Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Triobag ja ruutuinen paitamekko

Minä olen fani näille olanylilaukuille, koska silloin kädet saa vapaaksi. Jos menee vaikkapa ruokakauppaan, niin laukkua ei tarvitse laittaa ruokakärryyn vaan sen saa pitää koko ajan mukana      heilumassa, kun etsii ja hakee ruokatarvikkeita kärryyn. Näin ei tarvitse pelätä että rosvo varastaa laukun eikä kärryä tarvitse koko ajan työntää mukanaan. Pidän tunteesta kun tiedän, että rahat, avaimet ja kännykkä ovat turvassa.

Annoin laukulle nimeksi Triobag, koska siinä on kolme selvää lokerikkoa, mutta yksi vetoketju. Kahden ison lokerikon väliin jää pieni lokerikko, johon saa ihan loistavasti avaimet tai kännykän. Toisessa lokerikossa on korttipaikat.

Paitamekko on 100 % viskoosia

Triobag on nahkaa ja siitä löytyy tummanruskea ja musta. Minulla on kuvassa tummanruskea olallani.

Tässä kuvassa näkyy hyvin kolme lokerikkoa

 

Minulla on päälläni Part Twon isoruutuinen paitamekko. Mekko on kuin pitkä paita, jossa on kaulukset ja pyöreä helma. Asiakas kysyi, voiko sen alle pukea housut ja vastaus on, voi hyvinkin!
Tummansiniset farkut tai kangashousut sopivat alle hyvin tai Wolfordin 66 den tummansiniset sukkahousut.  Tummansininen neuletakki on Ouin mallistosta ja se on samaa ihanaa laatua kuin sunnuntain postauksen beiget neuleet. Valora herätti meidät jo kuuden aikaan ja Vaasassa piskotteli. Puin kimpsut ja kampsut päälleni ja pyysin kauniisti miestä mukaani kuvaamaan ja suostuihan hän. Kun aamulla herää aikaisin, niin tuntuu että päivästä saa paljon enemmän irti, mutta illalla kyllä jo väsyttää kymppi uutisten aikana.

Postauksen tuotteet

  • Part Two Trio bag € 89,95 tummanruskea ja musta
  • Part Two paitamekko € 119,95 koot 34-44 (minulla on koko 34)
  • Oui neuletakki € 139,00 koot 36-42 tummansininen ja beige

TallennaTallenna

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

3 kommenttia

  1. Ihana ruutumekko! Onko siis reilua kokoa? Monesti Part Twon mekot ovat olleet jotenkin "isoja". ��

  2. Hei Maarit ja kiitos viestistäsi:) mekot ovat niin helppoja, käteviä ja naisellisia, aina siistin näköisiä. Kyllä, nämä olanylilaukut ovat kerrassaan mainioita! Mukavaa alkavaa viikkoa ja toivotaan vielä kesäkelejä, Kata

  3. Mekossa taitaa lukea nimeni. Miten kummassa mekot ovat alkaneet kiinnostaa 🙂 Tuon laukun jo hankittuani en tiedä miten olen pärjännyt ilman sitä. Todella näppärä ja tilavakin.
    Ihanaa viikonloppua taas terkuin Maarit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *