Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


17.1.2017 |

Bad hair day ja makukysymys

Maanantaiaamu Helsingissä ja kello on 9.00 kun herätyskello soi. Väsy on aikamoinen, yöllä meni taas muutama tunti valvoen. Se on paha, kun yöllä valvoo ja sitten aamuyöstä nukahtaa uudestaan. Kellon soidessa, kestää hetken kun miettii, että mikä päivä nyt on ja mitä tänään tapahtuu. Olo on kuin halolla päähän lyöty. Nousin ylös ja laahustin suihkuun. Katsoin peiliin, niin ne hiuksetkin pitäisi pestä, mutta nyt ei yksinkertaisesti jaksa. Ei jaksa föönata, suoristaa, tupeerata.. Otan kuivashamppoon käteeni ja suihkutan sitä reilusti hiuksiini, pöyhin ne sormilla ja nappaan tupeerausharjan käteeni. Tupeeraan hiukseni ihan pystyyn, suihkutan hiuslakkaa ja harjaan hiukset kevyesti. Vedän hiukset niskaan, pyöritän pientä hiustupsuani sormieni välissä ja laitan sekaan muutaman hengettömän pinnin. Tämä kampaus saa tänään kelvata.

 

Olen ollut äärimmäisen tyytyväinen, että uskaltauduin leikkaamaan hiukseni. Ensinnäkin nämä tuntuvat ja näyttävät paljon paksummilta, kuin edesmenneet pitkät hiukseni. Kun laitan hiukset pesun jälkeen huolellisesti eli föönään ne osissa pyöröharjalla, laitan kreppiä juureen, suoristan ne suoristusraudalla ja lopuksi tupeeraan ne, niin ne kestävät kuosissaan muutaman päivän. Silloin kun minulla oli pitkät hiukset, niin ne olivat sen yhden päivän hyvät kun olin ne pessyt ja laittanut, toisena päivänä ne olivat jo ihan päätä myöden. Minähän inhoan lättänää tukkaa eikä se sovi minulle yhtään! Se on muuten hauska juttu, että juuri tällaisena päivänä kun tänään, minulta kysytään, että olenko ollut kampaajalla. En ole, minulla on vaan bad hair day:)

 

Tämä mekko on ihana pitää päällä, koska se joustaa. Tässä mekossa on vuori ja ihan loistava hihan mitta. Näitä hihanmittoja saisi mekoissa olla enemmän, eikö vain? Puin mekon juhlavasti, laitoin jalkaani ohuet ihonväriset sukkikset ja korkkarit. Mekossa on mustan ja valkoisen lisäksi beigeä ja ihan aavistua sinistä. Tässä asuyhdistelmässä yhdistin mekkoon beiget korkkarit ja beigen pikkulaukun. Mekko on aavistus muotoon ommeltu kainaloiden alta, rinnan kohdalta. Ja se tekeekin mekosta sievän mallisen, koska silloin vartalo saa linjan, vaikka mekko on muuten malliltaan ihan suora. Olkapäillä on pieni yksityiskohta eli kaulus on leikattu veneen malliseksi, mutta kauluksen reunoille on ommeltu kankaanpalat, jotta kaulus ei tule liian laajaksi, eivätkä liivien nauhat näy.

 

Tässä kuvassa näkyy mekon kuvio ja pikkulaukku tarkemmin

 

 

Mekossa on pienet halkiot sivuissa

Yhdistin mekkoon myös siniset korkkarit, koska sitä väriä mekon kuviosta myös löytyy. Minulla on kädessäni beige ja musta pikkulaukku. Kumpikin laukku sopii, koska laukun ei tarvitse olla saman värinen kuin kengät, itseasiassa asu on mielenkiintoisempi ja rennompi, kun ne eivät ole samaa väriä. Makukysymys, kummanko laukun sinä ottaisit mukaasi?

 

 

 

Yhdistin mekkoon vielä mustat paksut 66 den sukkahousut, koska nekin voit pukea mekon kanssa. Mustat korkkarit ja taas makukysymys laukun suhteen. Kummanko laukun sinä ottaisit mukaasi?  Puin sunnuntain postauksessa olleen neuletakin päälleni ja jos olisin laittanut mustat nilkkurit jalkaani, niin oiva työvaate olisi ollut siinä. Mutta voitte itse kuvitella jalkaani mustat nilkkurit ja kaulaani mustan villahuivin.

 • Mekko More&More € 129,95 koot 34, 36, 38 ja 42 puuvilla 71%, polyesteri 26%, elastani 3% Vuori: 100 % polyesteri
 • Pikkulaukut € 39,00 beige ja musta keinonahkaa mukana pitkä hihna ja rannelenkki, kaksi vetoketjutaskua
 • Korkkarit Gabor € 79,90 mustat ja beiget
 • Sukkahousut Wolford 66 den € 41,00
 • Neuletakki In Wear € 149,95 koot xxs-xl

TallennaTallenna


5 kommenttia

 1. Tuula Lassas sanoo:

  Hei! Tekisin samoin kuin Heleen edell.kommentissa. Beige laukku tekee asusta valoisamman!

 2. Doppwoman sanoo:

  Hei Helen ja kiitos viestistäsi:) kiitos kun vastasit "makukysymykseen":) taitaisin tehdä samoin! Kiitos, kuvista tulikin oikein hyviä, vaikka ne jo aamutuimaan kuvattiin. Aurinkoisia päiviä toivottelee Kata

 3. Doppwoman sanoo:

  Hei Nina ja kiitos viestistäsi! No eipä kuulosta tutulta mutta googlaan ja käyn heti ostamassa:) Kiitos vinkistä! Sama täällä, hiuksia on mutta yksi hiuksi on ohut. Talvista tammikuuta, toivottaa Kata

 4. Anonyymi sanoo:

  Hei Kata! Oletko kokeillut Biozellin texturizing sprayta?! Huipputuote,itse olen jättänyt kokonaan kuivashampoon käytöstä!Hiukset pysyvät hyvänä muutaman päivän! Itselläni tällä hetkellä lyhyt, hieman kerrostettu polkka. Paljon hiuksia, mutta yksittäinen hius aika ohut.Kokeile! Ja asut jälleen tyylikkäitä! Terv. Nina H.

 5. Heleen sanoo:

  Kaunis mekko, joka taipuu moneen, ja kiva tuo yksityiskohta olkapäällä. Ylemmän vaihtoehdon kanssa ottaisin beigen laukun ja mustien sukkisten kanssa mustan laukun, eli kuvasarjan alemman vaihtoehdon. 🙂
  Kauniita talvisia kuvia 🙂
  Heleen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *