Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Laukut, kengät ja huivit -50%

Nyt kaikki kevään ja kesän kengät, huivit ja laukut ovat -50% alennuksessa!

 

Kaikki kengät löytyvät täältä.

 

Huivit löytyvät täältä.

 

Laukut löytyvät täältä.

 

Koko mekkovalikoima on nyt -40%. Mekot löytyvät täältä.

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,