Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Villaliivi ja Gaborit

Niin kiva tuote saapui More&Morelta, villaliivi. Nyt kun pitkät ja paksuhkot neuletakit ovat niin trendikkäitä niin tämä pitkä liivi on loistava naisille, joiden mielestä villaiset neuletakit tuntuvat liian paksuilta. Liivissä on isohkot kaulukset ja mukavat taskut, joihin saa vaikkapa kännykän ja avaimet tai ne viheliäiset silmälasit..

Tämän liivin alle voi pukea mekon, tunikan tai vastaavanlaisen asun kun minulla on. Skinnyt ja löysät viskoosipaidat sopivat liivin alle myös hyvin, samoin poolot ja trikoopaidat. Oikeastaan en keksi mitään, mitä liivin alle ei voi pukea.

More&Moren liivi € 99,95 Mac skinnyt € 109,95 In Wear kauluspaita € 69,96

Liiviä tuli kamelin- ja harmaanvärisenä. Minulla on jalassani Macin skinnyt ja uudet Gaborin nilkkurit.

Nämä Gaborin nilkkurit istuivat jalkaani todella hyvin. Käytän yleisesti kokoa 38, joistakin kengistä kokoa 39. Koska näistä Gaborin kengistä saa puolikkaita kokoja, niin 38,5 on jalalleni täydellinen koko. Niin myös näissä nilkkureissa.

On ollut niin mukava kertoa asiakkaille, että rupeamme myymään Gaborin kenkiä, koska jokainen on sanonut että: voi kuinka kiva, ne sopivat minun jalkaani! Niissä on niin hyvä lesti. Sen lisäksi naiset tuntevat Gaborin ja tietävät, että he valmistavat hyviä ja kauniita kenkiä.

Lisää korkokenkiä ja nilkkureita on tulossa syyskuun aikana. Saamme myös useita erilaisia korollisia nilkkureita sekä mustina että ruskeina. Toivotamme Gaborin tervetulleeksi liikkeeseemme!

TallennaTallenna

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset