Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


19.2.2015 |

Ukkohousujen stailaus

In Wear housut € 99,95 koot 34-42 Soaked In Luxury neuletakki € 69,95 koot xs-l

Tässä hieman vaihtelua vaatekaappiin. Skinnyjen jälkeen voisi kokeilla jotain muita housumalleja. In Wearin nilkkapituiset ukkohousut tuovat juuri sen vaihtelun vaatekaappiin. Ukkohousujen kanssa ei pueta tunikoita vaan linjakkaita yläosia.

Soaked In Luxury toppi € 19,95 koot s-l musta, t.sinen, roosa, l.valkoinen
Soaked In Luxuryn topit ovat kuin toinen iho eli tiukkoja ja hieman litistäviä. Toppi puetaan housujen sisälle, vyö housuihin ja sitten jotain siihen päälle. Valitsin saman merkin pitkän viskoositakin. Takki on helppo heittää päälle ja sopii housujen ja mekkojen kanssa. Minulla on jalassa nilkkurit, joissa on pidempi varsi niin ihoa ei näy välistä. Näin asu näyttää linjakkaalta ja tyylikkäältä. Minä tarvitsen korkoja, jos neuletakki on näin pitkä, mutta pidempi nainen voisi pukea tähän yhdistelmään mustavalkoiset Niken tennarit, ne olis makeet!
Sandwich neuletakki € 139,95 koot xs-xl
Tässä on loistava arkiasu. Laitoin jalkaani Vagabondin nilkkurit ja näillä kengillä ihoa jää hieman välistä näkyviin, joka näyttää kivalta. Sandwichin neuletakki on jakkumainen ja väritys on tyylikäs eli beigemusta, kauluksessa on yksi nappi. Käsivarrella keikkuu More&Moren musta ”tote bag”.
Soaked In Luxury toppi € 54,95 koot s, m, l

Laitoin Soaked In Luxuryn viskoositopin housujen sisälle. Toppia ei voi pukea näiden ukkohousujen  päälle, koska toppi on suoran mallinen ja ukkohousujen vekit vyötäröllä katoaisivat näkyvistä ja pussittaisivat paidan alta ja vartalo saisi suoran mallin. Mustat korkkarit sopivat ukkohousujen kanssa erinomaisesti. Muistakaa käyttää vyötä housujen kanssa, ihan sama minkälaiset housut ovat.

 

Huomasitteko ylläolevasta kuvasta kenen häntä siellä näkyi? Sehän on griffonpoika! Poika haluaa osallistua mun touhuihin ja sopii värityksensäkin puolesta tähän postaukseen täydellisesti:)

Soaked In Luxuryn ruutumekko/tunika € 79,95 koot xs-l
Soaked In Luxuryn toppikuosista on tehty myös mekko tai tunika. Eli voit pukea sen kanssa paksut sukkahousut tai tiukat housut ja vielä tähän vuodenaikaan neuletakki, jakku tai nahkarotsi päälle.

6 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Jep, se on kiva:)

 2. Doppwoman sanoo:

  Ne sopivat varmasti hyvin balleriinojen kanssa! kevät kelejä odotellessa..

 3. Doppwoman sanoo:

  Tuo pitkä neuletakki on kyllä jees!

 4. Tuula Toyli sanoo:

  Mustavalkoinen ruututoppi miellytti minua!

 5. Reetta Niemi sanoo:

  Tykkäsin myös ekasta eniten. Muistin, että minullahan on parit ukkohousut (vähän porkkanan malliset). Täytyy odottaa kuivaa asfalttia ja balleriinoja niiden kanssa. Lahkeen malliltaan ovat sellaiset, että nilkkurit eivät käy 🙁

 6. Johanna Kursu sanoo:

  Vau! Niin ihanat asut ja varsinkin tuo eka <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *