Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


5.11.2016 |

Talvijuhlat Monican tapaan!

Monicalle on tulossa useammat juhlat tämän talven aikana. Mikä sen mukavampaa, ne katkaisevat arjen varsin kivasti. Puin Monican hänen neljään erityyppiseen juhlatilaisuuteen. Kun suunnittelet juhla-asuasi, niin ota huomioon ainakin seuraavat asiat

 • onko kutsussa pukukoodia
 • juhlan luonne, onko se virallinen vai rento
 • missä paikassa juhlat pidetään
 • millaisia ihmisiä juhliin on kutsuttu
Nämä asiat kyselemme myös sinulta, jos tulet liikkeeseemme etsimään juhlavaatteita. Me emme kysele niitä ollaksemme uteliaita juhlistasi, vaan nimenomaan siksi, että osaamme ehdottaa sinulle sopivat vaatteet, sukkahousut ja kengät tulevaan tilaisuuteesi. Haluamme, että olet oikein pukeutunut eli et ole alipukeutunut mutta et myöskään ole ylipukeutunut. Muistathan kuitenkin, että on parempi olla ylipukeutunut kuin alipukeutunut, mutta harvoin on se vaara, että on ylipukeutunut, se on paremminkin toisinpäin.

 

 

Monica on menossa Mamma Mia partyihin Tukholmaan, jossa vietetään hänen anoppinsa 80-vuotisjuhlia. Wau, kuinka ihana idea! Tällaisessa teemassa saa ja pitääkin säihkyä eli tämä glittermekko on napakymppi valinta siihen tilaisuuteen. Mekko on malliltaan hyvin yksinkertainen. Se on suora, siinä on hyvä hihanmitta ja pyöreä kaula-aukko. Valitsin koruiksi mustat helmet, hieman antamaan kontrastia mekkoon ja viemään painopistettä kauluksesta alaspäin. Toinen vaihtoehto olisi ollut valita Monicalle isot korvakorut ja jättää kaulakoru pois. Monica olisi voinut olla loistavasti ilman sukkahousuja, hänellä kun on niin ruskeat ja kauniit sääret. Mutta, ohuet mustat sukkahousut käyvät mekkoon hyvin, nämä ovat verkkosukkahousut ja jalassa hänellä on liukuvärjätyt piikkikärkiset korkkarit.

 

 

Tällainen iso shaali on loistava tuote omistaa. Se pelastaa monta tilaisuutta, kun ei tiedä minkälaisen takin pukisi asuun tai ei omista juhlavaa takkia. Kun päällä on tällainen  juhlavaate, kuten Monicalla, niin mekko vaatii myös juhlavamman takin. Tällaisen mekon päälle ei pueta toppatakkia, joka on päällä harva se päivä. Moni miettii myös takkia, kun on menossa hautajaisiin. Eli jos ei omista mustaa tyylikästä villakangastakkia, niin silloin myös tällainen shaali mustana on hyvä valinta surupuvun päälle. Tällaista ei käytetä joka päivä, mutta kun sen tarve tulee, on se hyvä olla.

 

 

Monica osallistuu avecina miehensä yrityksen joulujuhliin. Tämä kokonaisuus on juhlava, tällä asulla voi mennä monenlaisiin juhliin, myös virallisiin. Tähän tilaisuuteen en pukenut mekon päälle mitään jakkua, pientä turkiskeeppiä tai huivia, mutta sen ottaisin vielä mukaani juhlavimpiin tilaisuuksiin, jossa käsivarret on syytä suojata ja silloin jättäisin irtoturkiskauluksen pois. Mekko on kauttaaltaan pliseerattu, helma levenee puolen säären kohdalta ja kuten huomaatte, mekon toinen puoli on pidempi. Vino helma on kiva yksityiskohta mekossa. Laukuksi valitsin juhlavamman iltalaukun kuin glitterimekon kanssa, jalassa Monicalla on samat verkkosukkikset ja liukuvärjätyt korkkarit, kuin yläkuvassa.

 

Monica on ollut ennenkin meidän mallina, jos muistat. Suosittuja viime syksyn postauksia olivat eri vartalotyyppien stailaukset. Siellä stailasin Monican eli otsikolla ”O-vartalo eli omenavartalon stailaus” löytyy täältä. Siinä postauksessa kerron enemmän tuotteista, jotka sopivat Monican vartalotyypille. Syyskuun 2015 postauksista löytyvät muidenkin vartalotyyppien stailaukset.

 

Tässä näet paremman kuvan verkkosukkiksista. Verkko on hyvin pientä eli näyttää kaukaa katsottuna sileäpintaiselta sukkahousulta. Nyt juhla-aikaan meiltä löytyy useita erilaisia sukkahousuja, joilla voit piristää vaikkapa viime vuotista mekkoasi uuteen uskoon. Pelkästään tavallisuudesta poikkeavat sukkikset piristävät asua kummasti.

 

 

Dubai kutsuu Monicaa vielä ennen joulua. Halusin hänelle housut ja juhlavan tunikan siihen päälle. Tärkeää oli, että tunikassa on hihat. Hotellit ovat ilmastoituja ja ainakin itse, kun kävin Dubaissa, kiinnitin huomiota pukeutumiseen. Tällainen asu sopii mielestäni hyvin, kun Monica menee Dubaissa illalliselle. Tunikassa on hyvä kaula-aukko eli Monicalle sopii hieman avonaisempi aukko paidassa tai mekossa. Levenevät hihat tuovat tunikaan hieman extraa, tunika on vartaloystävällinen, se on hieman A-linjainen ja materiaalinsa ansiosta se laskeutuu hyvin eikä ole liian tönkkö. Pelkät korvakorut riittävät tähän asuun ja isohko iltalaukku sekä nilkkurit tuovat asuun rentoutta.

 

Tätä tunikaa voi pitää myös mekkona eli jättää housut sen alta pois. Jos tuntuu siltä, että mekko on liian lyhyt, niin pukee sen kanssa matalakantaiset kengät, niin silloin mekko ei tunnu eikä näytä niin lyhkäiseltä. Paksut mustat sukkikset, nilkkuri tai saappaat ja iso neuletakki mekon päälle, niin asusta tulikin käyttökelpoinen arkivaate.

 

 

Uuden vuoden juhlat ystävien kanssa juhlitaan hapsumekko päällä. Olemme kuvanneet hapsumekon pelkillä sukkahousuilla täällä luonnonvalkoisena keväisissä tunnelmissa ja täällä mustana. Vieläkin rupesi naurattamaan, kun katsoin tuon edellisen postauksen, vuosi sitten. Voi että kun meillä oli hauska kuvaushetki:) Nyt jätimme nahkalegginsit tänne alle tuomaan asuun rentoutta. Ja hyvinhän ne siellä toimivat. Asussa on huomattavasti enemmän rokkia kun siellä alla on nahkalegginsit, kuin sukkahousut. Mutta kuten postauksista näitte, kummatkin vaihtoehdot käyvät, riippuu tilaisuudesta.

 

Hei, missä viivyt?

Monicalla on jalassa tekonahkalegginsit. Nämä ovat hyvin istuvat, niissä on kuminauha vyötäröllä, ne saa vesipestä ja lahkeen pituuden saa itsellensä sopivaksi, kun ne leikkaa saksilla. Polven päällä on yksityiskohtana sauma. Tämä nahka ei veny käytössä kuten aitonahka eli istuu aina hyvin. Nahan sisäpuoli on pehmeä eli niitä on mukava käyttää. Jotkut haluavat pukea näiden legginsien alle ohkaiset sukkahousut, ne tukevat vartaloa ja legginsit on helppo vetäistä niiden päälle.

Täällä ollaan!

Kiitos Monica hauskasta kuvauskeikasta!
Olemme suljettu tänään sekä huomenna. Palvelemme jälleen maanantaina klo. 10.00 lähtien. Hyvää Pyhäinpäivää.

Postauksen tuotteet kuva järjestyksessä:

 • Roosa glittermekko Part Two € 159,95 koot 34-42
 • Shaali € 109,00 beige ja musta
 • Iso juhlalaukku In Wear € 99,95
 • Musta helminauha € 29,00/kpl
 • Musta helmikäsikoru € 12,00/kpl
 • Käsikoru € 28,00
 • Verkkosukkahousut Wolford € 37,00 koot S-L
 • Korkkarit Gabor € 115,00
 • Musta pliseerattu mekko In Wear € 129,95 koot 34-38 (reilua kokoa)
 • Pieni turkiskaulus € 46,00 harmaa, valkoinen, nutria, tummanruskea ja musta
 • Punainen ruusu € 12,00
 • Pieni musta satiinilaukku € 26,00
 • Korkkarit Gabor € 115,00
 • Kukallinen tunika/mekko More&More € 119,95 koot 34-44
 • Tekonahkalegginsit Wolford € 249,00 koot 34-42
 • Nilkkurit Gabor € 145,00
 • Iso juhlalaukku In Wear € 99,95
 • Hapsumekko Part two € 159,95 koot 34-42
 • Tekonahkalegginsit Wolford € 249,00 koot 34-42
 • Hapsuhuivi € 46,00 beige, harmaa ja musta
 • Kaulakoru € 33,50

TallennaTallenna


12 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  On tukku, joten ei ole kuluttajalle sivuja. Voimme lähettää sinulle kuvia, jos haluat. Laita viesti liikkeen kännykkään 050-4410140, niin lähetämme:) Kata

 2. Anonyymi sanoo:

  Kiitos vastauksestasi Kata. Onko huivitoimittajalla nettisivuja? Asun näet ulkomailla ja en pääse valitettavasti liikkeeseesi.

 3. Doppwoman sanoo:

  Kiitos ja hieno juttu Hyrkmailee! Kata

 4. Doppwoman sanoo:

  Hei! Kyllä on, kania. On huivitoimittajan omaa mallistoa. Mukavaa viikkoa, Kata

 5. Hyrkmailee sanoo:

  Kiitos tästä postauksesta, josta löysin taas uusia ideoita.

 6. Anonyymi sanoo:

  Hei, onko tuo pieni turkiskaulus aitoa turkista ja minkä valmistajan se on? Se on ihana! Hinnasta voisi päätellä, että se ei varmaankaan ole aitoa turkista?

 7. Doppwoman sanoo:

  Hei Lea ja kiitos! Kyllä, meillä on paljon tavaraa:) Pitää olla valikoimaa ja monelle eri vartalotyypille sopivia asuja. Monica on helppo kuvattava, kun nauru on herkässä. Hän heittäytyy kuvattavaksi, mikä helpottaa meidän tehtävää! Kiitos, olen onnellinen saamastani huomiosta yrittäjänä. Mukavaa alkavaa talviviikkoa, Kata

 8. Doppwoman sanoo:

  Hei Lady ja kiitos viestistäsi:) Kyllä, mekko on upea ja väri aivan ihana, roosa! Kyllä, kauniit sääret ovat:) Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

 9. Anonyymi sanoo:

  Todella innostava ja hauska postaus jälleenkerran! Kyllä teillä on hyvä valikoima tuotteita. Hienosti olit valinnut ihanan erilaisia ja kaikki kuitenkin käyttäjälleen todella hyvin sopivia asukokonaisuuksia. Monica on upea ja ihanan luonnollinen kuvissa.
  Myöhästyneet onnittelut saamistani yrittäjäpalkinnoista.
  T. Lea

 10. Wau mitä juhlavaatteita! Ja vaikka en ole glitterin ystävä ollenkaan, on tuo ensimmäisen kuvan mekko kyllä niin ihana, että voisin jopa luistaa tottumuksistani.
  Ja pakko sanoa, että Monicalla on upeat sääret!

 11. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Mia! Liikeen arvioitu avausajankohta on maaliskuun alku eli viikko 9. Toivon todella, että saamme sen siihen mennessä auki. Se ei vaan ole valitettavasti meistä kiinni, kun koko talossa on linjuasaneeraus meneillään. Mutta hoputuan miehiä siihen asti, että tulen heidän uniinsakin:)Mutta blogia seuraamalla pysyt rempassa mukana! terkuin Kata

 12. Niin kivat asukokonaisuudet jälleen kerran! Tykkään todella lukea näitä sun vinkkejä! 😉 Koskas se teidän Helsingin liike avattiinkaan? Tulen heti visiitille, niin saat auttaa muakin etsimään juhlavia ja business-tyyppisiä asukokonaisuuksia! Luotan ammattitaitoosi 100% 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *