Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


3.11.2016 |

Pieni talo preerialla mekko ja uusi huulipuna

 

Päällikangas 100 % viskoosi, vuori 92 % polyesteri 8 % stretch

Muistatko tv-sarjan Pieni talo preerialla? Se oli minun lemppariohjelmia silloin joskus, kauan sitten. Tsekkasin netistä, koska sitä televisiossa esitettiin ja se oli noin 70-luvun puolesta välistä 80-luvun alkuun. Eli toisin sanoen olin noin kymmenen vuotiaan molemmin puolin, kun sitä katsoin. Sarjasta oli tehty kirjojakin, luin ne myös läpi. Mekon kaulus on se asia, joka toi mieleeni sarjan. Kauluksen reunassa kun on pikkuinen ryppy/röyhelökantti, ihan niin kuin silloin ennen.

 

Rouge Dior  999

Nappasin Kicksistä pari huulipunaa mukaani, kun kävelin siitä ohi postireissullani. Toinen oli vahva tummanpunainen ja toinen oli tämä kirkkaanpunainen, joka on huulissani. Gabi nappasi heti sen tummanpunaisen ja kyllä se hänelle sopikin:) Nämä ostamani punat ovat mattapunia. Olin aluksi hieman epäluuloinen mattaväristä, koska matta nappaa varsin tiukasti huuliin kiinni jos huulet ovat hiemankin rohtuneet. Silloin se pakkautuu huulien rakoon ja se ei näytä kauniilta ja huolitellulta. Lempparimyyjäni kuitenkin kertoi, että Diorin punat eivät ole niin kuivia kuin jotkut vastaavat. Luotin häneen ja otin mattapunat ja olemme niistä tykänneet. Ne todellakin pysyvät huulilla, mutta vaativat tarkkaa rajausta. Itseasiassa ne täytyy todella pestä pois huulista, jos haluaa ne pois. Pelkkä pyyhkiminen pumpulilla ei riitä. Tästä postauksesta löydät muita huulipuna suosikkejani.

 

Mekko on musta, jossa on vaalean beigeä kuviota

Mekossa on vuori ja olin iloinen, kun se vuori oli ommeltu mekkoon kiinni. Yleensä tällaisissa mekoissa on erillinen alusmekko, joka puetaan ensin päälle ja sitten mekko siihen päälle. Irrallinen vuorimekko on usein kiinni pienillä painonapeilla olkasaumoissa ja suosittelen, että irroitat ne ensin ja puet vuoren ja mekon erikseen, muuten voit olla solmussa mekon sisällä. Tämän mekon vuori on kiinni rinnan yläpuolella eli decolte ja hihat ovat läpinäkyvät. Mekossa on sekä edessä että takana sisäänotot ja helma on kellomainen. Floridassa ei sukkahousuja kaivata, mutta Suomessa voi mekkoon yhdistää joko ihonväriset- tai ohuet mustat sukkiset juhlaan ja paksut sukkikset arkeen. Ja kenkä valitaan käyttötarkoituksen mukaan. Voisin kuvitella pukevani mekon päälle myös pienen nahkajakun.

 • Mekko Part Two € 149,95 koot 34-44

4 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Hei ja kiitos viestistäsi! Ai, nilkkakoru:) sellainen on minulla ollut joskus kauan sitten, ei nyt aikoihin:) Muistan, että ainut huono puoli niissä oli, että ne katkesivat ja katosivat sitten helposti. Mukavaa pakkasviikkoa, Kata

 2. Anonyymi sanoo:

  Sinulle sopisi ohut kultainen nilkkaketju, piste in päälle.

 3. Doppwoman sanoo:

  Hei Tiina ja kiitos viestistäsi! Samoin minä, hyvin kuuliaasti:) noi korkkarit on uskomattomat jalkaan, niillä vois juosta maratonin, jos kunto kestäisi:) niin hyvät ne on jalkaan. Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

 4. Anonyymi sanoo:

  Aivan ihana "Pieni talo preerialla -mekko". Kivan tyttömäinen. Muistan hyvin sarjan, koska seurasin sitä aikanaan kuuliaisesti. Ihanat myös nuo kengät. Sopivat asuun täydellisesti.
  -Tiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *