Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


8.2.2015 |

Raitahameen yläosat

Raitahame € 79,95 koot 34-42 Oversize neule € 89,95 koot xs-l

Viikko sitten Tuulanneli (Klik!) esitteli omia valintojaan Doppwomanin kevään uutuuksista ja hänelllä oli päällään Part twon keväinen raitajakku. Tämä hame on jakun kanssa samaa sarjaa, joten siitä innostuneena kuvasimme hameelle erityyppisiä yläosia.

Itse olen ihan myyty tähän ”oversize” neuleeseen. Värit neuleessa ovat juuri oikein päin eli vaalea ylhäällä kirkastamassa kasvoja ja musta alhaalla pienentämässä lantiota. V-aukko viehättää myös pitkästä aikaa, koska yleensä naisten neuleet ovat suurimmaksi osaksi o-aukkoisia.

Pystysuora leikkaus mustalla kantilla kaventaa selkäosan. Samoin halkiot sivussa keventävät neuletta ja tekevät siitä bonchomaisen. Oversize neuleen tai yläosan kanssa sopivat joko kapea ja kynänmallinen hame kuten kuvassa tai skinnyhousut.

Paitapusero Part Two  € 69,95 koot 34-44

Puimme rennon kauluspaidan hameen sisälle, niin saimme asusta linjakkaan, tyylikkään ja kapean vyötärön esille. Farkkujen kanssa pukisin paidan rennosti taas päälle tai laittaisin paitaa toiselta puolelta hieman housun sisälle. Pidän nilkureiden yhdistämisestä paljaisiin sääriin ja hameeseen tai mekkoon!

Tässä hameessa on hyvä helman pituus, samoin materiaali on joustavaa stretchiä ja se on mukava pitää päällä. Hameiden helmat ovatkin selvästi pidentyneet. Jotkut naiset sanovat, että heille ei sovi hame tai mekko, jonka helman pituus on polveen tai sen alle. Polven alle olevasta helmasta olen samaa mieltä, se on haastavampi pituus. Polveen oleva mitta sopii yleensä kaikille, varsinkin aikuiselle naiselle, mutta kengät ovat erittäin tärkeässä roolissa hameen mitassa. Väärät kengät tai tarkemmin sanottuna väärä koron malli, voi pilata koko asun. Oikeilla kengillä ja sukkahousun värillä on suuri vaikutus kokonaisuuteen.

Paita Sandwich_  € 79,95 koot 34-42

Koska hameessa on mustat raidat, puimme hameen yläosaksi mustan yksinkertaisen trikoopaidan.
Paidassa on hyvän mittaiset hihat, eivät liian lyhyet ja helmassa on viskoosikaistale, joka keventää mustan paidan. Paitaa löytyy myös valkoisena.

Huivi Soaked In Luxury € 29,95

Nämä paidat ovat aina helppoja vaatekaapissa, koska ne käyvät kaikkien vaatteiden kanssa. Niitä on helppo pukea myös housujen tai hameiden sisälle, koska ne ovat niin ohuita etteivät pussita tai tee olo paksuksi. Jos puen paidan hameen sisälle, niin laitan sen myös sukkahousujen sisälle ja silloin paita pysyy hyvin paikoillaan ekä nouse sieltä ylös.

Mustaa raitaa ja kukkaa, sopii hyvin! Uskalla yhdistää eri kuoseja keskenään, mutta ole tarkkana värien kanssa. Varmin tapa on pitää värit yhtenäisinä kuten tässä, mustaa ja valkoista, niin kokonaisuus pysyy rauhallisena, mutta mielenkiintoisena.

TallennaTallenna


6 kommenttia

 1. Voi että, tuo hamekin on ihana!!! Mä näin jo untakin raitajakusta, toivottavasti siitä löytyy mulle sopiva koko 🙂 Muuten joutuu kutistamaan ittensä kokoa pienemmäksi ja se onkin sitten haastavampi homma 😉

 2. Doppwoman sanoo:

  Jep, kyllä on:)

 3. annette sanoo:

  Ihana tuo oversize neule. Onko sekin Part two:n?

 4. Doppwoman sanoo:

  Hamekin on kyllä kiva! palaan sulle bleiseristä pikinmiten:)

 5. Doppwoman sanoo:

  Jep, eikö olekin:) Väljää ja niukkaa, hyvä yhdistelmä aina!

 6. Ihania ideoita näin kevään kynnyksellä! Ensimmäinen asu on aivan erityisen ihana! Mustavalkoinen neule on raitahameen kanssa ihan täydellinen pari!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *