Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


15.2.2015 |

Illan asu

Kuten eilen jo mainitsin, olen viime tingan pukeutuja. Kutsut alkoivat klo 18.00 ja suljettuani liikkeen neljän jälkeen menin kotiin valmistautumaan iltaa varten. Koska en ollut varma mitä pukisin päälleni niin tässä kolme vaihtoehtoa, jonka välillä puntaroin.

Mielestäni kutsuttujen tulee noudattaa kutsussa lukevaa asukoodia tai teemaa. Se on isäntäparin kunnioitusta ja heidän huomioon ottamista. Kutsussa luki Black&White with a twist of Red. Ensimmäiseksi asukokonaisuudeksi valitsin In Wearin luonnonvalkoisen kellohameen, jossa on hopean väriset vetoketjutaskut ja helma ylettyy polven alle. Vyötärön tulee asettautua vartalon kapeimpaan kohtaan. Yläosaksi kokeilin luonnonvalkoista pitsitoppia, jonka olen ostanut ulkomailta ns.”ikuisuusvaatteeksi” eli kun on tarvetta vaalealle yläosalle, jossa on hyvä hihan mitta, niin tämä on sellainen.
Punaisena twistinä toimii rannekoru ja punainen iltalaukku sekä punainen kynsilakka ja huulipuna. Mustan virkaa toimitti 10,5 cm korkeat piikkarit. Asu oli hyvin vaalea, mutta erittäin kaunis.

Toiseen asukokonaisuuteen valitsin mustan yläosan samalla hameella. Paidan kauluksessa on rusetti ja pitkät hihat. Paita on liikkeestäni,  Soaked In Luxuryn, mutta jo muutaman vuoden vanhaa mallistoa.
Tällaisia paitoja ei kannata koskaan laittaa vaatekaapista pois. Siirrä ne vaan kaappisi perälle, kuten minä teen ja otat ne esille kun tarvitset. Ne ovat täysin ajattomia ja sopivat sekä housujen että hameiden kanssa. Minulla on muutamia tällaisia klassikoita kaapissa, jotkut ovat hyvinkin vanhoja, joita kaivan esiin kun tarvitsen.

Miehillä pukeutuminen on helppoa. Musta smokki, valkoinen paita ja punainen rusetti ja taskuliina. Miehelläni olisi ollut myös luonnonvalkoinen smokkitakki mutta tällä kertaa hän valitsi mustan. Kokeilimme myös mustaa rusettia ja punaista liinaa ja se kokonaisuus miellytti häntä enemmän eli hän valitsi sen.

In Wearin hame € 89,95

Minulla on jalassa Wolfordin shape&control 20 den sukkahousut, väri sand. Ne eivät kiillä luonnossa kuten näissä kuvissa eikä myöskään väri ole näin vaalea. Ne ovat luonnossa erittäin kauniit.

In Wearin mekko € 99,95

Kolmas vaihtoehto on musta mekko. Mekko on juuri saapunut liikkeeseemme ja tuttuun tyyliin
In Wearin mekon istuvuus on täydellinen. Mekossa on v-kaula-aukko, mikä ei ole ollut kovin yleistä mekoissa viime aikoina sekä mekon yläosa on löysä ja valuva ja mekon alaosa on istuva. Mekko on kaarrettu lantiosta aika voimakkaasti, niin se istuu myös leveäpi lanteiselle naiselle.

Tähän mustaan mekkoon yhdistin kaksi pitkää helminauhaa, jotka kiersin kahdesti kaulan ympärille ja vaihdoin kultaiset korvakorut valkoisiin helmiin. Eli nyt asustani löytyi jälleen ne kutsussa mainitut värit.

Lähtiessäni puin päälleni Part twon tekoturkin. Minkä asun sinä olisit valinnut näistä kolmesta illan teemaan?


13 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Kiitos, Wolford:)

 2. Anonyymi sanoo:

  Ihanat sukkahousut 🙂

 3. Anonyymi sanoo:

  Wow

 4. Doppwoman sanoo:

  Kiitos:) Ja sävy on loistava!

 5. Anonyymi sanoo:

  Kauniita asuja. Huulipuna on kaunis myös, sopii sinulle erinomaisesti ja sopisi minullekin. Joku olikin ehtinyt kysyä sitä:)

 6. Doppwoman sanoo:

  Huulipuna on Lancomen nro 160. Se on loistava väri!

 7. Anonyymi sanoo:

  Mikä onkaan tuon ihanan huulipunan sävy joka huulillasi tässä on? Aivan ihana <3

 8. Doppwoman sanoo:

  Kiitos, niin mustakin!

 9. tuulanneli sanoo:

  Kyllä Kata tuo viimeinen musta oli paras <3 ihan sinun näköisesi 🙂

 10. Doppwoman sanoo:

  Valinta oli vaikea!

 11. Doppwoman sanoo:

  Kyllä, mustassa tuntee itsensä juhlavaksi!

 12. annu sanoo:

  Luultavasti olisin laittanut tuon viimeisen mustan mekon, MUTTA valkoinen hame on kyllä niin kaunis, että en ole ihan varma miten olisin valinnut. 🙂

 13. Anonyymi sanoo:

  Ehdottomasti In Wearin musta mekko. Musta aina juhlavaväri ja mekon "muoto" täydellinen. Valkoinen hame vähän bliisun värinen suomalaisessa talvessa. Olenko vanhoillinen? -Vuokko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *