Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Joululahjavinkki 3. Part Twon laukut

Nahkalaukku on aina ajaton ostos ja voin todeta, että naisella ei ole koskaan liikaa kenkiä eikä laukkuja, oletko samaa mieltä? Olemme jo kauan etsineet ja kaivanneet liikkeeseemme kivoja laukkuja myyntiin, tämän vuoksi olin iloinen, kun Part Twon kevään 2016 mallistossa oli muutamia pussukoita ja laukkuja.

 

Omiin suosikkilaukkuihini kuluvat nämä nahkaiset pikkulaukut. Niihin mahtuu juuri ne tärkeimmät eli maksukortit, kännykkä, avaimet, hiusharja ja huulipuna sekä mahdolliset aurinko-tai silmälasit.

 

Näissä Part Twon laukuissa on kaksi lokerikkoa vetoketjulla. Laukkujen sisällä on korttipaikka, johon voi laittaa kortit eli et tarvitse erillistä lompakkoa mukaan, mikä on hyvä asia, koska se vie paljon tilaa.

 

Part Twon pukulaukkua on tehty mustana ja konjakin värisenä. Minä pidän laukun kantamisesta näin eli crossoverbodynä, joten kädet ovat aina vapaat. Mustassa laukussa on hopeanväriset vetimet ja konjakinvärisessä laukussa on messingin väriset vetimet.

 

Part Twon nahkaiset pikkulaukut € 94,95 Soaked In Luxury neuletakki € 94,95  Mac skinnyt € 109,95

 

Vaikka laukut ovat tämän postauksen pääasia, niin mainitsen, että pitkä neuletakki on Soaked In Luxuryn mallistosta eli värit ovat vaaleanharmaa ja musta ja koot ovat s/m ja l/xl. Valkoinen pitsipaitis on In Wearin mallistosta, mutta se on valitettavasti loppu ja jalassani minulla on Macin Dream skinnyt, joita meiltä löytyy eri värejä ja eri lahkeen pituuksia.

 

 

Tämä Part Twon nahkapussukka on iso ja laadukas kassi, jonne mahtuu todella paljon tavaraa. Tämä kassi sopii hyvin viikonloppukassiksi, jos lähtee reissuun eikä tarvitse ottaa mukaansa niin paljoa tavaraa. Kassin sisällä on iso lokerikko, johon voi järjestellä pikkutavaroita etteivät kaikki tavarat ole kassin pohjalla.

 

In Wear teki näitä pikkupussukoita jo tälle talvelle, mutta Part Twolta ne tulivat myyntiin juuri nyt. Mainitsin, kun esittelin In Wearin pikkupussukat, että tällainen pussukka on kätevä olla isossa laukussa eli edellisessä Part Twon kassissa, aina mukana. Tätä voi käyttää kun menee lounaalle, kipaisee keskellä päivää kaupassa tai se käy myös rentona iltalaukkuna.

 

Part Twon pikkupussukka € 54,95

Pussukan sisällä on kolmelle kortille paikka ja tähänkin nahkapussukkaan mahtuu ne tärkeimmät mukaan.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Kiitos Lady kommentistasi:) Eikö vain, minustakin ovat ihan joka naisen must-pussukat, käytännölliset ja kauniit:) Mukavaa joulun odotusta!

  2. Tuollaiset pikkulaukut ovat tosi käteviä – itsekin kuljetan pikkulaukkua aina suuremmassa mukana töissä – helppo kipaista lounaalle ilman ison laukun painoa;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *