Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Afrotukka ja terveysmehu

Sain Ninalta viestin viikko sitten, jossa hän kertoi, että oli saanut kokeiltavaksi raudan, jolla tehdään ihan pieniä kiharoita. Minulla oli hänen mielestä juuri sopivan pituiset hiukset kokeiluun, joten lupauduin koekaniiniksi. Minähän olen heti valmis kaikkeen kivaan, se piristää hektistä arkea.
Nina teki minulle myös raidat, laitoimme hiuksia hieman kylmemmäksi kuin aikaisemmin. Lopputulos oli loistava. Kiharrinpuikko Diva, on ihan kapea, noin pikkurillin paksuinen ”tikku”, jolla tehdään pienen pieniä kiharoita. Rauta kuumennetaan ja hiukset kierretään osioina sen ympärille. Nina käytti välillä hanskaa toisessa kädessä, jotta sormet eivät palaneet. Ajattelin, että kampauksen teko kestäisi kauan, mutta se menikin ihmeen sutjakasti. Kiharrettavien hiusosioiden ei tarvinnut olla hurjan kapeita, sanoo Nina. Hiukseni ylettyvät olkapäille, mutta kun ne kihartaa näin pienellä ja tiheällä kihartimella, lyhenevät hiukset ainakin kymmenen senttiä. Minusta tuli hetkessä lyhythiuksinen kikkurapää.

 

Ninan herkut eli mehut ja raakabrownie ja -suklaat

Nina tykkää tehdä mehuja ja leipoa raakaherkkuja. Nina sai kipinän mehujen valmistukseen oltuaan Petra Sippolan mehukurssilla. Minä kertakaikkiaan rakastan syödä kaikkea terveellistä, mutta olen laiska niitä tekemään. Ostin hierojani suosituksesta mehulingon vuosi sitten ja tein sillä mehuja noin kaksi kertaa. Sitten se iso vekotin jäi tiskipöydälle pölyttymään, kunhan muutaman kuukauden päästä laitoin sen kaappiin. Pois silmistä, pois mielestä. Kallis vekotin, mutta turhake, mietin. Nyt Nina hehkutti näiden mehujen puolesta ja olihan mehu ihanan raikkaan makuista, heti tuntui siltä että oli saanut piristysruiskeen ja superfoodit massukkaan. Päätin kaivaa mehulingon kaapista, kun tulen Floridasta taas arkeen. Eniten minua rasitti silloin se mehulingon peseminen, osia on paljon ja sotkua tulee hurjasti. Mehulingon pohjalla on iso ”sahanpuru” kerros, joka pitää heittää roskiin vai voisiko sitä käyttää johonkin, ideoita? Sain Ninalta reseptin, jota aion kokeilla eli allaolevasta reseptistä valmistuu kaksi isoa lasia ja tarvitset seuraavat raaka-aineet

  • 6 porkkanaa
  • 1 appelsiini
  • 1 omena
  • 1/2 sirtuuna
  • parin sentin pala inkivääriä (inkivääri oli ihanan kirpeä lisä mehuun)

Tämän enempää en tässä vaiheessa kampausta paljasta. Saatte odottaa vielä muutaman päivän, koska haluan, että näette samassa yhteydessä Uuden Vuoden asuehdotelmat. Kokonaisuus on tärkeää.
Nina toteutti hiusten ja meikin osalta viime vuoden Muodonmuutoksemme, jonka teimme Miialle. Jos Vaasasta etsit todellista hius- ja meikkialanammattilaista, niin suosittelen heittäytymään Ninan käsiin. Aina olen noussut Ninan tuolista suupielet ylöspäin:)
Voit lukea Ninasta ja TRENDY.stä lisää täältä.

TallennaTallenna

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *