Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

More&Moren mallikappaleet ja poistuvat Wolfordit -30 %

Meillä on tarjota sinulle tämän talven More&Moren mallikappaleet -30% alennuksella. Koska kyseessä on siis mallistojen mallikappaleet, niin tuotteita on vain yksi ja koot ovat 36-38. Rekistä löytyy paljon jakkuja ja housuja, hameita ja mekkoja sekä paitoja.
Tervetuloa tekemään löytöjä!

 

Wolford uudistaa ensi keväälle shape alusvaatemallistonsa ja siksi myymme meidän kyseiset tuotteet -30 % alennuksella. Myös mustat Alina legginsit ja loput 20 den kiiltävät sukkahousut ovat -30 % alennuksessa, koska nekin tuotteet tulevat mallistosta loppumaan.
Uusi shape alusvaatemallisto saapuu liikkeeseemme alkukeväästä 2016.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *