31.12.2017 |

Kiitos vuosi 2017

Taas on yksi vuosi taputeltu pois ihmiselämästä. Vuosi 2017 on ollut tapahtumarikas, paljon on tapahtunut työelämässä ja jotain myös omassakin elämässä. Vaikka taitaapi olla niin, että oma elämä on yhtä kuin työelämä. Se on yrittäjän elämää.

 

Työ

Kuten tiedättekin, DOPP Helsinki avasi ovensa maaliskuussa. Uuden liikkeen synnyttäminen vaati paljon pohtimista, paljon konkreeettista työtä ja suoraan sanoen kyyneleiltäkään ei vältytty loppumetreillä. Liikeen avaus oli onneksi menestys jollaista en uskaltanut miettiä tai sellainen ei edes tullut mieleeni. Elimme kevään sumussa, minä, Gabi ja Henna. Yleensä muistan asiakkaat ja jopa heidän ostoksensa, mutta viime keväältä ne asiat ovat pimennossa. DOPP Vaasa on ollut loistavissa käsissä Eijan, Ivonnen ja Joannan luotsaamana. Olen ollut DOPP Vaasassa töissä tasaiseen tahtiin, mutta toki huomattavasti enemmän DOPP Helsingissä. Liikkeen perustaminen uudelle paikkakunnalle vaatii paljon työtä, jotta se saa jalansijan kovassa kilpailussa, jota Helsingin kokoisesta kaupungista ei puutu.

 

Välillä mietin itsekin, vaikka mieheni minua tasaisin väliajoin muistuttaa, että olenko ihan järkevä kun teen töitä periaatteessa kokoajan. Jos en ole liikkeessä, olen kuvaamassa, kirjoitan tätä blogia, vastaan asiakkaiden meileihin tai teen muita tietokonehommia. Tämä työnteko on karannut käsistä ja minun on jatkossa vedettävä raja johonkin kohtaan. Se onkin minun vuoteni 2018 lupaus eli miettiä, miten voin helpottaa työtaakkaani jatkossa. Se ei ole helppoa, koska rakastan työtäni, mutta kaikella on myös varjopuolensa.

 

Perhe

Meillä oli mahtava kesä perheemme kanssa. Myös lapset olivat kesän Helsingissä kesätöissä, joten saimme nauttia heidän seurastaan useasti. Istuimme iltoja meillä kotona, kävimme kesäravintoloissa syömässä ja veneilimme, vaikka kesä ei sään puolesta ollutkaan mitä parhain. Vuosi sitten kerroin, että perheemme kohokohta oli Valora, mopsityttö joka tuli perheeseemme kesällä 2016. Valora on edelleen perheemme keskipiste, villi mutta niin persoonallinen pakkaus. Perheeseemme tuli myös poika- ja tyttöystävä viime kesänä. Mielenkiintoista ja mukavaa, kun perhe kasvaa. Olen onnellinen, kun viihdymme perheenä yhdessä. Tällä hetkellä vietämme koko porukka Uutta Vuotta Levillä samassa mökissä, myös Valora on mukana. Valora pitää omalla persoonallaan touhua yllä ja nauttii saamastaan huomiosta.

 

50-vuotta

Tämä vuosi oli myös minun juhlavuoteni eli täytin viime kuussa 50-vuotta. Juhlimme syntymäpäiviäni Pink Partyn merkeissä jo elokuussa. Oi, mitkä juhlat sainkaan! Yhdellä sanalla voin niitä kuvata eli Ikimuistettavat! Kaikki oli kaikin puolin täydellistä, järjestelyt, sää, Krista Siegfridsin esiintyminen ja ihanat ystävät. Marraskuussa jolloin oli oikea syntymäpäiväni, olimme mieheni kanssa Roomassa. Mahtava kaupunki, Rooma vei sydämeni.

Minulla on ollut pienoinen ikäkriisi. En mitään isompia itku-potku raivareita ole saanut, koska eihän se hyödytä mitään. Mutta olen kyllä ollut välillä hieman kypsä, kun 50-vuotta tuli jo täyteen. Minusta se tuli liian äkkiä, se olisi saanut tulla vasta noin viiden vuoden päästä. No eteenpäin mennään, sanoi mummo suolla 🙂

 

Blogi

Toivottavasti pidit blogimuutoksestamme kotisivujemme alle. Muutosprosessi oli yllättävän iso eikä nämä tietokonehommat mene koskaan kuin Strömsössä, mutta nyt kaiken pitäisi olla kunnossa. Halusin muutoksen, että yhden nettiositteen alta eli www.dopp.fi löytyy kaikki yrityksemme asiat. Muuten blogi jatkaa samalla linjalla kuin tähänkin asti, mutta tulen kirjoittamaan enemmän asiapostauksia, Stailausklinikka jatkuu taas tammikuussa sekä tykätyt muodonmuutokset jatkuvat helmikuussa.

Summa summarum tiedän jo nyt, että vuosi 2018 tuo minulle haasteita työelämässä. Haasteet aiheuttavat paljon miettimistä. Pääasia on, että tekee kuten itse parhaaksi näkee koskien koko elämää. Silloin on helppo elää itsensä kanssa.

Hyvää Uutta Vuotta sinulle upea lukijani! Olen äärettömän kiitollinen jokaisesta teistä <3

 

TallennaTallenna


18 kommenttia

 1. Sirkka Kulomäki sanoo:

  Hei! Kiitos kivoista postauksista. Jatka samaan malliin, mutta muista olla armollinen itsellesi. Tampereella odotamme kovasti, josko tännekin DOPP ilmestyisi. Asiakkaita olisi varmasti 🙂 Hyvää menoa vuodelle 2018! terveisin Sirkka

  • Kata sanoo:

   Hei Sirkka ja kiitos viestistäsi:) No onpas nyt Tampereelle pyyntöjä :)) kuten jo mainitsin, enpä sano juuta ekä jaata. Niin monta kertaa on pääni kääntynyt asioissa…:) Kiitos kun seuraat meitä ja samoin sinulle, pidetään hyvää meininkiä yllä tänäkin vuonna! Kata

 2. Marketta sanoo:

  Kiitos ihanasta blogista ja hyvää uutta vuotta sinulle! En asu Suomessa, joten valitettavasti en ole vielä päässyt ostoksille liikkeeseesi, mutta seuraavalle suomi-reissulle varaan ostospäivän Helsinkiin. Blogistasi saan kuitenkin hurjasti ideoita pukeutumiseen joka päivälle.

  • Kata sanoo:

   Kiitos Marketta kommentistasi:) Jep, tule ihmeessä käydään kun seuraavan kerran tulet Suomeen:) Kiitos kun seuraat meitä ja onnellista uutta vuotta sinulle! Kata

 3. Päivi sanoo:

  Kiitos Kata mukavasta ja paljon ideoita antavasta blogistasi sekä liikkeeesi tuomisesta Helsinkiin! Paljon on tullut ideoita pukeutumiseen ja melkein päivittäin täytyy käydä kurkkumassa mitä olt postaillut. Paljon töitä tekevänä ja melkein 24/7 asiakkaiden tavoitettavissa oleva olen miettinyt samoin hiukan itseenikin panostamiseen. Tämä ikä varmaan, kahden viikon päästä tulee 50 täyteen… Huomenna lähtö aikuisten lasten ja miehen kanssa synttärireissulle ( Singapore ja Mauritius) joten lepoa ja rentoa oloa tiedossa! Entistä parempaa vuotta 2018 sinulle toivoen, Päivi

  • Kata sanoo:

   Kiitos Päivi viestistäsi! Se on totta, kun 50 v. napsahtaa mittarissa rikki, niin rupeaa miettimään asioita…Oi, kuinka ihanalta teidän reissu kuulostaakaan! Saat koko perheen mukaan matkaasi eli nauttikaa matkasta ja perheestänne. Perhe on voimavara numero 1. Hyvää vuotta myös sinulle ja perheellesi, Kata

 4. Aila sanoo:

  Kiitos kivasta blogista,kiva seurattava. Kaunis pusero näissä kuvissa. Löytyykö vielä Dopista? Menestyksellistä uutta vuotta.

  • Kata sanoo:

   Kiitos Aila kommentistasi ja ihanaa kun seuraat meitä:) Kyllä löytyy pusero meiltä, on PBOn paita ja muistaisin että on € 149,00. Tervetuloa käymään ja hyvää uutta vuotta, Kata

 5. Pia sanoo:

  Kiitos ihanasta arkea piristävästä ja elämän juhlahetkistä muistuttavasta blogista! Mutta apua- mitä tarkoittaa blogin siirtyminen enemmän asiapostauksiin? Lukijana ehdottomasti toivon, että vallattomat ja persoonnalliset blogikirjoituksesi elämästäsi ja muodista jatkuvat, ne ovat kauniiden kuvien lisäksi blogin parasta antia. Vain sinä pystyt kirjoittamaan Katasta ja Doppwomanin energisestä taustahengettärestä elämän sotkuineen ja nautintoineen- muut osaavat ja oppivat stailaamaan ja myymään. Onnea uudelle vuodelle ja Leville riemukasta perhelomaa!

  • Kata sanoo:

   Kiitos Pia viestistäsi:) Älä, älä pelästy:) pysy samana kuin ennenkin, mutta muutama asiapostaus mahtuu kyllä väliin. Ajattelin, että lukijat eivät kyllästy omiin höpinöihini:) Mutta ihana kuulla, että pidät blogista ja seuraat meitä. Kiitos, täällä edelleen ryhmä rämän kanssa. Samoin hyvää uutta vuotta sinulle, Kata

 6. Satu sanoo:

  Kiitos tästä vuodesta ihanan blogin seurassa. Toivotavasti jaksat ylläpitää sitä jstkossakin. Työntäytteistä ja antoisaa vuotta 2018. Terveisin Satu

  • Kata sanoo:

   Hei Satu ja kiitos viestistäsi:) Ihanaa, kun pysyt mukanamme! Hyvää uutta vuotta, Kata

 7. Kirsi sanoo:

  Kiitos itsellesi ja blogillesi. Blogisi kuuluu täysin arkeeni. Ymmärrän, että työ imaisee mennessään, kun se on mieleistä. Ihana miehesi haluaa suojella sinua ja muistathan suojella myös itseäsi. Vaikka elämästä ja tästä hetkestä pitääkin nauttia..Kaikkea hyvää sinulle, perheellesi, työllesi, blogillesi,liikkeillesi.Huokaise nyt Lapin hiljaisuudessa😊

  • Kata sanoo:

   Kiitos Kirsi viestistäsi:) Ihana kuulla, että saamme olla osa arkeasi! Samoin sinulle, hyvää uutta vuotta ja oih, täällä onkin rauhallista ja pimeää..Kata

 8. Tuulalj sanoo:

  Samoin täällä, luen blogiasi päivittäin 😍 päivän suola siis! Muista pitää Kata itsestäsi huolta, vaikkapa en tee mitään- päivä silloin tällöin, se toimii! Hyvää uutta vuotta, voimia meille kaikille, siskot!

  • Kata sanoo:

   Kiitos Tuula kommentistasi! En tee mitään-päivä on ihan mainio idea! Se voisikin olla yksi vuoden 2018 tavoitteistani:) Samoin sinulle, hyvää uutta vuotta ja eteenpäin mennään siskot! Kata

 9. Susanna sanoo:

  Kiitos kuluneesta vuodesta💗 blogisi on kuulunut jokaiseen päivään,vähän kuin lehden lukeminen aamuisin😃 kaikkea hyvää tulevaan vuoteen💗

  • Kata sanoo:

   Hei Susanna ja kiitos viestistäsi:) Kiva kuulla, että saamme olla osa rutiineitasi. Samoin sinulle, kaikkea hyvää tulevaan vuoteen, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *