Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


21.2.2019 |

Kaksi kietaisumekkoa ja valkoiset helmicitylenkkarit

Kaksi kietaisumekkoa ja valkoiset helmicitylenkkarit

Piditte niin paljon sunnuntain vihreästä postauksesta, että jatketaan vielä samalla värillä. Olen ennenkin todennut ja totean taas, että kietaisumekot ovat loistavia mekkomalleja. Kaksi allaolevaa kietaisumekkoa ovat samanmallisia, mutta olen pukenut yläosan erilailla. Yhdistin myös mekkoihin erilaiset kengät, vihreään mekkoon konjakit nilkkurit ja mustapohjaiseen mekkoon valkoiset helmicitylenkkarit.

 

Kaksi kietaisumekkoa ja valkoiset helmicitylenkkarit

Kaksi kietaisumekkoa ja valkoiset helmicitylenkkarit

Kaksi kietaisumekkoa ja valkoiset helmicitylenkkarit

Kaksi kietaisumekkoa ja valkoiset helmicitylenkkarit

Kietaisumekko on viskoosia, jossa on vuori. Hihat ovat täyspitkät ja mekon tehosteväreinä ovat beige ja rosa. Laitoin mekon edustan kiinni hakaneulalla, koska yläosa on löysähkö ja pussimainen. Toki yläosa istuu tiukemmin, mikäli vartalon yläosa on isompi. Silloinkin mekko istuu kauniisti eikä tarvitse alleen ylimääräistä toppia tai hakaneulaa.

On makukysymys pitääkö siitä, että yläosa on löysähkö pussimainen vai tuleeko sen istua napakasti vartalossa kiinni.

 

Kaksi kietaisumekkoa ja valkoiset helmicitylenkkarit

Kaksi kietaisumekkoa ja valkoiset helmicitylenkkarit

Kaksi kietaisumekkoa ja valkoiset helmicitylenkkarit

Mustapohjaisessa kietaisumekossa jätin hakaneulan pois miehustasta ja puin mekon alle pitsitopin. Annoin yläosan ”repsottaa” ja pidin tästäkin tyylistä. Mekko on rennompi ja ”coolimpi” kuin hakaneulalla. Rosa pitsitoppi on samanvärinen kuin mekossa olevat rosat pilkut.
Mekossa on taskut sivussa ja mekko vastaa kokoaan.

Jos kumpaankin mekkoon pukisi korkkarit jalkaan, niin mekoista kuoriutuisi juhlavat asut. Asut, jotka soveltuisivat kevään tuleviin juhliin. Onko sinulla tiedossa tulevana keväänä tai kesänä juhlia? Meillä on tiedossa kolmet häät. Ihanaa:)

Aluksi en pitänyt ”repsottavasta” yläosasta, mutta loppujen lopuksi pidinkin siitä tyylistä vaihteeksi enemmän kuin ihan istuvasta yläosasta.

 

Kaksi kietaisumekkoa ja valkoiset helmicitylenkkarit

Gema citylenkkarit

Muutamia valkoisia tennareita olenkin jo täällä esitellyt. Nyt minulla on jalassani sirot citylenkkarit, jonka erikoisuutena ovat valkoiset helmet lenkkareiden nauhojen looppeina. Pohja on muutaman sentin korkea ja korossa on korkkia ja hopeinen laatta. Nämä ovat superkevyet tennarit.

Gema citylenkkareissa, kuten muissakin valkoisissa tennareissa, on lesti nimeltä ”Best fitting”. Tämä tarkoittaa sitä, että ne ovat aavistuksen leveämmät edestä kuin normaali lesti.

 

Kaksi kietaisumekkoa ja valkoiset helmicitylenkkarit

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.
Tuotteita voi tilata myös Doppshop verkkokaupastamme.


2 kommenttia

  1. Kirsi sanoo:

    Onpa ihanat tenskut😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *