Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


10.2.2015 |

Hiukset

Hiukset on raidoitettu ja leikattu tänään

Mun griffonpoika sylissä on ihan harmaa ja aika vanha mutta niin olen minäkin, aika harmaa mutta en niin vanha. Mutta jos griffonpoika on ihmisen iässä 85 v. niin eihän se ole ihmekään että harmaata löytyy.

Viimeisestä kampaajakäynnistä vierähti yli 8 viikkoa ja se viimeinen viikko oli pelkkää kärvistelyä. Ei ihme, jos asukuvatkaan eivät onnistuneet kun hiukset oli huonosti! Normaali värjäysvälini on 6-7 viikkoa.
Vajaat vuosi sitten keväällä rupesin käymään Mervillä, Jonna&Joonaksessa. Tyttäreni oli käynyt hänellä värjäämässä hiuksiaan ja ihmettelin aina kun hän tuli sieltä, että olitpa nopeasti valmis.
Se nopeaus ratkaisi päätöksen, minkä numeron näppäilin kännykkääni.

Foliot päässä ja järki jäässä, ihan sen näköinen kuva aamutuimaan:)

Olen aina värjännyt maantienvärisen juureni ensin vaaleaksi ja sitten laittanut vaaleita ja rusehtavia raitoja tarpeen mukaan. Nyt olin kyllästynyt ikuiseen juurikasvuuni, joka tuli mielestäni esille ihan liian äkkiä. Päätimme, että juuren värjäys saa nyt loppua ja raidoitetaan vaan hiukset. Se päätös oli oikea.
Vaikka nyt harmaata pukkaa esille ja maantienväristä juurikasvua, niin se ei näytä niin järkyttävältä kuin ennen. Lisäksi pelkkä raidoitus säästää hiuksia kun että niitä värjättäisiin ja raidoitettaisiin.

Aina pitää tupeerata, inhoan lättänää kampausta.

Minä en erityisesti pidä kampaajalla, kosmetologilla tai kynsihoidossa käymisestä kuten moni nainen pitää. Minulla on tunne, että kun istun kampaajalla tai makaan vällyissä kosmetologilla niin olen stressaantunut ja koen että minun pitäisi olla jossain ihan muualla kun tässä. Minulla oli ennen kauniit geelikynnet, mutta homma kaatui samaan asiaan, kahden tunnin istuminen kynsihoidossa kolmen viikon välein, oli liikaa.
Olen ajatellut jatkossa varata manikyrin samaan aikaan kun kampaajan, niin hänhän voi tehdä minulle perusmanikyrin kun istun kampaamotuolissa, ilman geelejä. Näin saan hoidettua kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Työssäni kädet ja kynnet ovat todella kovalla koetuksella kun touhuamme vaatteiden kanssa, avaamme pusseja joihin vaatteet on pakattu, kannamme pahvilaatikoita jne..


Kun hiuksia leikataan niin latva näyttää hyväkuntoiselta ja paksulta
Pyysin Merviä leikkaamaan hiuksiani noin 4 cm. Minulla ja Mervillä on sama käsitys senttimetreistä, kun taas joidenkin kampaajien kanssa minun senttimetrit ovat olleet paljon pienempiä kun hänen. Mervi leikkaa aina varovaisesti ja välillä saankin sanoa hänelle, etää leikkaa vaan vielä enemmän. Tiedän, olen tarkka hiusteni mitasta, koska liian lyhyt polkka saa hartiani näyttämään liian leveiltä. Tämä hiusten pituus on pisin vaihtoehto eteenpäin pitenevälle polkkatukalle. Mervi saa leikata sitä taas seuraavalla kerralla. Mieheni ei ole enään hetkeen kysynyt kun tulen kampaajalta ” no, uskaltaako sulle puhua mitään? tuliko hyvä tukka?”

4 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Yhtä hätähousu taidat olla kuten minäkin:) Kuuden viikon välein, wau! Olen kuullut että hän pätevä työssään:)

 2. Tiedän niin tuon tunteen, mulla on ihan sama juttu. Kampaajalla nyt täytyy vaan käydä, siitä ei tingitä. Mutta kaikki kasvohoidot jne on mulle aika tuskaa, koko ajan tunne, että mitäs muutakin tässä nyt vois tehdä kun täällä maata pää höyrykoneessa.
  Kynsiin mulla on myös ollut sama suhtautuminen, sen vuoksi niitä en olekkaan säännöllisesti pitänyt. Kunnes nyt löytyi sellainen laittaja, joka selviää huollosta tunnissa kuuden viikon hoitovalillä 😀 Anastasia Beauty Baystä, suosittelen!

 3. Doppwoman sanoo:

  Jep, foliohattu on kerrassaan pukeva:) ihanaa kun on oma luottokampaaja ja uskaltaa luottaa häneen kuten minä Merviin. Mukavaa iltaa!

 4. MarikaH sanoo:

  Ihana foliohattu 😀 Istuin kampaajantuolissa eilen foliot päässä, todistusaineistoa Instassa. Minulle kampaajakäynti on aina supervirkistävä, koska kampaajani Rikun kanssa juttu lentää mitä kummallisimpia polkuja ja hauskaa on. Kyllähän sitä 20 vuodessa tulee jo melko lailla tutuiksi, kun 6-8 vkon välein tavataan. Hyvä kampaaja on <3 Samis olet kyllä kynsien suhteen, eipä houkuta minuakaan 3 viikon välein istua kynsihuollossa, joten omilla lakkauksilla mennään. Mukavaa työpäivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *