Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


27.11.2018 |

Kurkistus marraskuun ”Kuukauden nainen” postaussarjan kulisseihin

Viime torstaina DOPP muuttui kauneussalongiksi kun meikkasimme, kampasimme ja stailasimme marraskuun ”Kuukauden naiset”. Olin iloinen, kun saimme tiimiimme Serafiinan, joka stailasi Kuukauden naisten meikit ja hiukset. Tämä kruunasi koko jutun ja stailattavat saivat tästä vielä extrahemmottelu hetken sekä  Serafiinan meikki- ja hiusvinkit.

 

Marraskuun ”Kuukauden naiset” ovat 32-vuotias Jenni ja hänen äitinsä 56-vuotias Merja. Minusta oli ihana saada äiti ja tytär yhdessä viettämään omaa hetkeä ja nähdä, kun heistä kuoriutuu todellisia kaunottaria ammattilaisten käsissä.

Jenni on juuri yrittäjäksi ryhtynyt kauppatieteiden tohtori ja oikeustieteiden maisteri. Hän on myös kahden pienen lasten äiti eli viettää parhaillaan todellisia ruuhkavuosia. Oli mielenkiintoista kuulla Jennin tarinaa, miten ahkerasti hän on opiskellut, ollut uraputkessa ja hypännyt sieltä yksinyrittäjäksi. Rohkea nainen!

Kun kuuntelin ja haastattelin Jennin äitiä Merjaa, en ihmetellyt Jennin aikaansaamista ja uskallusta. Merja on ala-asteen ja erityisoppilaitoksen rehtori. Hän on ollut monessa mukana ja on edelleenkin, mutta osaa myös arvostaa vapaa-aikaa sekä perhettään. Aikaansaava ja energinen nainen!

Kerron lisää Jennistä ja Merjasta tulevissa postauksissa.

 

Kurkistus marraskuun "Kuukauden nainen" postaussarjan kulisseihin

Haastattelen aina Kuukauden naisia, jotta osaan esitellä heidät teille. Merjan kanssa keskustelimme paljonkin asioita, niin vakavia kuin hauskojakin juttuja.

 

Ihanat hiukset! Mutta täytyy sanoa, että myös meikki ja vaatteet olivat ihania. Toisin sanoen molemmat naiset olivat ihania, sydämmellisiä ja sympaattisia. Meillä oli hauska ja mieleenpainuva aamupäivä. Aamupäivä täynnä naisenergiaa!

 

Serafiina käyttää Diorin meikkejä. Purkit ja putelit hivelevät silmiä ja niissä on ripaus luksusta. Me kaikki ihastuimme Diorin meikkivoiteeseen ja ruskean sävyiseen palettiin, jolla pystyi tekemään kulmat ja silmämeikin. Aion käydä ostamassa kyseisen paletin ja meikkivoiteen. Meikkivoide on minusta hankalin ostos ja se menee helposti pieleen. Vaikka sävyjä testataan ennen ostosta, niin silti meikkivoide voi näyttää joko liian tummalta tai liian vaalealta kun sitä aamulla sipaisee kasvoihin. Meikkivoiteella on suuri merkitys meikin lopputuloksessa.

Meikkivoide ja ihonväriset sukkahousut ovat samanlaisia siitä, että liian ruskea vanhentaa ja liian vaalea on eloton. 

 

Kurkistus marraskuun "Kuukauden nainen" postaussarjan kulisseihin

Minun täytyy kehua, että olimme loistavia tiimipelaajia, vaikka työskentelimme Serafiinan kanssa yhdessä ensimmäistä kertaa. Vuorottelimme niin, että kun Serafiina laittoi kasvoja ja hiuksia kuntoon, minä puin sillä aikaa toista naisista. Gabi ohjasi heitä ulos ja valokuvasi mallit ja minä katsoin, että asu oli kunnossa.

 

Valora ei päässyt tähän kuvaussessioon mukaan, mutta Jade pääsi. Se seurasi silmä ja isot korvat tarkkana, kun touhusimme. Jade on seurallinen, se rakastaa ihmisiä ja tykkää kun touhutaan.

 

Stailasin naisille kolme erilaista asukokonaisuutta ja Serafiina myös vaihtoi huulipunaa, kampasi hiuksia eli teki kolme erilaista lookkia, jotka sopivat asuihin. Näin jo etukäteen, ennen kuin esittelemme naiset ensi viikonloppuna totean, että naiset ovat UPEITA!

Lauantaina esittelemme Jennin ja sunnuntaina Merjan. Hyvää kuvamateriaalia on niin paljon, että haluan esitellä marraskuun Kuukauden naiset kahdessa eri postuksessa.

 

Serafiina kertoo

Tein meikit Dioin tuotteilla ja hiuksissa käytin Sebastianin hiustuotteita. Matkani Christian Diorin meikkien kanssa alkoi jo 20 vuotta sitten, kun minulla oli pieni hoitola. Minusta Diorissa on vanhan ajan glamouria ja klassisuutta, mutta niissä on silti moderni teknologia, jolla meikki kestää. Hoitotuotteet ovat myös upeita ja kaiken kruunaa se, että tuotteet ovat kauniita ja ne tuoksuvat ihanilta mutta eivät kuitenkaan liian voimakkailta.

” Minun lempituotteeni ovat meikin alla erilaiset eliksiirit ja Dior Dream skin tuotteet”  

Meikkaajana minusta ihaninta on päästä tekemään meikkiä ihmisille, joita en ole ennen tavannut. Saan etsiä heidän parhaat puolensa ilman itseni luomaa ennakkokäsitystä ja näen miten positiivisen yllättyneitä ihmiset lopputuloksesta ovat. Se on palkitsevaa.

 

Meikkejäni on nähty mm. suomalaisissa naistenlehdissä, muotinäytöksissä, linnanjuhlissa, levynkansissa kuin valtiovierailuilla. Viimeisin isompi meikkikeikkani oli CNN meikkitiimin vetovastuu Suomessa heinäkuisen huippukokouksen aikana. Seuraavaksi näemme kädenjälkeäni niin täällä blogissa kuin uudessa Suomen Bachelor TV-sarjassa.

Lempihuulipuna sävyni on Diorin huulipuna 999 ja siihen mätsäävät kynnet. Punainen sävy on klassikko, joka on aina tyylikäs!

Meikkaus ja hiustenlaitto on ihanaa vastapainoa sille, että teen kliinisenä hypnoterapeuttina töitä omalla vastaanotollani Helsingissä. 

 

Kiitos Gabille upeista kuvista! Gabi on luonnonlahjakkuus valokuvauksessa. Hän on silmää kuviin,  taustaan ja kuvattavaan.

 

Meidän touhukas päivä huipentui Gabin syntymäpäivän viettoon. Vein Gabin afternoon teelle Hotel Kämpiin. Kuten tiedätte, luettuanne Lontoon postauksen, pidämme kumpikin teehetkestä, joten oli nautinnollista istahtaa alas ja hengähtää mahtavan työpäivän päätteeksi.

Kiitos kaikille Kuukauden nainen stailauksiin osallistuneille! Palaan aiheeseen lauantaina.

Kuukauden nainen hakemuksia on tullut paljon. Tämän vuoden naiset on valittu, mutta ensi kevään Kuukauden naiset ovat vielä valitsematta. Otamme huomioon kaikki jo hakemuksen lähettäneet, mutta hakemuksia voi vielä lähettää meilillä osoitteeseen stailaus@dopp.fi.
Kerro hakemuksessa itsestäsi ja miksi haluat tulla valituksi Kuukauden naiseksi. Liitä mukaan myös valokuvasi.


4 kommenttia

 1. Jenni Laininen sanoo:

  Kiitos Kata, Gabi ja Serafiina teille! Vietimme ihanan prinsessapäivän liikkeessänne 🙂

  • Kata sanoo:

   Hei Jenni ja kiitos viestistäsi:) Ihanaa kun olitte! Oli niin hauska aamupäivä teidän kanssa:) Ihanaa joulun odotusta sinulle, äidillesi ja perheillenne, Kata

 2. Laura sanoo:

  Moi, laitattehan tuon diorin meikkivoiteen ja kulmapaletin tiedot myös näkyville jonnekin, Jos on hyvä tuote, niin kiireisen mammankin on helppo löytää uusia kivoja meikkejä nopsaan.

  • Kata sanoo:

   Hei laura ja kiitos viestistäsi:) Kyllä, laitamme tiedot blogiin:) Mukavaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *