Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Syyskorut saapuivat

Pitkä kaulakoru € 31,50

Liikkeeseemme saapui kultaisia ja hopeisia koruja Geminiltä. Yläkuvassa on paksumpi, tuplaketjuinen kaulakoru, jossa on lasihelmiä eli kaulakoru on erittäin näyttävä yksistään. Kaulakorua tuli myös hopeanvärisenä.

In Wearin kauluspaita on 100 % silkkiä ja väri ”cafe latte” on aivan täydellinen. Olen pitänyt kauluspaitaa muutaman päivän ja kuinka ylelliseltä se tuntuukaan päällä. Silkkipaitista löytyy myös roosana ja harmaana. Tämä silkkipaitis, sekä tässä värissä että roosana, on yksi pukeutumiseni kulmakivistä tulevana syksynä. Muistattehan pestä silkkivaatteet hellävaraisella pesuohjelmalla ja käyttää niille tarkoitettua pesuainetta. Ne on helppo pilata, kokemusta on.

 

In Wear silkkipaitis € 129,95  Farkut Mac Dream skinny € 109,95

Kaulassani on useita ohkaisia kaulaketjuja, joissa on lasihelmiä tai kultaisia helmiä ketjussa. Nämä ketjut ovat siroja ja niitä voikin laittaa useamman yhtäaikaa kaulaan. Pitkien kaulakorujen hinnat ovat 24-26 euroa. Lyhyen kaulakorun hinta on 22 euroa ja sitä löytyy myös hopeisena.

 

Edblad sormus € 46,90

Geminin käsikorut on helppo pukea päälle, koska niissä on kuminauha. Paksu kultainen käsikoru on 28 euroa ja ohut käsikoru 20 euroa. Sormessani minulla on Edbladin sormus, joka on kirurgin terästä eikä se mustu käytössä. Olen testannut Edbladin sormusta kolme kuukautta ja se ei ole muuttanut väriään.

 

Tässä samoja kaulakoruja hopeisina. Minulla on päälläni Part Twon musta v-aukkoinen neule, jossa on tekonahkainen etuosa ja se on mainittava, että sen voi pestä pesukoneessa käsinpesuohjelmalla.

 

Gemini käsikorut € 28,00  Edblad sormus € 46,90

Nämä paksut käsikorut olivat todella upeita. Niissä on joko mustaa- tai leopardikuosillista karvaa ja sormessa minulla on Edbladin hopeanvärinen sormus.

 

Tässä käsikoruja hopeanvärisinä. Strassikäsikorua on valmistettu ainoastaan hopeisena € 28,00.

Gemini korvakorut hopeisina ja kultaisina € 12-16,00

Geminiltä löytyy myös erilaisia korvakoruja sekä hopean- ja kullanvärisinä. Kaikki Geminin korut ovat nikkelittömiä eivätkä ne aiheuta allergioita.
Saimme myös täydennyksen Edbladin teräskoruihimme. Tervetuloa hakemaan näyttävät syyskorut Geminin ja Edbladin valikoimista!

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Ihania koruja, mutta varsinkin tuo silkkipaita kiinnostaa. Täytyypä tulla katsomaan harmaa versio livenä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *