Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


14.2.2015 |

Jotain punaista

Saimme kutsun Ystävänpäiväjuhliin. Juhlien teema on Black&White with a twist of Red.
Naisena tulee ensimmäisenä mieleen, kutsun luettua, ”apua, mitä puen päälleni”? Yleensä sivuutan ne ajatukset hyvin äkkiä, koska tiedän että kyllä jotain löytyy ja olen muutenkin viime tingan pukeutuja. Voin hieman miettiä etukäteen, mutta päätöksen teen vasta kun rupean pukeutumaan.
Mustaa ja valkoista kaapista löytyy, mutta punaista.. Kuten kenkäpostauksessa kerroinkin,”klik” meinasin punaiset korkkarit jo kotiuttaa, mutta värisävy oli väärä. Liikkeessäkään ei ole mitään sopivaa punaista joten työmatkallani osui silmääni punainen laukku ja päätöksen teki helpoksi kun vierestä löytyi punainen nahkaranneke kullalla. Se oli siinä.
Miehen kaapista löytyi vielä punainen rusetti ja taskuliina, joten hänkin on valmis.
Laitan asukuvat teille mahdollisimman pian.

 

Rouva Floristi huolehtii liikkeemme kukista ja istutuksista. Hän somistaa ulkoruukut ja tuulikaapissa olevan ison ruukun ja tuo kasalle välillä kauniita kimppuja. Nyt Ystävänpäiväksi hän laittoi meille upean kukkasomistuksen, punaisia ruusuja ja hieman vihreää. Niin kaunis!
Hyvää ystävänpäivää rakkaat lukijat! Olen kiitollinen ja onnellinen, että elätte blogin ja liikkeemme mukana! -Doppwoman

 


4 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Kiitos ja samoin sinne myös!

 2. Doppwoman sanoo:

  Samoin! Jaahas, saas nähdä..:)

 3. tuulanneli sanoo:

  Ihanaa ystävänpäivää sinulle ihanuus <3

  asukuvia odotellessa, saammeko nähdä Mr R:n myös 😉

 4. Tuula Toyli sanoo:

  Hyvää ystävänpäivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *