Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekko silkkaa pumpulia

Siis mikä valo näissä kuvissa ja alla olevassa videossa onkaan! Voisin ihan muuttaa tänne Rukalle pelkän valon perässä 🙂 Ai sydän talvellako myös, kysyy mies, kun hehkutin päivän valoa…No joka tapauksessa, kuviin ei tarvinnut lisätä valoa, mutta eihän niihin lisätä muutenkaan muuta kuin valoa, jos on pakko. Me emme Gabin kanssa ”kaunista” kuvia ja siloita ryppyjä, siis minun ryppyjä 🙂 Me olemme kuvissa mitä olemme.

Ilmat viilenivät, niin myös Rukalla. Oikeastaan aika ihanaa, kaksi viimeistä vuotta, kun täällä ollaan oltu, on ollut todella kuuma. Nyt jaksaa urheilla ja touhuta, kun hiki ei virtaa pelkästä kuumuudesta

MEKKO ON LOPPUUNMYYTY, mutta seuraa verkkokauppaa, kokoja voi palautua 1-2 viikon aikana!

 

Jotkut teistä ei tiedäkään, että olemme mieheni kanssa ”maisemanvaihdoksella” Rukalla. Meidän kesälomia ei oikein voi kutsua lomiksi jos loman määritys tarkoittaa sitä, että lomalla ei tehdä lainkaan töitä. Me teemme töitä päivittäin useita tunteja, joten siksi kutsun meidän lomaa maisemanvaihdokseksi. Täällä Rukalla ollaan vajaa viikko ja sitten ajetaan Vaasaan vajaaksi viikoksi ja sitten kotiin. Maisemanvaihdos tekee hyvää sielulle ja myös pääkopalle. Rukalla se tekee myös hyvää koko kropalle, koska täällä liikumme paljon mm. kävelemme, pyöräilemme ja käymme kuntosalilla.

 

Jos minun pitäisi mainita yksi tuote, joka on minun ”Must have” tuote niin sanoisin sen olevan Doppwoman keeppi. Puen keepin aamuisin päälle kun lähden töihin, puen sen päälle iltaisin kun lähden Valoran kanssa lenkille, puen sen päälle silloin kun en tiedä tarvitsenko lämmikettä vai en. Se on minulla mukana koko kesän! Keeppi on super kevyt ja se on untuvaa, mutta on höpö höpö juttuja, että se olisi liian lämmin, kuuma tai talvinen. Ja se mahtuu ihan vain kääräisemällä Akari korikassiini.

DW keeppi on Chic! Kun puen sen asun kuin asun päälle, tunnen että asuni on 10/10. Mikään jakku tai neuletakki ei vedä vertoja DW keepille. Ehkä hieman raju vertaus mutta näin se vain on, minun mielestäni. 

 

My Elle mekko

My Elle mekko on loistava käyttömekko, se on pese ja pidä mekko. Mekon materiaali on pehmoista kuin pumpuli. Mekossa on O-kaula-aukko ja olkasaumassa on muutama vekki ja mekossa on raglahihat. Hihat ovat täyspitkät ja hihansuissa on resorit. Mekko on aavistuksen vyötäröstä slimmattu, mutta ei kuitenkaan tiukka. Mekko ylettyy noin polveen. Minulla on mekosta päällä koko XS.

My Elle mekkoa on valmistettu vain mustana. Kaksi muuta Elle mekkoa löytyvät täältä

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Maisemanvaihdos piristää ja virkistää taatusti. Pikamatkoista saa energiaa.
  Rukan valo on upea, mutta entäs ötökät?
  Onko niitä siellä?

  Kata ja Gabi ovat niin luonnollisia ja kauniita niin luonnossa kuin kuvissa. Arvostan sitä, että teidän kuvat on aitoja kuten te itsekin olette.

  Elle mekot ovat todellakin pumpulia iholle, pese ja pidä ja ovat siistit että huolitellut aina päällä. Tykkään.

  Doppwoman keeppi näyttää styleltä. Olen miettinyt ja pohtinut sen hankintaan luullen keeppin olevan muhku ja vaikea pakattava. Yllättyin, kun Kata sanoi sen pakkautuvan vain kääräisemällä korikassiin. Tuskin keeppi on moksiskaan eli ei rypisty. Tämä menee mietintään.

  • Hei Jaana! Ötököitten kanssa tultiin hyvin toimeen. Niitä ei ollut kuin muutama, joten no hätä. Jos niitä olisi paljon tuohon aikaan, ei meikäläistä Rukalle saisi 🙂 Mutta eivät ole häirineet meitä kahtena edllisenä kesänäkään kun sielä ollaan oltu juuri samaan aikaan eli heinäkuun alussa. Elle mekot ovat niin ihania ja paitojakin saimme taas lisää. Jep, keeppi on myös kuin pumpulia ja tilaa se ei vie ja on kevyt kuin höyhen 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata

  • Hei Annamaija 🙂 Huuri näin, helppo mekko 🙂 ja style ja ihana päällä 🙂 Kata