Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Viikko Levillä

Viikko Levillä

Terveiset Leviltä! Olemme olleet täällä nyt päivää vajaa viikon ja onpas meillä ollut mukava reissu. Kokoonpanoomme kuuluu 7 ihmistä, 3 naista ja 4 miestä, 5 nuorta aikuista ja 2 keski-ikäistä. Me keski-ikäiset olemme yrittäneet pysyä nuorten aikuisten vauhdissa mukana ja mielestämme olemme hyvin siinä onnistuneetkin. Uuden vuoden aattona menimme ainoastaan mökillemme hieman aikaisemmin, johtuen siitä että Leviltä oli silloin vaikeata saada taksia.

 

Viikko Levillä

Matkustus

Minä ja mieheni matkustimme matkat auto-juna yhdistelmällä. Juna lähti Pasilasta 20.35 ja oli Kolarissa seuraavana aamuna noin klo. 10.00. Kuten huomaat, seurueeseemme kuuluu myös Valora ja Valora onkin syy tähän juna-auto matkustamismuotoon. Kerroin jo aikaisemmin, että lentokoneen matkustamoon saa ottaa koiran, joka painaa koppineen max. 8 kg, joten meidän mopsineidillä ei lentokoneeseen ole asiaa kun elopainoa on noin 11 kg. Mutta meidän junamatka meni kerrassaan loistavasti. Valoralla on uskomaton pidätyskyky, se pidätti pissiä 14 tuntia. Juna pysähtyi seuraavana aamuna Torniossa 4 minuuttia ja minä menin Valoran kanssa ulos pissittämään sitä. Mieheni seisoi junan ovenraossa uhraamassa itsensä, jos emme ehtisikään takaisin. Kun konduktöri vihelsi pilliin, että nyt kaikki takaisin sisälle, sai Valora pissittyä ja huh, kun olin helpottunut. Valora on täydellinen reissukoira!

 

Viikko Levillä

Asunto

Olimme vuokranneet ison talon, niin että kaikilla oli omat makuuhuoneet ja sitä kautta sai myös hetken omaa rauhaa, jos halusi. Mökki sijaitsi vajaat kaksi kilometriä Levin keskustasta. Talo oli sopiva tarpeisiimme, siinä oli iso olohuone ja keittiö, iso sauna pesutiloineen, kolme wc:tä, pingishuone, kodinhoitohuone ja hyvänkokoiset eteiset. Pääasiahan oli, että sinne oli Valora tervetullut. Kaikkiin vuokrataloihin ei saa ottaa koiria ja ymmärrän senkin puolen hyvin. Muutama ensimmäinen päivä oli todella kylmä sää eli noin – 25 astetta ja silloin ei Valoraa voinut montaa minuuttia ulkona kävelyttää, mutta sää onneksi lauhtui viikonlopun aikana ja Valorakin pääsi ulos ulkoilemaan.

 

Viikko Levillä

Aktiviteetit

Levi tarjoaa paljon aktiviteettejä niitä kaipaaville. Yritimme saada moottorikelkkasafaria ainoastaan meidän porukalle, mutta emme päässeet aikatauluissa yhteisymmärryksiin vuokraajien kanssa, koska heillä oli enimmäkseen safareita, joihin osallistui useita kelkkoja ja kuulemma ajovauhti on hidasta, mikä ei taas kiinnostanut nuoria aikuisiamme. Mutta touhusimme muita juttuja, kävimme Luvatussa maassa tutustumassa jääveistoksiin, laskettelimme, kävimme kylpylässä uimassa, kävimme hieronnassa, afterskiillä Vínkkarissa sekä illallisilla Sapuskassa, Coloradossa, Pihvipirtissä ja ravintola Jängässä. Kaikissa paikoissa saimme hyvää ruokaa mm. fondueta Sapuskassa jne. Ainut asia, joka välillä aiheutti haasteita oli taksin saaminen. Matka kun oli juuri sen verran pitkä, ettei sitä ainakaan iltavaatteissa halunnut kävellä.

 

Viikko Levillä

Asu

Kaulassani oleva kermanvärinen kaulahuivi on kevättalven uutta mallistoa. Huivi on 100 % villaa ja tämän värin lisäksi sitä saapui liikkeisiimme vaalean rosana. Kummatkin huivit näet Gabin, Monican ja minun kaulassani täältä. Kuvat ovat DOPP Vaasan Pikkujouluistamme viime marraskuulta. Huivi € 69,95.

 

Viikko Levillä

Päälläni oleva pitkä untuvatakki on tulevan talven 2018 mallistosta. Takki on pitkä, mikä on todella kiva pitkästä aikaa ja ennen kaikkea se on lämmin juuri pituutensa ansiosta. Taskut on nostettu hieman ylemmäs, muuten se on malliltaan ihan suora ja siinä ei ole huppua. Mutta palataan tähän takkiasiaan ensi syksynä. Jalassani olevia Moon Bootsin kristallisaappaita, karvatumppuja ja karvahattuja löytyy molemmista liikkeistämme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *