Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Paita-ja neuletakkisetti lentomatkalla

Eilinen hunajanvärinen paita herätti kiinnostusta, joten haluan esitellä teille saman paidan myös toisessa värissä eli tummansinisenä. Voin heti aluksi tunnustaa, että omasta vaatekaapistani löytyy nämä molemmat värit.
Lähdimme mieheni kanssa pikalomalle Floridaan ja kuten tiedätte lentokoneessa, kun tuolilla on väännellyt ja käännellyt itseään noin 10 tuntia, näyttävät vaatteet sen mukaisilta. Käytän lentomatkoilla aina  farkkuja MACin skinnyjä. Jalassa minulla on aina Niken lenkkarit. Ilokseni löysin viime matkaltani tummansiniset lenkkarit. Tykkään, kun lenkkarit ovat sinisten farkkujen kanssa joko valkoiset tai tummansiniset. Nyt puin päälleni tämän tummansinisen paidan ja samaisen neuletakin, kun tässä kuvassa. Täytyy sanoa, että lentomatkan jälkeen tässä tummansinisessä paidassa ei ollut ryppyäkään. Mainittakoon vielä, että inhoan rypistyviä vaatteita. Siksi minulla on viha rakkaus suhde pellavavaatteisiin. Rakastan pellavaa materiaalina mutta inhoan, kun se rypistyy.
Olo oli toki nuhjuinen lentomatkan jälkeen, mutta onneksi vaatteet olivat sileät. Jos haluat lukea postaukseni, jossa kerron lisää matkustusvaatteistani, niin löydät sen täältä.
Paljon on kyselty paidan kokoa eilisen postauksen jälkeen, joten tässä kriittinen rinnanympärys:
koko 36/103 cm, koko 38/108 cm, koko 40/112 cm, koko 42/116 cm ja koko 44/119 cm.

 

 

34 % mohair, 34% villa, 27% polyamidi, 5 % stretch

Tämä neuletakki on jo legendaarinen. Tätä on ollut meillä viimeisen vuoden aikana monessa eri värissä. Se on edelleen minun suosikkini, koska voin pukea sen mihin tahansa ja se on aina lämmin ja tyylikäs. Viime vuotista takkiani, roosan väristä, pidän ainoastaan kotona. En uskalla laittaa sitä päälleni liikkeeseen, koska sitä ei enään saa. Mutta nyt saa tätä harmaata, joka on erittäin onnistunut meleerattu harmaa, ja tummansinistä sekä viiniä. Sovitin tummansinistä myös tähän asuuni ja se sopi settiin loistavasti. Ja muistattehan, että tällaisia neuletakkeja ei turhaan pestä, ne viedään ulos tuulettumaan. Villa inhoaa vettä.

  • Tummansininen paita In Wear € 69,95 koot 36-44 polyesteri 97 % ja stretch 3 %
  • Neuletakki In Wear € 149,95 koot XXS-M Isohkoa kokoa, ota vähintään yksi koko pienempi kuin normaalisti käytät. Minulla on päälläni koko XXS. Olen normaalisti kokoa S.
  • Farkut MAC Dream skinny € 109,95
  • Nilkkurit Calou € 189,00 ruskea ja musta
Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset