Postimyynti

postimyyntiOta meihin yhteyttä joko:

Haluamme hoitaa myös ”etäasiakkaat” henkilökohtaisesti eli keskustella tuotteista asiakkaan kanssa sekä kertoa enemmän tuotteesta ja mikä tärkeintä, kertoa kokomerkinnöistä kyseisissä tuotteissa.

Lähetämme tuotteita postiennakolla eli kun haet postipaketin postista, niin maksat samalla

  • tuotteen
  • postiennakkomaksun € 5,00
  • postin kuljetusmaksun, joka riippuu paketin/kirjeen koosta ja painosta

Kun paketti on alle 2 kg niin paketin kokonaishinnaksi tulee € 17,90. (Postin hinta 1.10.2017 alkaen) Tämä summa sisältää postiennakkomaksun € 5,00. Tämä on yleisin maksu mikä lähettämämme paketin hinnaksi tulee. Jos tuote mahtuu ”postiluukusta”, menee tuote kirjeen hinnalla, joka on pienempi kuin postipaketin hinta.

Pyrimme aina siihen, että tuote on kerralla asiakkaalle sopiva, koska näin vältymme kumpikin turhalta työltä sekä kustannuksilta.

Jos tuote ei asiakkaalle sovi, on asiakkaan ilmoitettava siitä meille pikinmiten. Sovimme tuotteen vaihdon tai palautuksen. Kummassakin tapauksessa, asiakas palauttaa omalla kustannuksellaan tuotteen meille, suoraan liikkeeseemme. Vaihdamme tuotteen, kun se on saapunut ja lähetämme asiakkaalle uuden tuotteen tilalle. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen, niin laitamme tuotteen hinnan asiakkaan tilille viikon kuluessa, kun tuote on saapunut takaisin liikkeeseemme. Tuotteen mukaan on liitettävä asiakkaan nimi, puhelinnro sekä pankkitiedot.

Haluamme hoitaa vaihdot ja palautukset mahdollisimman ripeästi, koska meillä on pieni varasto eli joitakin tuotteita meille saapuu vain 1 kpl/koko. Näin ollen varmistamme sen, että asiakas saa uuden koon tilalle eikä jää ilman tuotetta.

HUOM: Emme postita aletuotteita. Normaalihintaisia tuotteita postitaame koko kesän (kesä-heinä) veloituksetta sinulle. Jos palautat, maksat sinä postimaksut takaisin liikkeeseemme.