Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Valekietaisumekot kahdessa eri pituudessa

Mitä tarkoittaa valekietaisu? Se tarkoittaa kietaisumallia, mutta kietaisu ei aukea, kuten ”oikeat” kietaisumallit tekevät. Valekietaisussa yläosa on kietaisumallinen, mutta kietaisu on neulottu kiinni. Toisin sanoen kietaisu on pelkkää feikkiä eli joskus kutsun tällaisia mekkoja myös feikkikietaisumekoiksi 🙂 Vaikka nimi ”vale ja feikki” eivät ole lempparisanojani ovat mekot, missä tällainen yläosa on, ihan loistavia mekkomalleja!

 

Katso miten upeasti punaiset Helsinki korvakorut sopivat Casandra mekon väritykseen. Helsinki korvakorut ovat olleet super suosittuja eri väreissä ja saammekin niitä lisää heinäkuun puolivälissä/lopussa.

 

Casandra kuviollinen maximekko

Casandra maximekossa on valekietaisumallinen yläosa. Hihat ovat pussimaiset ja hihansuissa on kuminauhakuja ja pieni fyrrykantti. Vyötäröllä on joustava kuminauha resori, jonka jälkeen helmaosa levenee kevyesti alaspäin. Mekon edustassa ja takana on vuori, hihat ovat vuorittomat. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Casandra mekko sopii upeasti myös juhlavaan menoon, kuten häihin!

 

Sekä Casandra että Karoline mekossa on jo aistittavissa alkusyksyn värimaailmaa!

 

Karoline mekko

Karoline mekossa on valekietaisumallinen yläosa. Hihat ovat 3/4 osa mittaiset ja hihansuissa on kuminauhavenykkeet. Vyötäröllä on kuminauha resori, jonka jälkeen helma levenee kevyesti alaspäin loppuen polveen. Minulla on mekosta päällä koko 36.

 

Katso video mekoista!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

    • Hei Tuula! No on ja ihana, kun on helppohoitoinen. Mekkoa saapui muuten ihana punasävyinenkin 🙂 KUvataan se pian! Aurinkoista viikonloppua, Kata

  1. Miten olisi ilmaisu puolikietaisumekko…

    • hei marianne 🙂 Kiitos ehdotuksesta, ei huono 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata

  2. Tyttömäinen Karoline,upeakuosinen Casandra väriltään.

    • Hei Annamaija 🙂 jeps, just näin! Kata