Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


17.2.2019 |

Rakastetaanko vai vihataanko yksi- vai kaksiosaista asua?

Rakastetaanko vai vihataanko yksi- vai kaksiosaista asua?

Eikö näytäkin siltä, että kuvissa olisi täysi kevät ja lämmin? Voin kuulkaa kertoa, että kuvista säteilevä lämpö on silkkaa silmänlumetta. Näissä kuvissa mallina olo oli niin kylmää touhua, stressitaso hipoi sataa ja turistit tuijottivat kuin eivät ennen olisi naista nähneet. No ehkä eivät olleetkaan tällaista naista, joka tepasteli 9 cm korkkareilla jäisillä ja jyrkillä rappusilla ja vielä kovaa vauhtia.

 

Rakastetaanko vai vihataanko yksi- vai kaksiosaista asua?

Rakastetaanko vai vihataanko yksi- vai kaksiosaista asua?

Hayden mekko

Tässä on mekko, joka soveltuu korkkareiden, korujen ja pikkulaukun kanssa juhlaan. Mutta kun mekkoon pukee tennarit, ison kassin olalle ja farkkutakin päälle, soveltuu se arkeen. Mekossa on erikoisuutena helma, joka on lyhkäisempi edestä kuin takaa. Mekossa on vuori ja olen tyytyväinen kun vuori on neulottu mekkoon kiinni. Yleensä vuoret ovat erillisiä mekkoja. Hihat ovat 3/4 osa mittaiset ja niissäkin on resori eli ne voi nostaa hieman ylemmäs käsivarteen.
Vyötärön kuminauharesori muistuttaa minua 70-80-luvun taitteesta. Mekko vastaa kokoaan, minulla on mekosta päälläni koko 34.

 

Oletko koskaan saanut itkupotkuraivareita? Minä en mielestäni ole, koska en oikein tiedä millaiset sellaiset raivarit ovat. Luulisin, että ne ovat sellaiset että itkee ja raivoaa kovaäänisesti yhtäaikaa ja samalla potkii kenkiä jaloista tai potkii ehkä jotain tuolin jalkaa tai vastaavaa. Näin kuvittelisin.

 

Rakastetaanko vai vihataanko yksi- vai kaksiosaista asua?

Uskon että minulla oli tällaisen raivarin aika juuri tänä kuvausaamuna. Lupasin viedä kankaita ompelijallemme. Laitoin hänen osoitteensa Google mappiin ja se näytti, että matkaa on 10 km ja se kestää 18 minuuttia. Katsoin, että helppo homma, matka on suora ja selkeä. No, toisin kävi. Eksyin matkalla, ajoin ihmisten pihaan ja päättyviin teihin ja tein laittomia käännöksiä pakettiautollani useita kertoja ja Google mappi vain lisää minulle minuutteja ja kilometrejä. Olin niin hukassa siellä hemm…asuntoalueella, että meinasin jättää auton siihen paikkaan, soittaa mieheni hakemaan minut ja luulin just, että saan itkupotkuraivarit. 20 minuutin kesy matka muuttui 40 minuutin painajaiseksi. Minua otti niin hermoihin se eksyminen ja turha ajelu, että itku ei oikeasti ollut kaukana. Raivosin jokaiselle hitaalle ja matelevalle autolle edessäni ja haukuin mielessäni miehenikin, kun hän ei ollut laittanut vettä pissapoikaan. Tuulilasi oli ihan harmaa, pyyhkijät pyyhki likaista ikkunaa ja levitti sitä entisestään.

 

Rakastetaanko vai vihataanko yksi- vai kaksiosaista asua?

 

Paita ja hame

Kyllä, päälläni on kaksi tuotetta eli paita ja hame. Yhdessä ne muodostavat mekon ja toimivat toki loistavasti myös erikseen. Paidassa on resorikaulus ja resorirannekkeet. Malliltaan paita on suora ja ilmava. Hihat ovat pussimaiset eli todella kauniit ja naiselliset.
Hameessa on leveä resorivyötärönauha. Hameen helma on edestä hieman lyhkäisempi kuin takaa ja hameessa on vuori, joten läpinäkyvä se ei ole. Hameen kanssa voi pukea tavallisen t-paidan, kauluspaidan, neuleen, silkkipaidan, jakun yms.

Rohkea pukee hameen kesällä mekoksi eli vetää resorivyötärön ylös rinnan päälle. Tällainen mekko minulla oli vuonna 1980 kun rakas siskoni meni naimisiin. Olin silloin 13- vuotias.

 • Hayden paita € 79,95 koot 32-42, normaali/reiluhko koko, minulla on koko 34
 • Hayden hame € 99,95 koot 34-44, normaali koko, minulla on koko 36
 • Holly korkkarit € 159,00 beige, punainen, musta
 • Juhlalaukku € 89,00 beige ja musta

 

Rakastetaanko vai vihataanko yksi- vai kaksiosaista asua?

Kun reilun tunnin ajelun jälkeen saavuin kuvauspaikalle, jossa Gabi jo minua odotteli, olin hieman rauhoittunut. Avasin pakettiauton sivuoven ja takaosa oli ihan hullun myllyn. Olin silittänyt aamulla kuvausvaatteet ja vienyt ne pakettiauton taakse laittaen ne nätisti Doppin pahvilaatikkojen päälle ja nyt ne pahvilaatikot oli lennellyt minun menossani ja vaatteet olivat pitkin poikin takaosaa. Ihmettelinkin jossain vaiheessa, että mikä siellä takaosassa kolisee…no nehän olivat Doppin paperikassi pahvilaatikot joita kuljetan pakettiautossani mennen tullen, kun ne eivät mahdu meidän liikkeen pikkuruiseen varastoon.

 

Rakastetaanko vai vihataanko yksi- vai kaksiosaista asua?

Mieheni on huomauttanut minulle muutaman kerran, että ”rakastan” ja ”vihaan” nykyään eri asioita. Rakastan kuulemma jotain asua tai ruokaa ja sitten vastaavasti vihaan vaikkapa jotain tv-ohjelmaa tai pahimmassa tapauksessa erästä taulua. Mieheni halusi näyttää minulle muutaman taulun, jonka hän ajatteli hankkia. Hän halusi mielipiteeni niistä ja menimme tapaamaan galleristia. Kun katsoimme tauluja niin sanoin, että ”vihaan” taulussa olevaa lilaa väriä. Siis, mitä ihmettä minä sanoin? En suinkaan vihannut vaan en pitänyt lilasta väristä siinä taulussa. Huoh, olisin voinut ilmaista asian tyylikkäämminkin, mutta sieltä se nyt tuli. No, galleristi totesi, että jos vaimo vihaa taulun lilaa väriä, niin kannattaa ehkä sitten valita taulu, jossa ei ole lilaa. Aivan, viisas galleristi.

Täytyy myöntää, että välillä tunteet ovat pinnassa. Onneksi ne ovat enemmän rakastamisen puolella kuin vihaamisen puolella. Lieneekö syynä ikä, stressi vai mikä? Juutuin pari viikkoa sitten pakettiautollani kiinni lumikinokseen ja värväsin 6 nuorta miestä työntämään autoani ja lopuksi heillekin huutelin ”Thank you guys, I love you”. Mutta miestä, joka peruutti autollaan pakettiautoni nokkaan, en rakastanut.

 

Rakastetaanko vai vihataanko yksi- vai kaksiosaista asua?

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.
Tuotteita voi tilata myös Doppshop verkkokaupastamme.


6 kommenttia

 1. Minna sanoo:

  Vähän ohi aiheen, mutta millainen siluetti ja tyyli sopisi edestä H-vartaloiselle, mutta sivulta X-vartaloiselle 156 cm pituiselle?

  T. Vakilukijasi Minna

  • Kata sanoo:

   Hei Minna ja kiitos viestistäsi:) No nyt tuli vaikea kysymys, siluetti ja tyyli, koska minun pitäisi nähdä sinut omin silmin:) Tyyliin vaikuttaa niin moni asia. Mutta kun olet pienikokoinen, niin suosittelen sävy sävyyn tuotteita. Esim. saman väriset housut ja kengät. Mutta toivottavasti pääset käymään liikkeessä, niin voidaan katsoa asuja yhdessä:) Mukavaa viikonloppua, Kata

 2. Päikky sanoo:

  Ihana mekko, mutta ei taida olla hyvä omenavartalolle?

 3. Anonyymi sanoo:

  Kerran Helsingissä, siis olen muualta, en löytänyt oikeaan osoitteeseen. Aikaa meni ja hiki nousi pintaan eikä itkukaan ollut kaukana. Ajoin lähimmälle taksitolpalle ja pyysin kuskia ajamaan edelläni mainittuun osoitteeseen. Voi, että olin helpottunut, kun keksin sellaisen konstin.
  Kerran Tampereella tein saman jutun, mutta taksi sanoi, että ”aja vaan tuosta eteenpäin, niin kyllä sinä sen löydät”. Löytyihän se.

  • Kata sanoo:

   Hei ja kiitos viestistäsi:) Olispas hyvä idea! Huh, huh mikä koettelemus, vieläkin nousee hiki pintaan. No onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin :). Mukavaa viikkoa, kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *