8.11.2016 |

Mieheni valitsi minulle mekon!

Fort Lauderdalen rannassa on kiva pieni kauppa, Sunglasses&Swim By Stylin, joka myy sekä naisten- että miestenvaatteita. Ostin sieltä viime jouluna mekon ja sandaalit, kun lähdimme Bahamalle viettämään hopeahääpäivää. Kauppa on ihan täynnä mekkoja ja se mikä on minusta yllättävää, että kaupassa on merkkitavaraa ja hintavaa sellaista. Yleensä rantakaupat ovat täynnä t-paitoja, bikineitä, sandaaleita, hellehattuja jne. mutta tämä kauppa on täynnä tyylikästä tavaraa ja hintataso on sen mukainen.

Mekon merkki on Trina Turk

Mieheni tykkää ostaa Tommy Bahamaksen t-paitoja Floridasta. Niissä on se hyvä puoli, kun niitä ei tarvitse silittää pesun jälkeen. Kun laitan ne henkarille kuivumaan, niin ne ovat kuivuttuaan ihan kuin silitettyjä jo valmiiksi. Samoin ne eivät veny tai vanu ja saumat pysyvät ihan suorina. Todella hyvää materiaalia eli suosittelen. Kävimme kaupassa yhtenä päivänä ja mieheni innostui taas shoppailemaan Tommy Bahamasta ja kysyi, että enkö minä löydä mitään, kun selasin mekkoja läpi. Mieheni otti tämän mekon käteensä ja sanoi, että tässä on hienon värinen mekko, sovita sitä, hän ehdotti. Olin sen verran yllättynyt, että hän jotain mekkoa minulle ehdottaa, että päätin sovittaa sitä. Tämä mekko on venyvää jerseytä, jossa on vuori. Kuten huomaat, mekossa on isot lepakkomaiset hihat. Pidin siitä, kun mekossa on vuori eli kainalosta ei näy liivit vaan vuori. Mekko oli aika erilainen, mitä minulla koskaan on ollut, joten ostimme sen. Suostuin ostamaan sen, koska halusin ”koeajaa” tämän jenkkimerkin, joka oli minulle tuntematon. Minulla oli aluksi hieman viha rakkaus-suhde mekkoon, en ollut siitä ihan varma, vaikka yleensä tiedän heti pidänkö jostain vai en. Mutta puin sen päälleni illalliselle ja tykkäsin siitä ihan kympillä.

Minä en ole ottanut miestäni mukaan, kun olen mennyt ostamaan itselleni vaatteita. Toki eriasia on, jos olemme olleet yhdessä matkoilla ja hän on ollut ”pakostakin” mukana. Minulla on aina ollut oma maku, tiedän pidänkö jostain vai en. Ja jos pidän, niin se on pääasia. Onhan se tärkeää, että mieskin pitää vaatteista joita käytän, mutta se ei ole pääasia ja sitä paitsi meillä on hyvin samanlainen maku mitä tulee vaatetukseen ja sisustamiseen. Joskus kysyn, kun lähdemme juhliin, että miltä näyttää? Yleensä tiedän vastauksen jo etukäteen. Hän sanoo, ”Ihan hyvä, sähän oot aina hyvin pukeutunut”. Se on siinä. Inhoan kylläkin sanaa ”ihan”, se kuulostaa korvaani hieman negatiiviselta ja pahinta on, jos mies sanoo ”ihan ok”. Nimittäin senkin olen kuullut ja silloin kyllä hieman suutahdan, koska minusta se tarkoittaa samaa kuin huono, mutta ei halua sanoa sitä suoraan. Parasta on sanoa suoraan vaan, jos ei tykkää. Joskus minulla on kaksi asua ja sovitan kumpaakin ja kysyn, kumpiko on parempi? Siinä hän kiemurtelee tuolissaan ja sanoo, että kummatkin on hyviä. Mutta joskus hän voi, ihan yllättäen,  sanoa ihan oudon kommentin jostain vaatteestani tai hiuksistani tai kynsistäni, että en tiedä itkeäkö vai nauraa. Toisin sanoen loppujen lopuksi en aina tiedäkään, mitä hän miettii… Onko sinulla tapana kysyä mieheltäsi, onko asusi hyvä, kun lähdette juhliin? tai kommentoiko hän pyytämättä?

 


2 kommenttia

  1. Doppwoman sanoo:

    Kiitoksia Lady! Hah, hah vai mummohirvityksiä! No hyvä, että sormuksesta pääsitte yksimieliseen ratkaisuun:) Jep, kyllä hänellä hyvä maku on, vaatteita ostetaan hänelle yleensä minun maun mukaan, mutta sisustamisesta hän pitää, huomattavasti enemmän kuin minä. Ja hän on hyvä siinä, saamme ystäviltämme kehuja, että meillä on kaunis koti. Siihen aina sanon, että mieheni on sisustanut:) minä sitten loppuviilaan tyynyillä ja muilla tilbehööreillä lopuksi kodin.Mukavaa talviviikkoa, Kata

  2. Voi miten kaunis mekko – ja sopii sinulle upeasti! Miehelläsi on hyvä maku!
    Minä en miestäni huoli vaateostoksille – hänen makunsa on tyystin erilainen ja muistan kerran Prahassa, kun hän halusi ostaa minulle mekon, hän ehdotteli niin kauheita mummohirvityksiä, että mekko jäi ostamatta. No – ostettiin sitten timanttisormus;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *