Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Midimittainen kukkamekko ja huikea kattoterassi

Midimittainen kukkamekko ja huikea kattoterassi

Instagramiamme seuraavat tiesivätkin, että piipahdimme parin päivän reissulle Tukholmaan. Aluksi reissun oli tarkoitus olla miltei pelkkä lomamatka, mutta se muuttuikin työmatkaksi. Mutta se ei minua haitannut, vapaata jäi tarpeeksi. Onneksi miehenikään ei moksahtanut asiasta vaan tuli mukaani työtapaamisiin ja oli niissä hyvä tuki.

 

Midimittainen kukkamekko ja huikea kattoterassi

Kahden yön reissua varten minulla oli iso matkalaukku mukana. Olin pakannut mukaan mallikappaleita, joita kuitenkaan emme ennättäneet kuvata kuin muutama. Kenkiä minulla oli mukanani viisi paria, koska kaikki asuthan vaativat omanlaisensa kengät. No, joka tapauksessa muutamia asukuvia ehdimme saada aikaiseksi ja tässä on tämä ensimmäinen, midimittainen kukkamekko.

 

Midimittainen kukkamekko ja huikea kattoterassi

Asuimme Grand Hotellissa ja kuvauspaikkana toimi upea huoneisto ainutlaatuisella kattoterassilla. Muistatko, kun kerroin Hong Kongissa, että minulla on korkean paikan kammo eli inhoan korkeita paikkoja. En tiedä, olisiko se mennyt ohi, koska tämä kattoterassi ei aiheuttanut minulle mitään korkeanpaikan pelkoa, vaikka seisoin ihan terassin reunalla. Outo juttu.

 

Midimittainen kukkamekko ja huikea kattoterassi

Midimittainen kukkamekko ja huikea kattoterassi

Kattoterassilta oli ihan uskomattoman upeat näkymät. Suoraan edessä oli meri ja toisella puolella Kuninkaan linna. Kattoterassilta näki muiden talojen katot ja pieniä kattoterasseja. Liput liehuivat ja korppilaumat lentelivät päidemme yläpuolella. Ainutlaatuinen paikka.

 

Nämä asukuvat on kuvattu tuolla ylhäällä olevalla kattoterassilla!

 

Tässä kuva terassista!

 

 

Midimittainen kukkamekko ja huikea kattoterassi

Kerron teille vielä kokemuksiani Grand Hotellista seuraavassa postauksessa.

 

Midimittainen kukkamekko ja huikea kattoterassi

Midimittainen kukkamekko

Minulla on päälläni viehättävä midimittainen kukkamekko. Mekossa on tummansininen pohjaväri, jossa on erivärisiä kukkia. Tässä mekossa on ihanat hihat! Itse asiassa näet tarkemmin hihan mallin alemmasta kuvasta, mutta hiha on pussimainen ja pussimaisuus lähtee vasta kyynervarren yläpuolelta. Leveässä rannekkeessa on söpöt tummansiniset pallonapit.

Mekossa on poikkileikkaus rinnan alla ja helma levenee aavistuksen alaspäin.

Pussihihat ovat syksyn trendi eli niitä tullaan näkemään paidoissa, mekoissa, neuleissa ja neuletakeissa.

 

Midimittainen kukkamekko ja huikea kattoterassi

Minä yhdistin mekkoon nudet piikkarit, koska halusin mekkoon juhlavaa fiilistä. Mekkoon voi yhdistää myös tennarit tai nilkkurit. Ja nilkkurit voi pukea ilman sukkahousuja, jolloin lookista tulee boheeminen asuyhdistelmä. Aika ihana sekin setti!

Nilkkureita on jo saapunut DOPP Helsinkiin!

 

Midimittainen kukkamekko ja huikea kattoterassi

Tässä kuvassa näkyy mekon kaula-aukko eli siinä on pieni fyrrykaistale, aukko ja söpö pallonappi. Samoin hihojen leveä ranneke pienillä tummansinisillä pallonapeilla näkyy oikealla alhaalla olevassa kuvassa.

 

Midimittainen kukkamekko ja huikea kattoterassi

Mekko on vuoreton ja sen materiaali on 97% polyesteri ja 3 % elastani. Mekon voi pestä 30 asteen vesipesussa. Tämä mekko on meidän uuden hollantilaisen tuotemerkin Summum Womanin mallistosta.

 

Midimittainen kukkamekko ja huikea kattoterassi

Kukkamekon mitat:

Koko 34 rinta 88 vyötärö 80 lantio 92

Koko 36 rinta 90 vyötärö 84 lantio 98

Koko 38 rinta 94 vyötärö 88 lantio 102

Koko 40 rinta 98 vyötärö 92 lantio 104

Koko 42 rinta 102 vyötärö 94 lantio 110

Pituus koossa 38 on 128 cm.

Suosittelen ottamaan mekosta yhden koon isomman kuin normaalisti käytät. Se johtuu siitä, että mekossa ei ole vetoketjua eli se puetaan pään yli päälle. Sain koon 34 päälleni, mutta se teki tiukkaa! Eli koko 36 oli helpompi pukea päälle ja oli muutenkin sopiva.

 

Midimittainen kukkamekko ja huikea kattoterassi

  • Midimittainen kukkamekko € 179,00 koot 34-42
  • Nudet Korkokengät € 159,00 useita kokoja myös punainen ja musta

Midimittainen kukkamekko löytyy DOPP Helsingistä. Mikäli haluat tilata mekon, tee tilaus tuosta linkistä -> DOPP Shop tai 040-195 2113. Toimitamme tuotteet veloituksetta, mutta jos palautat tuotteen, maksat sinä postimaksun.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Ihana mekko ja ihanat kuvat ! Mekossa jotakin 70-luvun henkeä, sopii sinulle täydellisesti.

    • Kiitos Riitta kommentistasi! Voi kiitos, näköalat olivat huikeat ja mekko on ihana. Totta, siinä taitaa olla 70-luvun henkeä, olisiko se nuo hihat, jotka sen tekevät. Aurinkoista viikonloppua, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *