Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Culottes-housujen stailaus

Tämä syksyn uusi housumalli, culottes, jakaa mielipiteet kahtia. Nuorempi sukupolvi eli Ivonne oli aivan ihastunut, kun nämä saapuivat liikkeeseemme. Minä toki tiesin, että ne tulevat koska olin ne tilannut, mutta en ihan heti kiljunut riemusta avatessamme paketteja, mutta mikä ettei. Muoti kiertää ja nyt on näiden vuoro. Moni nainen on jo näitä sovittanutkin ja onhan ne hauskat, kun yläosa on oikea ja tyylikkäätkin ne ovat.

 

Varma valinta näiden kanssa on pooloneule. On tärkeää, ettei näiden kanssa pue liian isoa, pitkää ja pussimaista yläosaa vaan pientä ja linjakasta sen olla pitää.

 

Pieni tikkitakki sopii housujen kanssa loistavasti, koska se loppuu vyötärölle. Takki ei saa olla yhtään pidempi, koska jos takki loppuu lantiolle niin vartalosta tulee täysin suoranmallinen. Toki takki, joka ylettyy pohkeeseen ja peittää housut on sitten asia erikseen.
Ivonnella on kolmet erilaiset kengät housujen kanssa ja ne kaikki sopivat hyvin. Ilmojen viiletessä, pukisin mustat paksut 100 den sukkahousut (polvisukat=itse inhoan) ja herrainkengät joko korolla tai ilman, housujen kaveriksi.

 

Culottes-housut € 89,95 In Wearin poolo € 69,96 Part Twon tikkitakki € 119,95

Tämä Part Twon musta pieni tikkitakki oli hyvin suosittu toukokuussa. Saimme pienen erän lisää tätä tikkijakkua myös armeijan vihreänä, kultaisilla vetoketjuilla. Tämä on oiva sisäjakku talveksi, sen voi pukea myös mekkojen päälle.

 

Soaked In Luxury toppi € 44,95

Tässä kiva ja erilainen juhla-asu eli puimme löysähkön topin housujen sisälle. Topin mustat Peter Pan kaulukset, joissa on strasseja tuovat asuun juhlavuutta ja sitovat asun yhtenäiseksi. Vinkki: jos haluat pukea löysän topin tai paidan hameen tai housujen sisälle, niin laita extra kangas eteen keskelle ja taakse kekselle, ei sivuille, muuten vyötärölinja levenee.

 

In Wear peblum paita € 129,95

Kaikki naiset eivät halua pukea paitaa housun tai hameen sisälle, koska silloin vatsa tulee näkyville. Tämä In Wearin pitsinen, luumun värinen peblum paita puetaan housujen päälle ja koska se on vartalonmyötäinen, niin saamme vyötärön esille niin asusta tulee linjakas eikä tasapaksu. Paidan etuosassa on vuori, mutta hihat ovat läpinäkyvät.

Nukella on Soaked In Luxuryn rusettipusero ja In Wearin hame, joka on edestä tummansininen ja takaa musta. Hameen edessä on kivat taskut.

 

Tällä nukella on päällään samansarjan mekko kuin hame ylemmässä kuvassa eli etuosa on tummansininen ja hihat sekä takaosa mekosta ovat mustia. Mekko on miellyttävää ja venyvää jerseytä. Täydellinen työmekko.

 

Lämpenitkö culottes housuille, tervetuloa sovittelemaan!

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Hei Iina! Kiitos viestistäsi. Meille tulee sekä Helsingin että Vaasan liikkeeseen vastaavia housuja nyt keväälle, mutta ovat vaaleat. Tervetuloa katsomaan, saapuvat helmikuun aikana. Mukavaa vkl, kata

  2. Ihana tyyli tuon pinkin yläosan kanssa!

    Itse etsin juuri tuollaisia housuja, mutta vähän reitevämmälle. Ei ole helppo haaste! 🙂

  3. Kiva! Poolo on 80 % viskoosia ja 20 % polyamidia. In Wear valmistaa kyseisestä laadusta nämä poolot ja sekä lyhyet- että pitkät neuletakit.

  4. Ihanat culottes-housut. Pidän kovasti – niin kuin flarefarkuistakin.

    MItä materiaalia muuten on tuo Inwearin poolo?