läpi, niin silmiini osui tämä Seijan kommentti, joka jäi mieleeni:

” Tottakai perhe ja terveys kuten varmaan kaikilla, mutta nyt olen ottanut arkeeni KIITTÄMISEN. Kun aidosti arvostan jotain kiitän siitä, se voi olla iloinen myyjä kaupassa, lääkäri joka auttaa minua, mikä tahansa mikä ilahduttaa kerron sen. Kerran terveyskeskuksessa uusittiin resepti jonka lupasin hakea muutaman päivän kuluttua ja se tulikin minulle postissa seuraavana päivänä, soitin kiitokset ja sattui vastaamaan juuri se henkilö joka lähetti sen, hän ilahtui suuresti kiitoksista. Kun näet vilpittömän kiitoksen vaikutuksen saat itsekin iloa siitä.
Niin ja se tummansininen. ”

Tämä on niin totta! Koska pidin kommentista ja vaikka arpaonni ei suosinut Seijaa, niin haluan antaa hänelle tummansiniset hapsukorvikset. Onnea ja laitan sinulle viestiä!

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset