Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


17.2.2015 |

Ethän tee näin? vaan käytät vyötä!

Harva nainen pitää housuissa vyötä. Minun ei tulisi mieleenikään olla ilman vyötä housuissa. Minusta on häiritsevää kun housut laskevat ihan pakostakin, koska housut venyvät aina. Voin kertoa teille, että seuraavia asioita naisen ei tulisi tehdä:

1. Nostella housuja vyötärönauhasta ja samalla nostella lonkkia ylöspäin. Näin tapahtuu esim. kun nouset seisomaan. Tämän pystyt välttämään käyttämällä housuissa vyötä.

2. Nostella rintaliiviolkaimia. Laitetaan käsi paidan sisälle ja nostetaan valahtaneet nauhat takaisin olkapäille. Olkanauhoja tulee kiristää aina silloin tällöin, koska myös liivit venyvät. Mikäli olkanauhat ovat liian löysät niin eivät ne myöskää tue rintoja, mikä on yksi liivien tarkoitus.

Punainen vyö antaa kivan piristyksen asuun. Nyt suositaan ohuita vöitä, myös housuihin joissa on leveät vyölenkit. Ohutta vyötä on helppo pitää housujen kanssa, koska se ei paina vatsaa ja lonkkia kun istut ja se ei myöskään pullota tiukan paidan alta, kuten paksumpi vyö voi tehdä. Ohuen vyön kanssa on helppo hengittää. Tässä vyö viimeistelee asun.

Tässä asussa vyö toimii sekä yksityiskohtana ja asusteena mutta myös pakollisena, jos mekosta haluaa linjakkaan. Muuten mekko ”roikkuisi” kantajansa päällä ja tekisi vartalosta suoran.

Tässä kolme asua, joissa ensimmäisessä ei ole vyötä, toisessa on mustakultainen vyö ja kolmanessa punainen vyö. Tässä vyö toimii ainoastaan asusteena. Kaikki vaihtoehdot ovat hyviä, nyt se on vain omasta mausta kiinni minkä näistä asuista valitsisit. Huomaatteko, vaikka ensimmäisessä asussa ei ole vyötä, niin siinä kuvassa silmälasit tuovat sen kontrastin asuun eli vyö olisi mitä luultavammin tässä asussa liikaa. Mielenkiintoista.


4 kommenttia

  1. Ihana tuo punainen vyö! Mun mielestä myös housut tarvii aina vyön. Mulla on kaikissa liian iso solki. Pitäis tulla etsimään pienempää versiota.

  2. Doppwoman sanoo:

    Jep, näin se on:)

  3. Doppwoman sanoo:

    Ohut vyö on kätevä. Tilasin tänään lisää vöitä liikkeeseen:)

  4. Leena sanoo:

    Muistan jostain joskus lukeneei, että jos housuissa/hameessa on vyölenkin, niin silloin olisi käytettävä vyötä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *