Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Nyörifarkut ja isot kassit pienten seuraksi

Ihastuitte juuri Pääsiäisen kynnyksellä uusiin Mini laukkuihin. Kuvasimme myös samaan sarjaan kuuluvat isommat kassit, jotka toimivat kivana settinä Mini laukkujen kanssa.

 

Day Summer Mini laukku

Dayn mini laukku on kätevä tilaihme laukku.  Laukussa on hihna, jossa on DAYn logo valkoisella. Hihna on säädettävä ja irroitettava eli tämän laukun hihnan voi vaihtaa. Laukun päällä on vetoketju ja edessä olevan taskun päällä on vetoketju. Laukun sisällä on tasku. Laukun koko on n. 12 x 20 cm.

 

Day Summer laukku on tukevaa ja jämäkkää nylonia. Laukku on kerrassaan loistava ihan arkipäiväiseen käyttöön. Pohjakin on tukeva ja laukku pysyy itse pystyssä

 

Culotte Casual farkut nyörillä

Culotte Casual farkut ovat rennot farkut. Ne ovat hieman ohkaisempaa kesälaatua. Farkuissa on leveä kuminauha vyötärö ja vyötäröllä on nyörit. Edessä  on taskut ja takana on myös taskut. Taskujen luonne on rento. Lahkeet ovat suorat ja vajaamittaiset. Minulla on farkuista päällä koko 34. Farkkujen ei tule olla ihan tiukat vaan aavistuksen löysähköt.

 

Beiget Mini laukut myytiin loppuun hetkessä. Nyt saimme loput mitä varastosta löytyi eli tämän erän jälkeen laukkuja ei ole enää saatavilla.

 

Day Summer Casette kassi

Dayn Summer kassi on tukevaa ja ryhdikästä nylonia. Laukussa on yksi vetoketjullinen sisätasku ja laukussa on myös vuori. Laukun koko on n. 40 x 40 cm ja sivut ovat n. 13 cm leveät, samoin pohja. Laukkujen hihnat ovat n. 50 cm pitkät.

Beige Mini laukku ja tämä Summer kassi ovat samaa sarjaa ja samaa väriä, vaikka näyttävät kuvissa eri värisiltä

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *