Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


19.2.2019 |

Primula farkkumekko ja Greeta tennarit

Primula farkkumekko ja Greeta tennarit

Minkä energiapiikin saimmekaan viime viikonloppuna! Aurinko paistoi täysillä ja lauantaina kun ajoin töistä kotiin puoli viiden maissa, niin fiilis oli korkealla. Istuskelin avannon reunalla, polskuttelin jalkojani kylmässä vedessä ja pulahdin uimaan. Olin ollut aamullakin avannossa, mutta auringon lasku viiden maissa oli niin huikea, että halusin taas avantoon. Yritin saada kaiken irti ihanasta illasta.

Näittekö revontulet noin klo 18.00 Helsingin yllä? Ne näyttivät upeilta.

 

Primula farkkumekko ja Greeta tennarit

Primula farkkumekko ja Greeta tennarit

Tuntuu oudolta, koska siitä on vain kaksi viikkoa kun lunta oli niin paljon, ettei tiennyt mihin sitä enään laittaa. Me teimme polkuja meren puoleiseen pihaamme, jotta Valora pääsi juoksemaan polkuja pitkin ja me pääsimme laiturille ja uimaan. Heittelin hiki hatussa lunta mereen, jotta polut saatiin tehtyä. Nyt kun katsoo samaa pihaamme, niin terassikivet ovat jo näkyvillä ja hurjat kinokset ovat vähintäänkin puolittuneet.

Myös Helsingin kadut ovat sulia ja on mukavaa kun pakettiautollakin pääsee ajamaan kapeita katuja, nimittäin se oli hirmuista menoa kun autot olivat jääneet lumen alle ja kaksikaistaiset kadut olivat lumen takia puolitoista kaistaisia katuja. Postiin kävelykin oli hankalaa, kun ei päässyt ohittelemaan ihmisiä kapeilla kävelyteillä vaan joutui menemään peräkanaa. Varmasti uskot, että se ei oikein sovi minulle…minulla kun on tapana juosta joka toinen askel ja ohittaa jokainen ihminen.

 

Primula farkkumekko ja Greeta tennarit

Primula mekko

Reippaassa ja rennossa farkkumaisessa mekossa on viehättävä malli. Yläosa on samanlainen kuin kietaisumekossa, mutta kietaisumalli loppuu vyötärön kohtaan, jonka edessä on rypytys. Hihat ovat täyspitkät ja hihansuissa on rypytys. Monessa mekossa ja hameessa on tänä keväänä ”helmarypytys”. Minulle helmarypytys tuo mieleen nuoruuden. Helmarypytyksestä tulee mieleen myös ”countryhenkisyys” ja toki vielä enemmän, kun päässäni on tämä lierihattu.

  • Primula mekko € 119,95 koot 34-46 koot vastaavat normaaleja kokoa, minulla on päälläni koko 36

Primula mekkoon sopii täydellisesti Greeta tennarit, jotka näet postauksen lopussa. Niissä on vaaleansininen pohja ja myös tennarin takaosassa on vaaleansinistä. Ne ovat minun suosikkini, koska niiden sisäpohja on noin 4 cm korkea!

 

Primula farkkumekko ja Greeta tennarit

Mekossa on taskut, jotka ovat aina kivat. Samoin mekon helma on jätetty huolittelematta, joten sekin tekee mekosta rennon.

Mekko on sievä vaikka onkin malliltaan löysähkö. Se on kainaloiden alta hieman vartalonmyötäinen eli se antaa vartalolle linjaa.

Mekko on materiaaliltaan lyocelliä.
Mikä on lyocel eli yleisemmin tunnettu tencel?

  • luja kuitu, jota saadaan eucalyptuksesta
  • pehmeä ja silkkimäinen materiaali iholla
  • hyvä kosteuden imukyky ja se haihduttaa kosteuden iholta pois
  • se ei rypisty helpolla
  • se laskeutuu kauniisti

 

Primula farkkumekko ja Greeta tennarit

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.
Tuotteita voi myös tilata Dopp Shop verkkokaupastamme.

 

Primula farkkumekko ja Greeta tennarit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *