Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


29.3.2019 |

Väriviikon voittajat ovat…

Vautsi, mikä kommentien määrä tuli Väriviikko postauksen päätösjaksoon! Valitsin kommenttien joukosta kaksi voittajaa ja he ovat:

Sirkka € 250,00: Väreillä on valtaisa voima – tämä pätee paitsi vaatetuksessa, myös yleisemminkin elämässä. Tunnelma muuttuu radikaalisti esimerkiksi kotona, kun harmaan seinä maalataan utuisen roosaksi. Valon merkitys sävyissä on myös suuri- keskitalvin pakkasaurinko ja iltaruskon punerrus saavat samaan tilaan ihan eri fiiliksen.
Vaatetteiden värien valinnassa pitäisi itsellä olla enemmän lyovuuta ja rohkeutta, eikä lukita omia mielipiteitä joidenkin oletusten mukaan ” Musta tekee kasvot kalpeiksi” tai ” vihreä ei ole minun väri”. Näin kuitenkin tapahtuu 🤔 Siksipä tällainen viikon ”värisuora” – kuten tässä blogissa – on todellinen elinikäisen oppimisen aarreaitta. Hyvät kuvat, selkeät ohjeet, mainiot vaihtoehdot/ yhdistelmät säästävät itseltä aikaa, antavat rohkeutta ja helpottavat tulevia vaatehankintoja huomattavasti. Aikaa kun on rajallisesti.
Viikon värisuorasta onkin vaikea nostaa yhtä suosikkia, taisin ihastua tavallaan kaikkiin. Erityisesti tuo jo mainitsemani vihreä kolahti – ja sitä nyt on hiipinyt kotona sisustukseenkin, vaikka se on joskus ollut melkein inhokkiväri. Blogin esimerkkiasut ja – yhdistelmät oli osattu valita tyylikkäästi. Voisin kuvitella niistä jokaisen myös itselleni. Kiitos mainioista blogista!

HooKoo €150,00: Kiitos taas väriviikosta ja blogistasi! Olet taitava vaatetta ja ja mielestäni ansaitset arvonimen Suomen virallinen tyylilyyli! Parhaat asuni ja vaatteeni ovat Doppista ja odotankin jo kovasti seuraavaa Helsingin reissua. Liikkeenne on must joka kerta!

Itselleni kaksi asua nousi ylitse muiden: harmaan päivän asu, jossa takki ja tulevaisuuden housut. Asu oli monikäyttöinen, siisti ja asiallinen, mutta kuitenkin rento. Täydellinen kevätlook! Piristysväriä muuttamalla saisi ihan eri näköinen asun. Toinen täydellinen asu oli valkoisen päivän farkkutakki, hame ja rusettipaita. Ihana yhdistelmä kesään!

Onnea Sirkalle ja HooKoolle!

Tyylilyyli kiittää ihanista kommenteista!


2 kommenttia

  1. Marianne sanoo:

    Upea väriviikko! Näihin teksteihin tulee taas palattua useaan kertaan. Loistavat voittajakommentit, joihin on kyllä helppo yhtyä. Onnea voittajille😊.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *