Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


15.1.2017 |

’Sexy carrot’ toppaliivissä, neuletakissa ja raitapaidassa

Tässä postauksessa on niin monta kivaa tuotetta, ainakin minun mielestäni, että otan jokaisen tuotteen erikseen käsiteltäväksi. Minusta on tullut ihan ”sääprofessori” tämän blogin myötä. Katson jatkuvasti Supersäätä Vaasassa ja Helsingissä, kun suunnittelen blogikuvauksia. Minun tuurillani käy usein niin, että kun kuvat on otettu, niin silloin taivas kirkastuu. Minulta kysytään usein, kuka ottaa blogikuvani.  Otan paljon kuvia itsestäänlaukaisijalla, silloin saan olla rauhassa kamerani kanssa ja parasta siinä on se, kun se tekee just niinkuin minä määrään. Usein kuvat ottaa myös Ivonne, Gabi tai mieheni. Varsinkin miehelläni on tapana ruveta välillä sooloilemaan ja sehän ei sovi minulle, joten välillä kuvissa voi olla kireä tunnelma. Mutta nämä kuvat otti mieheni eilen aamulla ja tällä kertaa tunnelma pysyi rentona.

 

Toppaliivi: Hihkuin onnesta, kun näin nämä liivit sisäänostoilla viime elokuussa. Näitä käteviä liivejä oli aina ”ennen” Jackpotin mallistoissa. Joku voi miettiä, että nämä eivät ole sopivia Suomen ilmastoon, koska ne ovat liian kylmiä pitää talvella, koska eihän niissä ole hihoja. Tällaista liiviä käytetään

– kesällä: Suomen kesä vaatii vähintään untuvaliivin, jos ei jopa kevytuntuvatakkia. Tällaisen ohuen untuvaliivin voi vetää millaisten vaatteiden päälle itse haluaa. Minä puen toppaliivin kesämekon päällä esim. veneessä, illalla kun istun ulkona, pepun alla kylmällä muovituolilla ravintolan terassilla jne.. käyttötapoja on monia. Koska itselläni on aina iso kassi mukana kesäisin, rekvisiittaa on paljon, niin tällainen toppaliivi on helppo pitää kassissa mukana koko kesän.

– talvella: Kun on kylmä, niin tällaista liiviä voi pitää sisällä. Sen voi viedä konttoriin ja pukea päälle, jos ilmanvaihto puhaltaa kylmää. Paitsikka, neule, mekko, hame, housut eli kaikkien päälle se sopii.
Tämä on myös meidän liikkeessä ihan täydellinen, koska siellä hieman vetää, kun ovet käyvät. Vapaa-ajalle tämä sopii juuri farkkujen kanssa oikein hyvin ja se mahtuu ulkotakin alle, koska on ohut ja kevyt. Tätä liiviä löytyy jo Vaasan liikkeestä, mutta sitä tulee myös Helsingin liikkeen avajaisiin.

 • Toppaliivi Part Two € 119,95 koot 34-44 beige ja tummansininen, täyte: 90% untuva 10% höyhen

 

 

 

”Muista aina vetäistä paitsikan hihansuut esille neuleen, neuletakin tai blazerin hihoista ”

 

Pitkä neuletakki: Itse en tulisi toimeen ilman pitkää ja lämpöistä neuletakkia. Mitä ennen käytettiin, kun ei ollut tällaisia pitkiä neuletakkeja? Aivan, pidettiin bleizereitä ja lyhyitä perusneuletakkeja sekä neulepaitoja.
Nämä pelastavat monta työaamua ja nämä pelastavat monta viluista iltaa kotisohvalla. Ensimmäisistä kuvista näkee, kuinka pitkän neuletakin voi pukea lyhkäisen liivin tai vastaavasti takin alle. Pitkän neuletakin helmat saavat näkyä reilusti takin alta. Eli kun pituudet vaihtelevat, tulee pukeutumisesta mielenkiintoista. Tämän neuletakin pituus riittää myös peittämään mekot ja hameen, pidän siitä kun ne eivät vilahtele neuletakin alta vaan neuletakki on reilusti niitä pidempi.

 • Pitkä neuletakki In Wear € 149,95 hiekka ja vaaleanharmaa koot xxs-xl (reilua kokoa) acryli 30%, polyamidi 20%, puuvilla 16%, villa 13%, modaali 10%,  elastani 2%

 

Google käänsi sanan ”sexy” suomeksi ”hemaiseva”, joten käytän sitä

Sexy carrot: ”Kuuluuko noiden farkkujen lököttää pepusta vai oletko ottanut housut, jossa on kasvuvaraa?” kysyi mieheni, kun näki nämä sexy carrotit jalassani. ”Näiden kuuluu lököttää ja olla rennot jalassa, ne eivät saa kiristää”, vastaan. Nämähän ovat ihan erilaiset kuin skinnyt, suoralahkeiset tai levenevälahkeiset farkut, joihin nyt on totuttu. Näiden takataskut tulevat huomattavasti alemmas kuin normaalifarkuissa, vyötärö tulee juuri navan alapuolelle ja ne ovat malliltaan suorat vyötäröltä eli farkut kiristetään vyöllä kiinni, jotta ne pysyvät ylhäällä. Farkkujen eteen jää löysää, mutta niin kuuluukin jäädä. Sain jalkaani 34 kokoiset farkut, mutta ne olivat ihan liian istuvat päälläni, joten sovitin isompia eli kokoa 36 ja ne ovat juuri sellaiset kuin näiden farkkujen kuuluukin olla. Lahkeet kapnevat alaspäin ja ne kuuluu kääräistä. Näissä ”hemaisevissa porkkanoissa” on kulutettu etuosa ja pienet Swarovskin kristallit takana, siinä missä yleensä lukee farkun merkki. Minulla on jalassani Uggit, mutta itse tykkään yhdistää kesällä tällaiset löysät housut korokepohjasandaaleihin. Näissä farkuissa ei saa kilometrin pituisia jalkoja, vaan jalat näyttävät näissä suht´ lyhkäisiltä, koska nämä ovat löysät ja roikkuvat päällä. Mutta ”hemaisevat porkkanat” tuovat kivaa vaihtelua ainakin omaan vaatekaappiini, koska olen käyttänyt skinnyjä koko talven. Nämä farkut voi yhdistää myös siististi ja asiallisesti, pukemalla yläosaksi paitsikan ja vartalonmyötäisen blazerin. Taidankin kuvata sellaisia asuyhdistelmiä ensi viikolla.

 • Sexy carrot MAC € 109,95 koot 34-42 puuvilla 98%, stretch 2%

 

 

Raitapaita ja paitsikka: Mistä tietää, että kevät on tulossa? No siitä, kun kauppoihin saapuu raitapaitoja ja nimenomaan tummansinivalkoisia. Raitapaita vaatekaapissa ei mene koskaan pieleen. Se on ihanan yksinkertaisen klassinen puettuna farkkuun, joko siniseen tai valkoiseen. Minulla on valkoinen paitsikka raitapaidan alla, koska pidän siitä, kun kaulukset tulevat esille neuleissa. Asusta tulee huomattavasti pukevampi näin, kuin ilman mitään. Toki huivi tai koru käyvät neuleen kanssa, varsinkin jos on taipumusta hikoiluun. Muistathan aina vetäistä kauluspaidan hihansuut esille neuleen, neuletakin tai blazerin alta, näin kokonaisuudesta tulee huolitellun näköinen.

 • Raitaneule More&More € 65,95 koot 34-44 viskoosi 81%,  polyamidi 17%, elastani 2%
 • Valkoinen paitsikka Andiata € 149,00 koot 34-.42
 • Punaiset silmälasit Faceaface Iris Optikko, Vaasa

 

”Kerrospukeutuminen on mielenkiintoista ja nuorekasta ja sopii Suomen säähän kuin nenä päähän”

 

3 kommenttia

 1. Haveaniceday1 sanoo:

  Ihana tuo ensimmäinen asu, niin mun värit. Mä tykkään noista farkuista 🙂

 2. Doppwoman sanoo:

  Hei Jossu ja kiitos viestistäsi:) Hah, hah niinpä, niitä miehiä pitää jatkuvasti ohjata:) kiitos kun seuraat meitä! Hyvää alkavaa viikkoa, Kata

 3. Anonyymi sanoo:

  Se on niin totta, että kerrospukeutuminenkin voi olla erittäin tyylikästä! Ja sopii Suomeen, kuten mainitsit.
  Sama täällä, kamera miehen kädessä ei aina suju, mutta kyllä se aina joskus sujuu :´D Kiitos asiantuntevasta blogista! Jossu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *