Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Vuoden 2016 Jouluterveiset Floridasta

Kolmannet peräkkäiset jouluterveiset Floridasta! Tätähän voi kutsua jo traditioksi. Samalla setillä mennään kuin viime vuonnakin. Pojat saapuivat tänne jo viikko sitten, keskimmäinen Amerikan länsirannikolta ja nuorimmainen Suomesta. Pojat saivat häärätä täällä kahdestaan melkein viikon, me kolme saavuimme tänne torstai-iltana.

Viime vuoden joulusää oli mitä mahtavin. Päivällä asteita oli noin +28 ja illallakin saimme nauttia sellaisesta lämmöstä, että märillä uikkareillakaan ei tullut kylmä. Ja ihan uskomatona, koska nyt on luvattu viikoksi eteenpäin samanlaista säätä vaikka Floridahan ei ole takuu varma lämmöstä näin joulun aikaan. Olemme olleet täällä, kun aamulla on ollut muutama plus aste ja illat ovat olleet kylmiä, noin + 17 astetta eli hupparia on tarvittu. Meidän jouluaaton ohjelmaan kuuluu perinteisesti kauppakeskuksessa käynti, ruokakaupassa käynti, jouluillallisen valmistaminen, ruokailu ja sitten   istumme porealtaassa ja terassillamme illan. Minulla ei ole täällä Floridassa minkäänlaista joulustressiä, koska koko perhe osallistuu edellämainittuihin asioihin. Kauppakeskuksessa käynnin ideana on, että lapset saavat mennä itse ostamaan joululahjansa eli ostavat mitä haluavat ja tarvitsevat. Ruokakaupassa käydään yhdessä ja samoin ruoka tehdään yhdessä ja pöytä katetaan yhdessä. Fiilis on ihana, kun joulupöytä on katettu ulos terassille, kynttilät on sytytetty ja ilta on lämmin ja pimeä.

 

Samalla joulumekolla mennään kuin aina ennenkin, tämäkin mekko on jo traditio. Kyseessähän on In Wearin satiinistretchmekko, joka on palvellut jo monet joulut. Tämä mekko onkin hyvä mittari, joka vuosi kun sen pukee samana päivänä päälle, näkee onko vartalo pysynyt kuosissa. Sama kuin puin viime vuonna hääpukuni päälle, kun meillä oli hopeahääpäivä. Tänä vuonna hääpäivämme meni tänne Floridaan matkustaessa. Täällä Floridassa aion tehdä kävelylenkkejä, käydä muutaman kerran kuntosalilla ja nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta, auringosta ja valosta sekä ennen kaikkea perheestäni. Suomeen kun menemme takaisin, jatkuu taas arkinen rumba. Myönnän, että rakastan Floridaa, mutta vielä enemmän rakastan arkista rumbaani Suomessa.

Hyvää Joulua!
God Jul!
Merry Christmas!

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Hei ja kiitos! Helmet ovat meidän omaa maahantuontia ja löytyvät liikkeestämme, € 59,00. Hyvää joulua, Kata

  2. Kiitos! Ajattelin tehdä postauksen Floridasta, mitä kivaa täällä on ja mikä helpottaa tietämystä, jos matkustaa tänne. Ihanaa joulun jatkoa, Kata

  3. Ihana asu. Ovatko helmet Chanelin. Rockstud sandaalit sopivat myös asuusi täydellisesti.
    Hyvää joulua!

  4. Hyvää joulua myös teille! Olisi mielenkiintoista jos esittelisit hiukan Floridan kotianne! Hauska nähdä, miten eri maa ja kulttuuri vaikuttavat suomalaisen perheen kotiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *