Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Bessie jeansin housumallit

Meillä on uusi tanskalainen farkkumerkki Bessie jeans. Farkuissa on korkea vyötärö, niissä on stretchiä, ne ovat ohuehkoa materiaalia, ne on valmistettu Italiassa ja niistä löytyy paljon eri kokoja.

 

Bessie jeans € 89,95 Part Two nahkatakki € 339,95 More&More toppi € 27,95

Otimme heiltä myyntiin kolme eri mallia. Tässä ensimmäinen malli eli flare. Farkku istuu erittäin hyvin vyötäröltä ja lantiolta. Lahje on kapea pohkeen puoliväliin ja sitten se levenee.

 

Kuten huomaatte, tämä levenevä flaremalli ei ole hurjan leveä vaan maltillinen ja tyylikäs. Meillä on kyseistä farkkua mustana ja sinisenä. Yhdistin flaret pieneen pitsitoppiin ja suosikkijakkuuni eli Part Twon mustaan nahkatakkiin. Tätä nahkatakkia pystyn käyttämään, koska se ei ole liian ”rock”, sellaiset vaatteet eivät ole minun makuuni. Eli tämä nahkatakki on tarpeeksi rauhallinen yhdistää ihan mihin vaan.

 

Tämä farkkumalli on nimeltään Slim. Eli farkut istuvat vyötäröltä myös loistavasti ja lahje on kapea.
Käärin hieman lahjetta, koska se oli minulle liian pitkä. Kaikista Bessien farkuista löytyy 30″ ja 32″ pituudet.

 

Bessie jenas € 89,95 Jumperfabriken tunika € 215,00

Koska omalle vartalolleni nämä slimmit eivät ole parhaimmat, niin puin farkkujen kanssa hieman pidemmän paidan. Minulla on päälläni Jumperfabrikenin tunika, jossa on vyö. Tunika on todella tyylikäs ja samaan sarjaan löytyy myös elegantti mekko.

 

Nyt minulla on päälläni Tight malli. Eli malli ei ole ihan kapea lahkeesta kuin Slim, mutta ei yhtään levenekään. Mielestäni hyvä malli monelle vartalolle.
Puin Part two sinisen slimmatun pitsipaidan farkkujen kanssa ja pitsipaidan alle laitoin Soaked In Luxuryn ”kurvit suoriksi” vetävän topin.

 

Bessie jeans € 89,95 Part Two pitsipaita € 79,95

Ensi sunnuntaina alkaa kahden peräkkäisen sunnuntain juttusarja, jossa käymme läpi kaksi yleisintä ja täysin erilaista vartalotyyppiä eli O-vartalon ja A-vartalon.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Sinun blogisi tulee koko ajan paremmaksi! Olen saanut paljon vinkkejä omaan pukeutumiseen täältä.
    Näin tuon nahkatakin kaupassa ja se oli juuri sellainen kuin kerroit, eli rauhallinen ja voi yhdistää moniin vaatteisiin. Kaihoten jätin sen kuitenkin kauppaan, kun rahapussiini oli liian laiha.
    Minua kiinnostaa myös H – vartalon pukeutuminen, koska luulen olevani lähinnä sitä mallia.
    T. Lea

  2. Hei ja kiva kun pidät blogistamme:) nyt sain houkuteltua nämä O ja A vartaloiset naiset kuvauksiin ja tarkoitus on kyllä jatkaa juttusarjaa heti kun vapaaehtoisia naisia löytyy malliksi! Ilmoittautua saa:) mutta kyllä, teen juttua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *