Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Miten muuntaudun juhlista arkeen? Arvonnan voittajat julki!

Yksi lempiaiheistanne tyyliblogissa oli se, miten sama vaate puetaan ensin juhlaan ja sitten se otetaan arkikäyttöön. Tämä ilahdutti minua, koska tämä on myös minun lempiaiheeni. Itken aina suuria kyyneleitä, jos kuulen että joku vaate jää ”kertakäyttövaatteeksi”. Toisin sanoen se pääsee kerran päälle esimerkiksi pikkujouluihin ja sitten se jää henkarille roikkumaan. Eli sinne kaikkien muiden vaatteiden joukkoon, jotka eivät myöskään koskaan enään pääse päälle.

 

Miten muuntaudun juhlista arkeen? Arvonnan voittajat julki!

Tämän postauksen ”punaisena lankana” toimii hopean värinen midimittainen kellohame. 

 

Juhlapoolopaita

Musta satiinipintainen paita on yksinkertaisen upea. Se on hieman raskaampaa materiaalia ja se tuntuu ylelliseltä päällä. Paidassa on pienen pieni poolokaulus, leveät rannekkeet hihansuissa ja pienen pienet napit paidan takaosassa.

Emme valitettavasti voineet kuvata paitaa takaa, koska emme saaneet nappeja kiinni. Olimme kuvatessa niin kylmissämme, että kädet eivät toimineet. Yksi herra kommentoikin, että ”miten ihmeessä voit olla noin vähissä vaatteissa täällä kylmässä?” Vastasin, että tämä on työtä, johon hän puristeli päätään ja jatkoi matkaansa.

Juhla-asuni päällä minulla on viitta. Löydät lisää kuvia viitasta täältä.

 

Miten muuntaudun juhlista arkeen? Arvonnan voittajat julki!

Talvi on pikkujoulujen, joulujuhlien, teatterin, ooppera, baletin, illallisten jne. aikaa. Niihin tilaisuuksiin halutaan pukeutua kauniisti, koska ne ovat arjen kohokohtia. Halutaan, että sama mekko tai samat housut tai sama paita voidaan pukea seuraavalla viikolla töihin. Tai, että sama vaatekappale käy yhdistää myös muihin kotona oleviin tuotteisiin. Tämä on loistavaa ostamista ja juuri oikeanlaista ajattelutapaa. Muistathan kolmen vaatteen säännön?

Kolmen vaatteen säännössä sinun tulee ennen ostopäätöstäsi miettiä kolme tuotetta mihin aiot uuden ostamasi tuotteen yhdistää. Jos sinulla on ne mielessä, voit ostaa tuotteen. Jos sinulla ei ole niitä mielessäsi, ei edes yhtäkään asukokonaisuutta, älä osta tuotetta. Suurella todennäköisyydellä se jää vaatekaappisi virheostokseksi. Mikään ei ole tule kalliimmaksi kuin käyttämätön vaate vaatekaapissa.

Oletko lukenut postaustani, jossa kerron mitä tulee ottaa huomioon, kun lähtee shoppailemaan? Se on järkevä asiapostaus ja suosittelen lukemaan sen aina silloin tällöin. Lue postaus täältä.

 

Miten muuntaudun juhlista arkeen? Arvonnan voittajat julki!

Miten muuntaudun juhlista arkeen? Arvonnan voittajat julki!

Hopeinen kellohame

Ensimmäisissä kuvissa oleva asuni oli juhla-asu. Musta satiinipaita, ihonväriset sukkahousut, mustat korkkarit, musta pikkulaukku, hopeiset korvakorut ja viitta tekivät asusta sellaisen, jolla voisi mennä vaikkapa mihin. Tämä asu on edellisestä asukokonaisuudesta astetta rennompi. 

Hopea hame on leveähelmainen ja siinä on halkio vasemmassa sivussa. Hameeseen kuuluu leveä vyö, joka on samaa kangasta kuin hame. Hameessa on sivutaskut. Hameessa on suht´kapea vyötärönauha. Minulla on päälläni hameesta koko 36 ja sen vyötärön ympärys on 73 cm. Koko 38 vyötärön ympärys on 76 cm jne.

 

Suuri kiitos kaikille, jotka osallistuitte sunnuntain arvontaan, joka järjestettiin blogin 4-vuotis syntymäpäivän kunniaksi. Mikä positiivisuuden määrä ja kuinka paljon mahtavia kommenteja kirjoititte! Sylillinen ruusuja teille, koska juuri te valatte minuun valtavan kasan energiaa ja positiivisuutta. Juuri tämän takia, että saatte blogista iloa ja hyötyä, inspiroitte minua kirjoittamaan ja kuvaamaan teille lisää asukokonaisuuksia. Poimin tähän yhteenvetoa kommenteistanne eli mikä teitä tyyliblogissa kiinnostaa:

  • Vaatteiden yhdistäminen eri käyttötarkoituksiin. Ensin juhlaan ja sitten arkeen.
  • Eri vartalotyypit
  • Stailaukset ja Kuukauden nainen postaukset
  • Työpukeutuminen
  • Teemapostaukset kuten mekkoviikko, neuleviikko, väriviikko jne.
  • Matkapostaukset eli matkavaatetus ja pakkaaminen ja myös kohteen vinkit esim. ravintolasuositukset
  • Aidot tilanteet esim. juhlat

 

Miten muuntaudun juhlista arkeen? Arvonnan voittajat julki!

Miten muuntaudun juhlista arkeen? Arvonnan voittajat julki!

Octavia rusettipaita

Ihana kuviopaita kauniilla rusetilla, mustat 66 den sukkahousut, korkeat nilkkurit ja isompi laukku saavat aikaiseksi tyylikkään ja moneen tilaisuuteen sopivan asun. Huomasitko, että vaihdoin hameen oman kangasvyön mustaan nahkavenyke vyöhön? Vyön vaihto teki asusta myös asiallisemman ja selkeämmän, jopa virallisemman.

Minusta viskoosipaidassa on hauskaa kontrastia, koska nauha ja rannekkeet ovat eri kuosia kuin itse paita. Se tekee paidasta mielenkiintoisen ja nuorekkaan. Paita sopii hopeahameeseen todella hyvin, mutta sen voi yhdistää sekä mustiin- että sinisiin alaosiin. Ja sehän ei aina toimi, että kummatkin alaosat sopivat kuviolliseen yläosaan.

 

Miten muuntaudun juhlista arkeen? Arvonnan voittajat julki!

Midimittaiseen hameeseen kaikista paras takki on lyhyt ja napakan mallinen rotsi. Minulla on päälläni suosikkitakkini ja arvaatte varmasti miksi se on suosikkitakkini? Aivan oikein, siinä on nauhat kauluksessa eli ne voi solmia rusetille 🙂 Takissa on ohut kevytvanu vuori, kultainen vetoketju edessä ja nauhat kauluksessa.

 

Eräässä kommentissa toivottiin lisää vloggauksia eli videoita. Tein niitä keväällä ja ”Katan pakkausvideo” olikin pidetty. Videoita oli kiva tehdä, mutta huomasin että kirjoitetut blogipostaukset ovat huomattavasti suositumpia kuin videot. Mietin, että koetteko videoiden katsomisen hankalaksi? Onko helpompi katsoa kuvia ja lukea tekstiä? Tämän vuoksi siirsin videot ainakin hetkeksi sivuun.

Olen lähdössä Floridaan viikon päästä ja voin tehdä videon kohteesta, jos haluatte. Kommentoikaa, mitä haluatte nähdä Floridasta! 

Onko sinulla Instagram tiliä? Instagramin storyihin on kiva laittaa pikavideoita varsinkin matkoista. Tiedäthän, että näet myös jutut Facebookista. Kännykkässä facebookin yläpalkissa lukee ”Tarinat” eli sieltä näkee myös pieniä videopätkiä ja kuvia, mitä laitan. Avasin myös InstaTV:n Dopphelsingille instagramiin, joten katsotaan, jos teen jonkin pienen matkavideon sinne.

Löydät Dopphelsinki Instagramin täältä ja Facebookin täältä.

 

Miten muuntaudun juhlista arkeen? Arvonnan voittajat julki!

Vax pörrötakki

Kolmas asu on taas toista asua rennompi vaihtoehto. Sukkahousut pysyivät samoina, mutta rusettipaita vaihtui pörröneuletakkiin, vyölaukku vyötärölle ja punainen kid mohair huivi kaulaan. Punaiset mokkanilkkurit ja ajohanskat ovat asun katseenvangitsijoita.

Levenevä helmaisen hameen yläosa tulee pukea hameen sisälle tai sitten yläosan tulee olla niin lyhyt, että se pysyy hameen vyötärönauhan päällä. Tämä musta Vax neuletakki pysyy ja siinä on loistavan leveä resori, joka nappaa vyötäröön täydellisesti. Edessä on isot painonapit ja rannekkeet ovat leveät.

 

Postauksen tuotteet:

Asu nro 1.

  • Hopea kellohame € 129,95 koot 36-42
  • Juhlapoolopaita € 99,95 koot 34-40
  • Viitta € 199,00
  • Holly korkkarit € 159,00
  • Korvakorut € 24,00
  • Kiiltonahkainen pikkulaukku € 89,00 beige ja musta kultaisella hihnalla

Asu nro 2.

Asu nro 3.

  • Vax pörrötakki € 149,95 koot XS, S, M musta
  • Kid mohair huivi € 99,00 punainen, vihreä ja rosa
  • Fany vyölaukku € 99,00
  • Punaiset ajohanskat € 89,00
  • Punaiset mokkanilkkurit € 145,00 koot 37, 38, 39

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.
Pinkillä merkityt tuotteet löytyvät verkkokaupastamme tai voit tilata tuotteita myös meilillä shop@dopp.fi. 

 

Miten muuntaudun juhlista arkeen? Arvonnan voittajat julki!

Miten muuntaudun juhlista arkeen? Arvonnan voittajat julki!

On aika julkaista synttäriarvonnan voittajat ja he ovat:

€ 200,00 lahjakortin DOPP Helsinkiin voitti Lukija Turusta!
€ 100,00 lahjakortin DOPP Helsinkiin voitti Päivi!
€ 100,00 lahjakortin DOPP Helsinkiin voitti Marja-Leena!

Laitan kaikille voittajille meiliä. Paljon onnea voittajille  ja kiitos kaikille osallistuneille!

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

  1. Ihanat asut taas. Näitä on kiva katsella, vaikka kieltämättä harvoin tulee itselle hankittua. Pitiäisi päästä sinun ohjaukseen peruspukeutumisen laatimiseksi, ehkä sitten uskaltaisi jo itsekin vähän revitellä. Minä toivon ehkä eniten blogitekstejä kuvin, videoita on hankala kuunnella esim. bussissa tai junassa, mutta blogia voi selata huoletta, eikä muut häiriinny. Instan videobläjäykset hyviä kyllä 🙂 Kivaa työviikkoa Kata ja kumppanit 🙂

    • Hei Tarja ja kiitos kommentistasi:) Tule ihmeessä käymään, mehän autamme sinua! Sinä sen sanoit, mitä olen tuumaillut. Eli kun katsoo videota, niin pitäisi julkisella paikalla olla kuulokkeet. Ja harvalla niitä on, ainoastaan nuoret kulkevat ne korvillaan. Siksi juuri kuvat ja teksti ovat suositumpia. No, katsotaan innostunko tekemään videota, mutta instastory on kiva. Nopea ja helppo! Mukavaa viikkoa sinulle, Kata

  2. Ah, niin ihanat asuyhdistelmät. Minäkin sain taas kivan setin juhla-/arkikäyttöteemalla:). Älä nyt sairastuta itseäsi, vaikka ulkokuvat ovatkin niin mukavia katsoa. Mukavaa viikkoa 🙂

    • Hei Marianne ja kiitos viestistäsi:) No sait! Aivan ihanat ja sinulla on loistavia settejä, asukriisi ei pukkaa päälle:) En, en vilustuta. Täytyy oikein puuta rapsuttaa ja todeta, että en ole kipeä melkein koskaan. Joskus flunssa tai yskä puskee päälle, mutta onneksi harvoin. Mukavaa viikkoa, Kata

  3. ”Voiko ihanammin aamu enää alkaa – -?”
    Älyttömän hienoa saada lahjakortti Doppiin – lämmin kiitos siitä!
    Nytpä taas nautiskelemaan blogin teksteistä upeine kuvineen ja herkuttelemaan ajatuksella, mitä kaunista hankkia omaan vaatekaappiin lahjakortilla.
    Ihanaa pyhäpäivää ja joulunalusaikaa kaikille – erityisesti doppilaisille!

    • Hei ja kiitos viestistäsi:) Ihanaa kun voitto oli mieluisa juttu! Tervetuloa doppailemaan, oih kaikkea ihanaa taas löytyy! Kiitos ja samoin sinulle Turkuun! Kata

  4. Minulta jää videot yleensä katsomatta, mutta tekstejä luen mielelläni.

    • Hei Josa ja kiitos kun kommentoit. Se on juuri näin, kuten olen ajatellutkin. Kuvat ja teksti ovat mieluisempia kuin videot. Videot koetaan hankalaksi, kun siinä on se ääni:) Mukavaa viikkoa, Kata