Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Jotain farkun kaveriksi

Moni halua piristää kevätlookkiaan uudella yläosalla. Kun kysyn, että mitä käytät töissä alaosana, niin vastaus on yleensä kapeita mustia housuja tai farkkuja. Keräsin muutamia yläosia, jotka sopivat farkkujen kanssa puettaviksi aamuisin kun lähdet työpaikalle.
Sandwich_ Jakku € 89,95 koot xs-xxl Sandwich_ toppi € 55,- koot xs-xl
Pidempi paita tai toppi saa jäädä näkyviin jakun alta, se tekee asusta rennomman ja näin saat pepun piiloon, jos haluat. Toppi on venyvää ”sukkahousu”laatua. Sen kuuluu olla myös ryppyinen ja se on helppohoitoinen idealla ”pese ja pidä”.
Sandwich_ Jakku € 89,95 koot xs-xxl  Sandwich_ huivi 100% pellava € 39,95 Sandwich_ kassi € 79,95

Jakku on aina asiallisempi kuin neuletakki. Jakuissa on vaan joskus se huono puoli, että ne ovat liian raskaita tai kankeita esim. toimistotyössä. Nämä Sandwichin jakut eivät ole liian jäykkiä ja raskaita, koska ne ovat vuorettomia ”collegejakkuja” ja voit pestä ne itse pesukoneessa. Pöydällä on tilava sandwichin kesäkassi nahkaisilla olkahihnoilla.

Soaked In Luxury bleiseri € 79,95 koot xs-l More&More t-paita € 45,95 koot 34-44
Tässä yhdistin Soaked In Luxuryn kevyen, trikoisen oversizejakun alle valkoisen löysän t-paidan. Jakussa on kivat paikkataskut, jonne voi kätevästi laittaa avaimet ja kännykän. Itselläni on avaimet  ja kännykkä aina missä sattuu. Kuten silmälasejani niin myös näitä tavaroita etsin välillä pitkin liikettä…
Mikä ero kun ei ole huivia kaulassa, alaston ja kalsea. Nyt asu näyttää puetummalta ja sopivammaltakin tähän vuodenaikaan. Huivit sopivat kaikille ja erityisesti naisi, niin joskus sisäpukeutumisessa huivi on liikaa kun on hiuksia ja huivi. Ainakin näin koen itse huiviasian.
More&More trikootakki € 65,95 koot 34-44 Olsen toppi € 59,95 koot 34-42

Tämäntyyppiset ohuet trikootakit käteviä, varsinkin kesällä. Näillä saa käsivarret piiloon ja ohuen materiaalinsa ansiosta ne eivät ole liian kuumia vaikka aurinko porottaa taivaalta. Jakun alle laitoin tummansinisen Olsenin topin. Olsenin topit ovat siitä hyviä että niissä on leveä olkainnauha eikä spagettinauha, kuten nykyään kaikissa topeissa on. Näistä neuletakeista voit aina sovittaa yhtä kokoa pienempää kun normaalisti käytät, koska ne ovat usein reiluja ja vartalo näyttää sievemmältä kun takki ei ole niin löysä ja iso. Minulla on alaosana Macin dream skinnyt tummalla pesulla, jossa on hieman vaaleaa kulutusta edessä.

Hauskaa ja ikimuistoista päivää vanhojentanssijoille sekä penkkarijuhlijoille. Omista penkkareistani on 29 v. aikaa ja silloin sää oli ihan järkyttävän kylmä. Onneksi täksi päiväksi on luvassa leutoa säätä, olen  tuntenut sympatiaa nuoria kohtaan kuorma-auton lavalla, koska sää on useinmiten ollut jäätävän kylmä.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *