Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


14.2.2019 |

Monica kävi meillä ja hankki itselleen…

haalarin! Kaunis, naisellinen, viehättävä ja monikäyttöinen on tämä haalari. Menet sillä minne tahansa ja puet siihen millaiset kengät tahansa, korkkareista lenkkareihin, kaikki käy.

 

Tässä haalarissa on kaunis istuvuus. Culottes mallinen alaosa eli leveät ja lyhkäiset lahkeet tekevät haalarista kevyen. Haalarin pohjaväri on musta ja paisley kuvio on hailakan rosa.

 

Haalari istuu selästä täydellisesti.

 

Sovita rohkeasti eri värisiä asusteita asuusi. Voit ilahtua väriyhdistelmistä iloisesti, aina ei tarvitse eikä ole kivakaan, että kaikki ovat täydellisesti sävy sävyyn.

 

Monica on ystäväni Vaasasta. Olemme kuvanneet hänellä useita eri asukokonaisuuksia vuosien saatossa. Monica toimi mallina, kun esittelin eri vartalotyypit. Täältä löydät Monican O-vartalon stailauksen. Muita Monican stailauksia löytyy mm. täältä ja täältä.

 

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä. Tuotteita voi tilata myös Doppshop verkkokaupasta.
Pääset verkkokauppaan tästä.

Hyvää Ystävänpäivää! Ja kiitos meidän superihanalle asiakkaalle Kirsille, joka lähetti meille suklaata ja ihanan kortin! Luin kortin instastoryssä, mutta kirjoitan sen myös tähän.

Elämä on lyhyt-

osta ne ihanat kengät,
ota päiväunet sohvalla aina kun voit,
äläkä koskaan jätä jälkiruokaa syömättä!


2 kommenttia

  1. Marianne sanoo:

    Oi ihanuus! Huomasin tämän shopin puolella ja toivoin, että tulisi postaus asusta. Monicalle aivan täydellinen. Mitenhän sopii lyhyemmälle? Hyvää Ystävänpäivää💟

    • Kata sanoo:

      Hei Marianne ja kiitos viestistäsi:) No sopii ja ihanasti sopiikin 🙂 Olemme myyneet mallia kaiken kokoisille ja pituisille naisille 🙂 Kiitos ja samoin sinulle ja hyvää viikonloppua, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *