Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Doppwoman Aurora loose fit mekko

Valmistimme Doppwoman mallistoomme uuden mekkomallin, joka pääsi meidän ”Casual” sarjaan eli jersey sarjaan. Jersey on joustavaa ja paksumpaa trikookangasta, joka soveltuu täysin arkikäyttöön. Meidän tyyliimme mekkoja voi asustaa myös pieniin menoihin kengillä, koruilla, laukuilla jota tukevat hiukset ja meikki.

Katso postauksen lopussa oleva Reel video Amanda loose fit mekon stailauksesta!

 

Aurora loose fit mekkoa löytyy kolme eri kokoa. Koot ovat XS/S, M/L ja XL/XXL. Mekko kietaistaan napakasti vyötärölle, joten siksi yhdistelmäkoot toimivat  mekossa loistavasti 

 

Venice laukku

Venice laukku puetaan olan yli tai vyölaukun tavoin. Laukussa on ulkotasku vetoketjulla. Sisällä laukussa on yksi vetoketjullinen tasku ja yksi avotasku. Hihna on säädettävä ja sen pituus on 90 cm. Laukun koko on 15 x 24 cm ja pohjan leveys on n. 9 cm.

 

Reelsissä yhdistin mekkoon tennarit sekä korkkarit, kuten näissä kuvissakin. Yhdistin mekkoon myös Doppwoman Ponchon, Kita huivin ja Lexington jakun sekä yhteensopivia laukkuja.

Kun katsot reelsin, niin huomioi myös, miten vaalea mekko näyttää erilaiselta, kun asusteet ovat mustat tai vaaleat. Samoin huomioi, että Aurora mekkoon voi vaihtaa vyön.

 

Aurora loose fit mekko

Doppwoman Aurora loose fit mekko on rennompi mekkomalli klassisesta Aurora mekosta.  Mekossa on kaula-aukko, joka on aavistuksen venemäinen. Mekko on hieman muotoonommeltu kainaloiden alta/vyötärön kohdalta ja mekossa on reilusti olkapäiden alapuolelle/kyynerpään yläpuolelle ylettyvät hihat. Mekossa on vyö, jonka voi sitoa napakasti vyötärölle. Mekko ylettyy polveen tai juuri sen yläpuolelle. Mekon pituutta voi säädellä sillä, paljonko kangasta vetää vyön päälle. Minulla on mekosta päällä koko XS/S. Mekko on miellyttävää ja joustavaa materiaalia.

 

Katso Reel video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *