Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uutta! Doppwoman helmikorut ja kamelihameet

Uutta DOPPissa!
Teetimme helmistä oman korumalliston, jonka nimi on Doppwoman helmikorut. 

Pitkä helmikaulanauha on 140 cm pitkä eli sen ideana on, että sen voi kietaista kolme kertaa kaulan ympärille. Se on juuri sopivan mittainen siihen tarkoitukseen ja se tulee kauniisti decolteen päälle. Helmet ovat simpukankuorista tehtyjä ja helmen läpimitta on noin 1,2 cm eli ne ovat näyttävät. Niissä on myös aavistus painoa, koska ne eivät ole muovia, mutta painoa ei kaulassa tunne.

 

Toinen helmikoru on korvakorut. Kiinnityspiikki ja taustaosa ovat hopeata. Helmet ovat makeanveden helmiä ja jokainen helmi on yksilöllinen. Itsellänikin ovat korvakorut hieman erimuotoisia. Korvakorujen läpimitta on samaten noin 1,2 cm.

Minusta hieman erimuotoiset helmikorvakorut kuin täysin pyöreät, ovat persoonalliset!

Helmikorut löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

 

Asu 1.

Luonnonvalkoinen väri on kaunis yhdistettynä kamelin eri sävyihin. Neuleessa on näyttävä v-kaula-aukko, jonka reunuksessa on pieni fyrrykantti. Neule on klassinen pienellä yksityiskohdalla. Luonnonvalkoisen neuleen lisäksi sitä löytyy myös klassisena tummansinisenä. Neule ylettyy lantiolle, olen kääntänyt neuleen helman, jotta hametta jää enemmän näkyville.
Kamelin värisessä nahkahameessa on vuori ja taskut sivussa. Hame istuu hyvin vyötäröllä ja se levenee aavistuksen alaspäin. Itselläni koko 36 ylettyy juuri puolipolveen.

 

Asu 2.

Toinen kamelihame on midimittainen kietaisuhame. Kietaisuhame on toteutettu siten, että se on kiinni sisältä eli hame ei aukea kokonaan, vilautteluvaaraa ei siis ole. Sivussa on vetoketju ja edessä on painonappi millä päälliosa kiinnitetään. Hameessa on samaa kangasta oleva vyö. Hame on suht pientä kokoa eli minulla on päälläni hameesta koko M, joten suosittelen ottamaan siitä yhden koon isomman kuin normaalisti käyttää.
Hameessa on 4 % stretchiä, joten se on mukava päällä, muut materiaalit ovat 68% viskoosia ja 28% polyamidia.

 

 

Siro twinsetti

Kietaisuhameen kanssa puetaan yleensä lyhyt yläosa. Puin luonnonvalkoisen neulepaidan hameen sisälle. Se ei ollut vaikeata, koska paita on lyhyt tiukalla resorilla. Harteilla minulla on saman sarjan neuletakki eli voidaan puhua twinsetistä. Myös neuletakki on lyhyt ja niukkalinjainen. Juuri tällaiset niukat yläosat ovat loistavia myös leveähelmaisten hameiden ja leveälahkeisten mm. culottes housujen kanssa. Myös pienikokoiset ja sirot naiset etsivät välillä pieniä yläosia, jotka eivät olisi heille liian säkkimäisiä. Juuri tämä neulesetti käy myös heille. Neulesettiä löytyy luonnonvalkoisen lisäksi tummansininen ja musta.

  • Pieni neulepaita € 69,00 koot S/M ja M/L
  • Pieni neuletakki €  59,00 koot S/M ja M/L

Minulla on kummastakin neuleesta päälläni koko M/L. Neuleiden materiaali on 57% polyamidi ja 43% viskoosi. Materiaali on pehmeää.

 

Postauksen tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.
Pinkillä merkityt tuotteet löytyvät myös Doppshop verkkokaupastamme, muita tuotteita voit tilata meilillä shop@dopp.fi.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset