Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


11.8.2016 |

Tasarahat ja muut tarjoukset Taiteiden yönä eli tänään 10-21

Tänään on Taiteiden yö Vaasassa. Olemme avoinna tänään 10-21.00 eli tervetuloa myös iltashoppailuille, liikkeessä palvelevat Eija ja minä.

Tässä on loput kevään ja kesän tuotteet, jotka ovat nyt tasahinnoin alennettuina. Hinnat eivät päätä huimaa ja vaikka ei noita vaatteita enään paljoa ole, niin löytöjä voi tehdä. Se on kyllä uskomatonta, miten pieneksi ne aletavarat kutistuvat. Kiitos siitä kuuluu teille, jotka tulette shoppailemaan ja ostatte meidät tyhjäksi, jotta saamme tilaa uutuuksille.

Myymme FNUGin kynsilakat 10 eurolla, normaalisti maksavat 15 euroa. Olemme saaneet hyvää palautetta kynsilakoista, jotkut naiset ovat tulleet hakemaan useita värejä, koska kynsilakka kestää kynnellä yllättävän hyvin. Tytöt käyttävät FNUGin kynsilakkoja ja ovat tyytyväisiä niiden laatuun.

RUBZin käsikorut ovat -30 % alennuksessa. Minä olen käyttänyt omaani siitä lähtien kun saimme nämä myyntiin eli jo reilut kolme kuukautta. Koru on pysynyt kuin uutena, mutta suihkuun ja uimaan en ole sitä ottanut mukaan.

Uusimme korusarjojamme, joten nämä korut myymme 10 euroa kappale.

Nappasin muutaman kuvan liikkeestämme, joka on täynnä syysuutuuksia. Joka uusi sesonki sanon saman lauseen ”kyllä on taas hyvä mallisto”. Mutta näin se on, muutamaan vuoteen ei ole tarvinnut tyttöjen antaa kauppiaalle noottia, että mitä olet mennyt ostamaan! Miten innoissaan olemmekaan, kun päivittäin saamme avata laatikoita joista paljastuu mitä ihanimpia tuotteita. Tapaammekin sanoa, että meillä on joulu joka päivä:)

Meille on rantautunut uusi italialainen tuotemerkki nimeltä Rinascimento. Heiltä ostamme mekkoja, paitoja, housuja ja tekoturkiksia. Kuvaan teille heidän tuotteitaan lähipäivinä.

Tarjouksemme ovat voimassa to-la. Tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *